Badkamerwinkel ervaringen en reviews

Badkamerwinkel biedt alles op het gebied van sanitair voor de badkamer en toiletruimte. Met een ruim assortiment aan baden, douches, wastafels, badmeubels, toiletten, kranen en accessoires is Badkamerwinkel.nl de webwinkel voor sanitair aankopen. Badkamerwinkel onderscheidt zich door snelle levering van producten uit eigen voorraad en scherpe prijzen. Een ruim assortiment met 50.000 artikelen, snelle uitlevering van bestellingen uit eigen magazijn en tot wel 30% voordeel ten opzichte fysieke badkamerwinkels.

Korting op je aankopen? Prijsvergelijk.nl heeft een speciale kortingscode voor Badkamerwinkel!


Adresgegevens

Website www.badkamerwinkel.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Badkamerwinkel is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 2 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 7 sterren

Jouw ervaring met Badkamerwinkel

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Badkamerwinkel en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Badkamerwinkel betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Badkamerwinkel betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 2 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Fijne webshop, veel goedkoper dan in een reguliere zaak

Anoniem op 9-1-2020 - Ordernummer: BKW0315
Fijne webshop, veel goedkoper dan in een reguliere zaak. Waarom zou je meer betalen? Toilet besteld, handig in een doos met zitting erbij. Ook nog een fontein, kraan, sifon etc besteld. Ik heb per ongeluk iets verkeerd uitgezocht maar mocht het omruilen en ze hebben geholpen welke wel past aan de telefoon. Echt prima service en ook goed meegedacht.

 
 
 
 

Afgelopen week een wc bril aangekocht

Anoniem op 23-4-2019 - Ordernummer: 21274353
Afgelopen week een wc bril aangekocht via hun webwinkel. Ze hebben een hulpprogramma waarmee je de juiste wc bril kunt kiezen. Niet dus! Ik kreeg een wcbril advies (129 euro) en heb deze besteld. Bij aankomst bleek dat de bevestigingsmaterialen die bij de bril horen te klein zijn voor onze pot. Op hun verzoek foto's gestuurd. Nu geven ze aan dat het mijn schuld en niet goed ben omgegaan met hun programma. Ze willen hem niet terugnemen. (ik wil/hoef geen geld terug maar een passende bril) Veel mooie praatjes op hun website over ruilen geen probleem enz. Voor mij is dit een principekwestie en zal doorgaan tot men bereidt is verantwoordelijkheid te nemen voor hun handel en handelswijze.

Ik adviseer eenieder geen zaken met hen te doen. Naar de winkel gaan zal anders zijn maar als je met hulpprogramma's klanten verkeerde goederen toestuurt en dan je verantwoordelijkheid niet neemt is het voor mij gewoon belazeren (sorry, maar zo beleef ik het) Ik heb via hun route een klacht ingediend en wacht even af hoe er verder mee om gegaan gaat worden. IK hou u op de hoogte indien er gereageerd gaat worden en wat de resultaten zijn.

 
 
 
 
Naar de Shop
 
Advertentie