Bestsellers ervaringen en reviews

Bestsellers is 8 jaar geleden gestart met de verkoop van wit- en bruingoed via het internet. Wij hebben inmiddels een zeer goede naam opgebouwd bij vele consumenten en bij alle importeurs van Nederland. Door de importeurs wordt Bestsellers gezien als een betrouwbare partij met een gezonde toekomstvisie. Bestsellers verkoopt uitsluitend artikelen die afkomstig zijn van Nederlandse importeurs.


Adresgegevens

Website www.bestsellers.eu

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
in Zwaag
 

Keurmerk

Bestsellers is aangesloten bij het Qshops keurmerk. Qshops.org is een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen, controleert, certificeert en blijft controleren. Meer informatie vind je op www.qshops.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 8 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Bestsellers is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 5 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 8 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Bestsellers

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Bestsellers en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Bestsellers betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Bestsellers betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 5 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Goede transactie duidelijke en snelle communicatie

Vincent op 26-9-2016 - Ordernummer: 14604305
Goede transactie, duidelijke en snelle communicatie. Houd er alleen rekening mee dat het bedrijf dat zij inhuren voor bezorging, van de klant verwacht dat ze een hele dag vrij nemen om de bezorger te ontvangen. Toen ik aangaf dat dat niet tot de mogelijkheden behoorde, werd de dame meteen onfatsoenlijk en star. Ook de medewerker die het spul kwam afleveren was erg bot en naar. Alleen daarom zal ik niet weer bij Bestsellers kopen. Beste mensen van Bestsellers, hou er rekening mee dat de bezorgservice het visitekaartje van uw bedrijf is.

 
 
 
 

Heb een wasmachine besteld die volgens de website...

Anoniem op 18-1-2013 - Ordernummer: 100016934-1
Heb een wasmachine besteld die volgens de website voorradig was en binnen enkele dagen leverbaar. Nu bleek dat deze toch niet goed leverbaar was en daarom heeft Bestsellers mij een duurder en beter model aangeboden voor een zeer geringe meerprijs. Prima service!

 
 
 
 

Zaterdag tv besteld maar woensdag na 5 dagen...

Ray op 27-6-2012
Zaterdag tv besteld, maar woensdag (na 5 dagen!) krijg ik het bericht dat ze 'm helemaal niet kunnen leveren, terwijl site wel aangaf 'm op voorraad te hebben. Matig tot slecht.

 
 
 
 

Prima levering Goede service. Niks op of aan...

Larryhama op 9-11-2011
Prima levering, Goede service.
Niks op of aan te merken.

 
 
 
 

Ondanks dat bij de bestelling stond dat het...

Wim op 12-1-2011
Ondanks dat bij de bestelling stond dat het apparaat ruim leverbaar was bleek dat deze niet meer werden geleverd. Heb geanuleerd men zal mij het geld terugstorten.

 
 
 
 
Naar de Shop
 
Advertentie