Goedkope reisverzekering
Als je vaker dan één keer per jaar op reis gaat in binnen- of buitenland is het verstandig een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Ga je minder vaak op vakantie, verzeker jezelf dan voor onverwachte gebeurtenissen met een kortlopende verzekering. Beiden kun je voordelig berekenen en afsluiten middels onderstaande vergelijking.

Vergelijk aanbieders van reisverzekeringen

 • Naar de shop

  (tip) Doorlopende reisverzekering al vanaf 2,19 per maand

  Als je vaker dan één keer per jaar op reis gaat in binnen- of buitenland, is een doorlopende reisverzekering een voordelige keuze. Bij FBTO bepaal je zelf de dekking en pas je deze eenvoudig aan, al vanaf 2,19 euro per maand.

  bezoek FBTO
 • Naar de shop

  Ga je meerdere malen per jaar op vakantie? Dan is de doorlopende reisverzekering van Univé iets voor jou. Want daarmee zijn al je vakanties en weekendjes weg in één keer goed verzekerd. Al vanaf 1,99 per maand!

  bezoek Univé
 • Naar de shop

  Je gaat op vakantie om uit te rusten en heerlijk te genieten. Als er dan onverwacht iets vervelends gebeurt, wilt je dat dit goed geregeld en afgehandeld wordt. Dat doet je met een tijdelijke reisverzekering.

  bezoek Centraal Beheer
 • Naar de shop

  Mondial Assistance is wereldwijd marktleider op het gebied van reisverzekeringen en hulpverlening! Met ruim 50 jaar ervaring is Mondial Assistance dé specialist op het gebied van reisverzekeringen.

  bezoek Allianz Global Assistance
"Jammer dat je geen eigen inlogpagina hebt." Ervaring met Netpolis door Jo.
"Ik heb inmiddels 2 autoverzekeringen gehad bij netpolis. mijn vorige verzekering heb ik na verkoop van... " Ervaring met Netpolis door Annelies.
"Goede snelle klantenservice en een overzichtelijk en snelle site. ik ben heel erg tevreden over hoe... " Ervaring met Ditzo door B hammink.

Actuele acties en aanbiedingen vind je op verzekeringen acties.

Advertentie