Bagageonline.nl ervaringen en reviews

Bij BagageOnline koop je koffers, koffersets, laptop tassen, reistassen en schoudertassen van alle bekende merken. Bagage Online verkoopt onder andere de merken Eastpak, Samsonite, Titan en Kipling. Vrijwel alle producten zijn uit voorraad leverbaar en worden aangeboden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Voor 21.00 besteld is de volgende dag al in huis!

Korting op je aankopen? Prijsvergelijk.nl heeft een speciale kortingscode voor Bagageonline.nl!


Adresgegevens

Website www.bagageonline.nl
E-mail info@tradetracker.nl
Telefoon 088-8585858
De Strubbenweg 7
1327 GA Almere

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ
Afhalen mogelijk
in Leeuwarden
 

Keurmerk

Bagageonline.nl is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat† alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven†zich houden aan†wet- en regelgeving. Maar ook†aan de opgestelde gedragscodes†van†de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 9 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Bagageonline.nl is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 31 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 9 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Bagageonline.nl

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Bagageonline.nl en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Bagageonline.nl betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Bagageonline.nl betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 31 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Ik had een kapot slot op mijn bij...

Hanny de Heus op 21-4-2015 - Gekocht: Samsonite koffer
Ik had een kapot slot op mijn bij Bagageonline gekochte Samsonite koffer. Gisteren naar ze gebeld en vandaag al het nieuwe slot binnen. Ik heb het er net opgezet en het werkt perfect. Erg goede service.

 
 
 
 

Ik heb net na kerst 2 koffers besteld...

Anoniem op 7-1-2015 - Ordernummer: 400262528 - Gekocht: American Tourister koffer
Ik heb net na kerst 2 koffers besteld die snel geleverd zijn. Een koffer heb ik nadien geretourneerd. De retour was binnen 1 dag verwerkt en het geld stond de dag erna op mijn rekening. Hier kunnen veel webshops wat van leren. Klasse!

 
 
 
 

Erg tevreden over afwikkeling van de order. Werd...

Diederik Mol op 1-2-2013
Erg tevreden over afwikkeling van de order. Werd duidelijk op de hoogte gehouden via de mail en had mijn bestelling de volgende dag keurig in huis.

 
 
 
 

Mijn bij Bagageonline.nl bestelde rolkoffer zag er na...

C. Broeders op 20-9-2012 - Ordernummer: 400038943
Mijn bij Bagageonline.nl bestelde rolkoffer zag er na de thuisbezorging prachtig uit. Echter na de eerste de beste reis bleek het een miskoop: hij opende en sloot matig. Kort daarop een tweede reisje gemaakt waarbij de koffer, na een vliegtripje, zowat uit elkaar viel.

Bij thuiskomst direct een verontwaardigde mail gestuurd naar Bagageonline. Niet zozeer verwachtte ik na 2 reizen recht te hebben op een vergoeding, maar ik wilde gewoon duidelijk maken dat men een slecht product verkocht. Groot was mijn verbazing dat ik al dezelfde dag een telefoontje kreeg. De persoon in kwestie gaf toe dat mijn koffer er eentje was uit een slechte serie er waren meer klachten over. De medewerker bood mij dan ook resoluut aan een nieuwe rolkoffer in dezelfde prijsklasse uit te zoeken. De oude (kapotte) hoefde ik niet eens terug te sturen, men geloofde mij op mijn woord.

Wat een sterke service van Bagageonline.nl. omplimenten! Wat mij betreft kunnen ze niet meer stuk!

 
 
 
 

Een jaar geleden 3 Titan koffersbesteld. De volgende...

Gvhoofst op 16-9-2012
Een jaar geleden 3 Titan koffersbesteld. De volgende dag waren ze al verzonden! Door bagagehandling van Corendon is er tijdens vakantie een wiel afgebroken. Corendon wees alle verantwoordelijkheid af.

Een mailtje gstuurd naar Bagageonline voor een nieuw wiel. Binnen 3 uur een belletje van hen! Na afspraak met hen de koffer opgestuurd en zij hebben zorg gedragen voor gratis reparatie. Kreeg de kolfer terug inclusief zelfs een gratis koffer riem. Grote klasse.

 
 
 
 

Super tevreden Maandag voor 17.00u besteld dinsdag 14.00u...

H.honigh op 8-8-2012 - Ordernummer: 400057671
Super tevreden! Maandag voor 17.00u besteld, dinsdag 14.00u in huis. Goed verpakt met retourbon hoef je niet zelf te printen, maar gelukkig niet nodig. Keurig, zoals het hoort trackandtrace levering via TNT. Scherp geprijsd.

 
 
 
 

Ik ben zeer ontevreden over Bagage online. Ik...

Spring op 17-7-2012
Ik ben zeer ontevreden over Bagage online. Ik kreeg mijn pakket pas dagen later, terwijl de dag erna gegarandeerd werd en werd ook nog in een beschadigde doos geleverd terwijl het een koffer ter waarde van boven de 200 euro was! De doos stond half open... zelfs de man die het pakket afleverde vond dit niet normaal. telefonisch contact gehad met zowel Post.nl waar mijn pakket bleef en met Bagageonline die de schuld bij Post.nl neerlegde en Post.nl bij Bagage online. Dit heeft me veel extra telefoonkosten en stress bezorgd.

 
 
 
 

Ontevreden over alles wat na het bestellen gebeurde....

Lon op 12-6-2012
Ontevreden over alles wat na het bestellen gebeurde. Pakket werd pas na een aantal dagen afgeleverd terwijl het wel op voorraad was, er werd maar 1 kofferriem meegleverd ipv 2 en ik vond ze niet erg behulpzaam aan de telefoon.

 
 
 
 

Zeer tevreden. Bij de bestelling door mij een...

Jan op 20-5-2012
Zeer tevreden. Bij de bestelling door mij een onjuiste combinatie postcode huisadres ingevoerd. De bestelling werd daardoor aangeboden op een ander adres dan de bedoeling. De bestelling werd daarna nogmaals kosteloos toegestuurd.

 
 
 
 

Super Woensdag om 16.30 een koffer besteld de...

Frank op 15-12-2011
Super! Woensdag om 16.30 een koffer besteld, de volgende dag bezorgd. Plus gratis riem en kortingsbon voor volgende aankoop. Bestelling was via internet te volgen. Zeer Tevreden.

 
 
 
 

Onvoorstelbaar Vijf voor vijf besteld en de volgende...

H de Geus op 1-12-2011
Onvoorstelbaar! Vijf voor vijf besteld en de volgende dag om 10.00 in huis. Het pakket was zeer goed te volgen en werd keurig afgeleverd. Een top bedrijf!

 
 
 
 

Zeer tevreden Nadat we de koffer hadden besteld...

Joost op 22-9-2011
Zeer tevreden! Nadat we de koffer hadden besteld en ontvangen (1 werkdag) wilden we toch een andere koffer. We konden de 1e koffer zonder problemen terugsturen en we ontvingen direct de andere. Top!

 
 
 
 

Gister een schooltas gekocht bij Bagageonline en netjes...

Carolien op 11-8-2011
Gister een schooltas gekocht bij Bagageonline en netjes vandaag bezorgd! Kreeg ook netjes een mail waarmee ik mijn bestelling kon volgen.

Aanrader dus!

 
 
 
 

Ik heb bij Bagageonline een Titan koffer gekocht....

Niels op 2-8-2011
Ik heb bij Bagageonline een Titan koffer gekocht. Die overigens heel goed bevalt.

Door een probleem met de koffer gebruik moeten maken van de aftersales. De koffer is netjes gerepareerd (onder garantie) en teruggestuurd.

Daarom verdient Bagageonline/koffer.com de warme douche.

 
 
 
 

Over de bestelling en berichtgeving ben ik zeer...

S.pijls op 3-5-2011
Over de bestelling en berichtgeving ben ik zeer tevreden. het was de 1e keer dat ik hier wat heb besteld. alleen had de courier het pakket bij de buren af geleverd en geen briefje bij ons in de brievenbus achter gelaten. ik heb tenslotte bij de tracking moeten lezen dat het pakket reeds afgeleverd was. En wij het daar tenslotte zelf op hebben gehaald. dat is het enige minpuntje.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie