Belsimpel ervaringen & reviews

Bezoek Belsimpel voor een nieuwe mobiele telefoon bij een abonnement of verlenging! De specialisten van Belsimpel.nl staan altijd voor je klaar met het beste advies. Met een keuze uit meer dan 250 losse toestellen is er altijd een geschikte telefoon voor jou. Je hebt de keuze uit alle mobiele telefoons en providers.

En maak je aankoop compleet met een keuze uit een ruim aanbod van accessoires. Iedereen kan altijd bij Belsimpel verlengen of overstappen. Je nummer behoud je met de nummerbehoud garantie. Altijd betrouwbaar, voordeel en een goede service. Hieronder lees je hoe andere klanten Belsimpel hebben ervaren. En deel ook vooral jouw ervaring!

Is Belsimpel betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Belsimpel betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 21 andere consumenten. De gemiddelde score is een 9 op een schaal van 1 tot 10.

Vorige maand besloten een nieuwe telefoon te nemen

Geschreven op 23 mei 2019

Ik schrijf deze review naar aanleiding van mijn (nu al) slechte ervaring met Belsimpel wat betreft hun service. Zelf heb ik altijd de indruk gekregen dat het bedrijf klantenbinding en service bovenin haar prioriteitenlijst had. Echter blijkt uit mijn ervaring dat dit niet het geval is. Graag deel ik hierbij mijn ervaring om u ervan op de hoogte te brengen hoe het bedrijf daadwerkelijk handelt en omgaat met problemen van haar klanten.

Vorige maand heb ik besloten een nieuwe telefoon + abonnement te nemen. Na lang speuren op het internet was ik uitgekomen bij Belsimpel, die mij kon voorzien van het toestel dat ik voor ogen had (Honor 10 ben wel erg tevreden met het toestel zelf) en een abonnement dus. Zo had ik uiteindelijk de keuze tussen provider Ben (waar ik toen nog een abonnement bij had lopen) en Hollands Nieuwe. Uiteindelijk heb ik besloten voor Hollands Nieuwe te gaan, omdat het in totaal net iets voordeliger was. Bij het bestellen werd mij de optie gegeven door Belsimpel om voor mij het huidige abonnement op te zeggen en om mjin oude nummer te behouden. ?Prima?, dacht ik en heb deze optie aangevinkt. Na geen gehoor van noch Ben of Belsimpel wat betreft de annulering en het nummerbehoud heb ik zelf gebeld met Ben om te vragen hoe dat zat.

Wat bleek? Ben heeft nooit een verzoek voor nummerbehoud noch annulering van mijn huidige abonnement gekregen van Belsimpel. Een paar weken verder en nog steeds geen info van hen (of Ben) wat betreft het nummerbehoud en de opzegging van mijn abonnement. Ik besloot te bellen (vorige week vrijdag, 17 mei) om te vragen hoe dat zat. Belsimpel zou voor mij gaan kijken wat ze konden doen. Diezelfde dag kreeg ik 'geheel toevallig' de e-mail met info wat betref mijn verzoek voor nummerbehoud, wat niet bleek te kunnen omdat mijn abonnement nog 8 maanden door zou lopen.

Toegevend had ik dit zelf voorhand ook moeten controleren, echter was dit geen probleem geweest als Belsimpel mij de de e-mail eerder had gestuurd (niet nadat ik er zelf over heb moeten bellen). Nu was mijn annuleringsperiode bij Hollands Nieuwe al verlopen en had ik geen andere optie dan mijn abonnement op te kopen bij Ben of het abonnement door te laten lopen. Na nog een keer gebeld te hebben beweren ze dat ze wel contact hebben opgenomen met beide providers, alleen kunnen ze het bij Ben niet aantonen. Oftewel, 'wij willen geen verantwoordelijk op ons nemen voor deze fout'. Erg jammer is dat.

Ondanks dat de optie gegeven werd aan mij vanuit Belsimpel om het te regelen snap ik dat zij hoe dan ook mijn huidige abonnement niet konden annuleren. Het probleem van dit verhaal zit hem echter in het feit dat ze niet tijdig de e-mail met deze info had verstuurd (waarschijnlijk omdat ze in de eerste instantie vergeten zijn het verzoek in te dienen bij Ben), waardoor ik deze kosten niet meer kon voorkomen of in ieder geval mijn beslissing niet meer kon herzien. Kortom, ik ben totaal niet tevreden over de service en hoop dat er nog contact met mij kan worden opgenomen om tot een passende oplossing te komen.

Inmiddels 5 weken geleden besteld

Geschreven op 31 maart 2017

Inmiddels 5 weken geleden had ik via Belsimpel een iPhone SE besteld, waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds geen gebruik van heb kunnen maken. Toen ik mijn iPhone binnen kreeg, bleek die na het opstarten defect te zijn omdat hij niet wilde opladen. Ik heb hem teruggestuurd, waarna ik de telefoon terugkreeg met het bericht dat hij wél wilde opladen. Maar dat was niet het geval, dus moest ik hem wéér onnodig terugsturen. Gelukkig kwamen ze deze keer achter het defect, hebben ze hem gerepareerd, en weer teruggestuurd naar me, maar... verassing, hij wil nog steeds niet opladen! Dus nu ligt hij weer/nog steeds bij dit bedrijf.

Belsimpel verwacht dat ik extra geld neerleg voor een nieuw toestel, terwijl zij mij een defect toestel hebben gestuurd! Hoe belachelijk. Geen enkele compensatie aangeboden gekregen, alleen maar het verzoek om extra geld neer te leggen. We zijn nu 5 weken verder, en de communicatie de afgelopen weken zijn waardeloos en tijdrovend geweest. Super slechte klantenservice waar je geen steek mee verder komt.

Mooie aanbieding en dit ook nog zonder verzendkosten

Geschreven op 28 augustus 2016

Mooie aanbieding en dit ook nog zonder verzendkosten. Snelle levering, zoals ook op de site wordt aangegeven. Tablet is goed, werkt snel en handig in gebruik. Kortom: Goede aankoop bij een betrouwbare leverancier.

Goede site overzichtelijk. Goede onafhankelijk advies

Geschreven op 18 augustus 2016

Goede site, overzichtelijk. Goede, onafhankelijk advies in de winkel zelf. Ze werken niet met commissie. Vond het wel ver fietsen naar Amsterdam Zuid. Levering was supersnel. alleen de handleiding was in het Pools, beetje jammer. Gelukkig snapte ik het installeren zo ook wel.

De eerste en enige ervaring die ik heb

Geschreven op 13 augustus 2016

De eerste (en enige) ervaring die ik heb gehad met Belsimpel is een zeer slechte t.a.v. de garantie en klachtenafhandeling, 2 maanden na de aankoop van een Samsung Galaxy XCover 3. Het toestel is me verkocht met de volgende beschrijving (kopie van de website):

"De Samsung Galaxy Xcover 3 is voorzien van een IP-67 certificering. Dit betekent dat het toestel niet alleen stofdicht, maar ook waterproof is. De telefoon kan bijvoorbeeld wel een half uur lang onder water zijn tot een diepte van 1 meter. Dit betekent dat bellen in de regen geen enkel probleem meer is en dat ook een bezoek aan het strand geen risico meer is voor uw smartphone. U kunt dus nu ook onder water foto?s maken met de 5-megapixel camera."

Nu heb ik het toestel één keer gebruikt om onder water fotos te maken. Hierbij is het toestel enkele minuten niet verder dan 30 tot 40 cm onder water geweest. Bij het boven water halen van het toestel reageerde het scherm niet en heb ik het uitgezet. Er bleek water in te zijn gekomen, hetgeen volgens de specificatie van Belsimpel niet zou mogen onder deze omstandigheden.

Na opsturen naar de reparatiedienst gaf deze dienst mij te kennen dat het toestel waterschade had en derhalve buiten de garantie valt. Terwijl met aangeeft dat het toestel IP67 gecertificeerd is en je er onder water fotos mee kunt maken. Na veel mailen en bellen steeds weer nul op het rekest: de schade aan het toestel valt buiten de garantie en je moet maar met Samsung contact opnemen, dat kan Belsimpel niet doen voor je. Dit blijft met men bij hoog en laag beweren. Uiteindelijk heb ik Samsung maar eens gebeld en deze verwijzen me terug naar Belsimpel omdat zij voor mij het aanspreekpunt zijn.

De site heeft een duidelijke layout en zoekfunctie....

Geschreven op 21 april 2016

De site heeft een duidelijke layout en zoekfunctie. Mijn telefoon werd snel en in goede verpakking geleverd.

Ik heb geen enkel probleem gehad en hij...

Geschreven op 21 april 2016

Ik heb geen enkel probleem gehad en hij was meteen de volgende dag om half 11 s-morgens binnen! Hele goede service!

Bij Belsimpel al voor de 2e keer een...

Geschreven op 20 april 2016

Bij Belsimpel al voor de 2e keer een mobiel besteld en die werd de andere dag al bezorgd. Fantastische webshop met goede services en erg betrouwbaar.

Iets onduidelijk was even welke telefoon nu wel...

Geschreven op 20 april 2016

Iets onduidelijk was even welke telefoon nu wel of geen geheugen van 32GB had. De nieuwe telefoon werd netjes verpakt en snel geleverd!

Webshop zonder poespas komt overeen met hun naam...

Geschreven op 19 april 2016

Webshop zonder poespas, komt overeen met hun naam, Simpel. Niet te moeilijk doen, kunnen ander websites een voorbeeld aan nemen.

Helaas heb ik te maken gekregen met de...

Geschreven op 30 april 2015

Helaas heb ik te maken gekregen met de service afdeling van Belsimpel. Na een prima afhandeling van de initiële bestelling (goede prijs en levering), ben ik terecht gekomen in een discussie over de aansluiting. In mijn overeenkomst met hen staat dat bij het bereiken van een bedrag van 250 euro buiten de bundel, mijn aansluiting zou worden afgesloten. Echter bleek, nadat mijn telefoon op de achtergrond voor 360 euro aan data had gesynchroniseerd, dat Belsimpel de limiet op 500 euro had ingesteld. Aangezien ik, dankzij een fout van hen, een rekening heb ontvangen die ruim 100 euro hoger lag dan die had mogen zijn, heb ik hen vriendelijk verzocht om de door hen veroorzaakte schade te vergoeden. Helaas heb ik enkel een aanbod ontvangen van een vergoeding van 50 euro, waar ik niet akkoord mee ben gegaan, omdat zij mijns inziens verantwoordelijk zijn voor de volledige overschrijding boven de 250 euro. Helaas zijn ze nooit teruggekomen op hun aanbod.

Update 20-5: Belsimpel heeft wederom naar mijn zaak gekeken, en heeft uiteindelijk besloten om toch over te gaan tot een vergoeding van de volledige schade. (review en beoordeling daarop aangepast)

Ik vind het vooral prettig online winkelen bij...

Geschreven op 27 maart 2014

Ik vind het vooral prettig online winkelen bij Belsimpel. Je kunt makkelijk selecties toepassen en op die manier een goed overzicht krijgen van vergelijkbare producten. De telefonische bereikbaarheid is iets moeilijker, maar ik weet niet of dat aan de service van de winkel zelf of aan de techniek ligt. De betaling en de aflevering verliep heel vlotjes. Over de bezorging werd ik steeds keurig op de hoogte gehouden. Dus al met al lof!

Zeer tevreden eenvoudig te bestellen betalen kost geen...

Geschreven op 27 maart 2014

Zeer tevreden, eenvoudig te bestellen betalen kost geen moeite het bestelde werd keurig volgens afspraak geleverd. Zorgvuldig verpakt.

Dus geen enkel probleem weer eens iets te bestellen via deze site.

Makkelijke website bestelling conform afspraak tijdig bezorgd....

Geschreven op 27 maart 2014

Makkelijke website, bestelling conform afspraak tijdig bezorgd.

Belofte levering goed nagekomen artikel op tijd geleverd....

Geschreven op 27 maart 2014

Belofte levering goed nagekomen, artikel op tijd geleverd. Goede omschrijving om de buitenlands taal instelling op Nederlands te zetten.

Duidelijke en overzichtelijke website en mega snelle levering....

Geschreven op 26 maart 2014

Duidelijke en overzichtelijke website en mega snelle levering. Samsung Tab 3 's avonds om 21.00 uur besteld en om 21.30 uur had ik al de bevestiging dat hij was verzonden. En inderdaad de volgende ochtend had ik m al in huis. Super goed geregeld!

Ik vond vrij vlug wat ik zocht de...

Geschreven op 26 maart 2014

Ik vond vrij vlug wat ik zocht, de levering was correct, enkel jammer dat je niet met Maestro kan betalen.

Snelle uitlevering prima product. Voldoet aan verwachtingen....

Geschreven op 26 maart 2014

Snelle uitlevering prima product. Voldoet aan verwachtingen.

Het ging allemaal snel en met begeleiding van...

Geschreven op 26 maart 2014

Het ging allemaal snel en met begeleiding van duidelijke mails over datum en tijdstip van levering. Er werd alleen een fout gemaakt bij aflevering, door de chauffeur, maar hier heeft Belsimpel niets mee te maken.

Ik heb hier gisteren 18-9 een Samsung Galaxy...

Geschreven op 19 september 2013

Ik heb hier gisteren 18-9 een Samsung Galaxy S4 Mini besteld en die is echt super snel geleverd. Een uur na het bestellen kreeg ik al een e-mail dat de bestelling ingepakt was en klaar was voor verzending. Direct met een tracking code erbij en de volgende dag voor 10 uur werd de telefoon inderdaad geleverd door DPD pakketdienst. Erg tevreden, zo hoort e-commerce!

Meer informatie over deze mobiel

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Belsimpel en andere mobiel aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.belsimpel.nl

Jouw ervaring met Belsimpel

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Belsimpel. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Vodafone
nog geen ervaringen
KPN
nog geen ervaringen
Mobiel.nl
nog geen ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.