Body-supplies ervaringen en reviews

Bij Body-supplies koop je supplementen en sportvoeding voor elke doelstelling. Of je nu wilt afvallen, aankomen of spieropbouw wenst, bij Body-supplies ben je aan het juiste adres! Alle producten leveren we uit voorraad tegen zeer scherpe prijzen. De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot de grootste online winkel in de verkoop van supplementen. Ons complete assortiment in sportvoeding, zoals eiwitten, weightgainers en nog veel meer, leveren wij direct uit voorraad tegen de laagste prijzen.


Adresgegevens

Website www.body-supplies.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ
Afhalen mogelijk
in Barendrecht
Openingstijden  
Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 17:00
 

Keurmerk

Body-supplies is aangesloten bij het Qshops keurmerk. Qshops.org is een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen, controleert, certificeert en blijft controleren. Meer informatie vind je op www.qshops.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 4 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Body-supplies is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 7 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 4 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Body-supplies

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Body-supplies en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Body-supplies betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Body-supplies betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 7 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Had wat eiwitrepen met gelimiteerde houdbaarheid besteld

Anoniem op 11-11-2019 - Ordernummer: #1-201911-321028 - Gekocht: Eiwitreep
Had wat eiwitrepen met gelimiteerde houdbaarheidsdatum besteld voor na de workout, het was dus echt belangrijk dat de bestelling de volgende dag werd geleverd zoals belooft was, had me ook ingeschreven voor workout lessen de voor de volgende dagen. Volgens de track en trace code was de bezorging echter niet geleverd en nog steeds onderweg. Hierdoor kan ik dit product niet meer op tijd consumeren. Winkel weigerd de bestelling te nemen die ik nu niet meet me tijd op kan consumeren vanwege de levering.

 
 
 
 

Al meerdere jaren bestel ik mijn producten hier

Anoniem op 11-9-2019 - Ordernummer: 6-201907-29 - Gekocht: Supreme Whey
Al meerdere jaren bestel ik mijn producten hier. Nog nooit enige problemen gehad na tientallen bestellingen. Voor mij is dit bedrijf veel beter dan een Body Fit. De bosvruchten en peach/mango zijn aanraders van hun huislijn eiwitshakes.

 
 
 
 

Orhun37@outlook.com op 28-5-2019 - Gekocht: Optimum nutrition
Ik heb bij bodysupplies vitamine en fish oil van optimum nutrition gekocht die ik al een jaar via body en fit koop dit keer heb ik bodysupplies geprobeerd omdat body en fit het product niet meer in zijn assortiment hadden. De fish oil capsules zien er niet goed uit helemaal verrot en misvormd de doosje van de vitamine suplement was al open en toen ik contact met ze opnam en mijn bezorgdheid en mijn klachten met ze wou delen kreeg ik een arrogante taal en discusie als antwoord. Ik ben ook van plan om juridische stappen te gaan zetten.

 
 
 
 

Verkeerde artikel toegestuurd gekregen

Anoniem op 28-12-2017 - Ordernummer: 201712-207093
Verkeerde artikel toegestuurd gekregen! Kreeg te horen, dat men niet op de afbeelding van het product kan afgaan, maar alleen op de ingrediŽnten beschrijving. Zeer klantonvriendelijkheid te woord gestaan via de telefoon, na ook al een kleinerend mailtje gehad te hebben. Hij dreigde verbinding te verbreken, omdat ik te hoog in mijn emoties zou zitten, alleen had meneer zŤlf daar meer last van.

Wilde niets horen, over hoe verwarrend het voor de consument is, wanneer de site onjuiste afbeeldingen bij productbeschrijving zet. Wilde, dat ik hŤm wel uit liet praten, maar ik mocht dit zelf niet!! Uiteindelijk was ik hem dus voor, met de verbinding verbreken.

Reactie

Body-supplies gaf een reactie op deze beoordeling:
Allereerst vervelend om te horen dat je niet tevreden was. Helaas is het dus zo dat je vaak 1 product(naam) hebt, bestaande uit meerdere inhoudsmaten/smaken. Daarmee komt de universele foto dus niet altijd overeen, met de uiteindelijke keuze die je maakt. Wij hebben uiteindelijk toen de retourkosten van de zending op ons genomen, omdat we een stukje begrip en service wilden tonen.

Daarnaast hebben we goed nieuws we hebben een nieuwe techniek ontwikkeld. De product foto zal binnenkort mee aanpassen met de gekozen product soort, zo dat dergelijke misverstanden tot het verleden behoren.

 
 
 
 

Ik ben niet tevreden. Bestelling prima gegaan en...

Eric op 5-9-2015 - Ordernummer: 12345678 - Gekocht: Mammoth Mass
Ik ben niet tevreden. Bestelling prima gegaan, en Mammoth Mass de vervanger van Mammoth 2500 besteld bij Body-supplies. Dit spul is zo bizar zoet, is niet weg te krijgen en je krijgt er gewoon kippenvel van zo zoet is het. Geheel anders dus dan de Mammoth 2500, want dat was echt heel goed qua smaak. Ongetwijfeld is het de sucralose die het verschil maakt.

Klantenservice gebeld, en ik werd daar heel arrogant te woord gestaan toen ik vermelde dat dit spul echt veel te zoet was. Het werd nog net niet gezegd, maar het kwam er bijna op neer dat men het belachelijk vond dat ik hiervan een melding maakte. Nee voor mij geen Body-Supplies meer, wat dat betreft vind ik de producten en dienstverlening van Body Fit vele malen beter.

Reactie

Body-supplies gaf een reactie op deze beoordeling:
Wij verkopen supplementen. Veel van deze supplementen hebben een smaak. Over smaak, oplosbaarheid e.d. valt niet te twisten. De ene persoon kan een product lekker vinden en de andere persoon kan datzelfde product niet lekker vinden. Het is uiteraard niet mogelijk om geopende en gebruikte producten, om deze reden, retour te nemen. Dit kan ook niet bij de supermarkt. Dit was in alle redelijkheid totaal geen reŽle wens. Na lang aan drammen hebben wij nog steeds de klant zijn zin niet gegeven. Uiteindelijk levert dat deze negatieve review op. Wij leveren een zeer nette service aan elke klant, maar sommige zaken zijn simpelweg niet mogelijk.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie