Ben ervaringen en reviews

Ben biedt sim-only abonnementen waar je niet voor 1 of 2 jaar aan vast zit. En dat is een groot verschil. Kies je voor een telefoon van Ben, dan betaal je die in één keer en is gewoon meteen van jou. Zo weet je precies wat je voor je telefoon betaalt en ben je vrij om te blijven zo lang je wilt. Bellen en internetten doe je tegen lage maandelijkse kosten.

Ben maakt gebruik van het betrouwbare T-Mobile netwerk. T-Mobile beschikt in Nederland over een zeer modern mobiel netwerk. Daarmee ben je vrijwel overal in Nederland uitstekend bereikbaar.


Adresgegevens

Website www.ben.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Ben is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 2 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 3 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 3 sterren

Jouw ervaring met Ben

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Ben en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Ben betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Ben betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 2 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Ben nu al vanaf 1 maart 2015 bezig...

M. Helder op 28-4-2015
Ben nu al vanaf 1 maart 2015 bezig om een aanvraag te annuleren. Helaas, het BEN computersysteem kan dit niet aan. Na meer dan 15 uur bellen (minimaal 45 min. per belletje in de wacht bij de klantenservice voordat je überhaupt iemand aan de lijn krijgt, soms valt tijdens het wachten de verbinding weg!) is nu eindelijk de aanvraag voor het abonnement stop gezet.

Echter het nummerbehoud vanuit Telfort (06-nummer werkt nog bij Telfort) loopt nog door!? Niemand kan mij nu verder helpen. Het computersysteem van BEN kan dit niet annuleren. Er is nu 1 oplossing, alsnog een abonnement nemen bij BEN. Volgens klantenservice zal ik spoedig mijn 06-nummer kwijtraken.

 
 
 
 

Men brengt internet in rekening terwijl het niet...

Aerts op 29-3-2012
Men brengt internet in rekening terwijl het niet gebruikt is, meerdere malen. klantenservice is anoniem en arrogant. geen coulance beleid.

 
 
 
 
Naar de Shop
 
Advertentie