Bodyenfitshop ervaringen en reviews

De Body & Fitshop winkels staan voor altijd het grootste assortiment tegen de laagste prijs. 90 topmerken met meer dan 1000 verschillende producten sportvoeding en dieetproducten. Levering uit voorraad van originele producten met altijd een goede houdbaarheid. Betrouwbaarheid door jarenlange ervaring

Dankzij ons distributiecentrum in Heerenveen kunnen wij u als klant van bodyenfitshop.nl nu en in de toekomst nog beter van dienst zijn, door een nog snellere levering uit voorraad van originele producten met altijd een goede houdbaarheidsdatum. Dankzij onze gezamenlijke inkopen kunnen wij u altijd een zeer lage prijs garanderen. Natuurlijk staan wij altijd voor u klaar met een eerlijk en goed advies.


Adresgegevens

Website www.bodyenfitshop.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Bodyenfitshop is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 45 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 7 sterren

Jouw ervaring met Bodyenfitshop

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Bodyenfitshop en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Bodyenfitshop betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Bodyenfitshop betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 45 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Heb daar een pot met poeder besteld

Charif Marnissi op 4-12-2018 - Gekocht: Pre Workout
Heb daar een pot met poeder besteld zoals. Die pot is open gegaan in de doos tijdens transport en dit heb ik toen via mail laten weten. Er is toen een discussie ontstaan die nergens om ging. Ik moest fotos van de pot maken en er was maar 1/3 uit gevallen terwijl dit toch echt de helft is geweest. Als compensatie kreeg ik een voucher van 5 euro tegoed. Ik ben een vaste klant en bestel vaker producten op deze website maar zal dit niet meer doen. Ik ga wel ergens anders bestellen. Ze hebben namelijk nog nooit van aftersales gehoord.†

De pot poeder is voor de helft in de doos verloren gegaan. Mij is daarna gevraagd of ik gebruik had gemaakt van de inhoud. Ik heb toen aangegeven dat ik 2 shakes heb gebruikt en daarvoor 2 schepjes van de poeder heb gebruikt. Het maatschepje is erg klein dus veel poeder heb je niet nodig. Als reactie kreeg ik dat ik het niet meer kon retourneren omdat ik er van gebruikt had. Maar wacht even, ik geef een eerlijke reactie want ik had ook kunnen zeggen dat ik er niet van had gebruikt want de pot was tenslotte al open omdat body en fitshop niet heeft kunnen garanderen dat de levering goed aan kwam. Ook al is dit natuurlijk de fout van de bezorger post.nl dan nog is de verzender hier de eindverantwoordelijke in.

Maar zoals het spreekwoord luidt eerlijkheid duurt het langst. Nou dit geldt dus niet bij body en fitshop. Daar krijg je een kruisverhoor en wordt je gestraft maar wordt je zoet gehouden met een kortingsbon van 5 euro die je ergens in de toekomst kan gebruiken op je volgende bestelling terwijl je geen waar voor je geld krijgt want ze kunnen niet garanderen dat je product op de juiste manier wordt afgeleverd. Nogmaals jullie aftersales en service is ver te zoeken. Waardeloos bedrijf dus in mijn ogen. Ik heb inderdaad geen interesse in de 5 euro bon en ook geen interesse in een reactie op mijn mail want een kruisverhoor via de mail... daar heb ik geen zin in! Ik ben daarnaast niet de enige die klaagt over jullie service en discussies via de mail. Op prijsvergelijk.nl staan tal van exact de zelfde klachten over producten zoals ik die heb. Dat zegt natuurlijk meer over body en fitshop dan over mijzelf.

 
 
 
 

Na klacht over vreemde smaak klantonvriendelijke behandeling

Anoniem op 10-11-2018 - Ordernummer: NLC102400604
Na klacht over vreemde smaak product (laten proeven door 3 verschillende personen) een zeer klantonvriendelijke behandeling gehad: 1. eerst werd gevraagd alles te omschrijven en fotos en aankoopbon mee te sturen 2. daarna mail gehad moest alle informatie opnieuw invullen op gemaild formulier dus wederom alle info, vervolgens inpakken en afgeven en retour sturen. Met let op de mededeling als zij vonden dat er niets aan de hand was kreeg je 50% terug van het aankoopbedrag! Wat een handelingen moet je verrichten voor uiteindelijk een vergoeding van 5,47! Ga niet in discussie met je klanten en stuur gewoon een nieuwe pot op.

 
 
 
 

Als bezorgadres is een pakket automaat bij mij voo

Anoniem op 31-5-2018 - Ordernummer: NLC102574012 - Gekocht: Diverse (o.a. Eiwit shake)
Als bezorgadres is een pakket automaat bij mij voor de deur geselecteerd. Pakket is uiteindelijk afgeleverd bij een ander pint 1km verderop. Daar maar langs gegaan om het op te halen, echter was mijn pakket hier niet. Thuisgekomen zie ik via post.nl dat mijn pakket is afgehaald door iemand anders (handtekening in app). Gelijk post.nl gebeld en die geven aan dat door drukte het onderzoek minimaal 1 week gaat duren. Vervolgens contact opgenomen met body fit.

Body & Fit laat vervolgens weten dat het pech is en dat ik moet wachten op het onderzoek. Ondertussen zit ik zonder eiwitten en vitaminen zoals aangegeven bij body fit. Toch kiest body fit er voor om het probleem van een trouwe klant niet weg te nemen maar kiest ze er voor om het onderzoek af te wachten en de klant in de tussentijd niet te compenseren. Dat is niet service/klant gericht.

 
 
 
 

Een product besteld dat na de eerste keer kapot ging

Anoniem op 4-4-2018 - Ordernummer: 11001 - Gekocht: Trainingwheel
Na een product te hebben besteld dat na de eerste keer kapot ging heb ik ze gemaild. Ze zouden me tegemoet komen. Oplossing: een nieuw product of waardebon van het aankoopbedrag. Kortom, dit is het meest logische wat ze moeten bieden bij slechte producten.

Ik koos ervoor om geld terug te willen op mijn rekening incl verzendkosten omdat je hier recht op hebt. Dit vonden ze eerst allemaal maar niks en na heel wat mailtjes kreeg ik eindelijk het retourformulier gestuurd die je nergens op de site kunt vinden! Dit formulier is op geen enkele manier te openen of aan te klikken in de mail. Ik wacht nog steeds op reactie voor een nieuwe bijlage. Dit is de laatste keer dat ik wat bij Body en Fit heb besteld

 
 
 
 

Prettige winkel en heerlijke producten

Karel op 26-9-2017
Prettige winkel en heerlijke producten. Vriendin bestelt altijd maar ik snoep lekker mee!

 
 
 
 

Weigeren negatieve reviews te plaatsen

Moon op 6-8-2017
Weigeren negatieve reviews te plaatsen. Hoe je je review ook beargumenteerd, aan negatieve reviews heeft de BodyFitshop een broertje dood. De strenge richtlijnen worden wonderbaarlijk niet toegepast op de positieve reviews. Bovendien zijn deze richtlijnen alleen via-via te vinden. Geen wonder dus dat alle producten op deze site zo verbazingwekkend positief beoordeeld worden.

 
 
 
 

2 dagen op voorhand bestel ik

Chantal op 10-5-2017 - Ordernummer: #NLC100854167 - Gekocht: Universal Animal Cuts
2 dagen op voorhand bestel ik, wetende dat er bij Body en Fitshop en leveringen heel wat verkeerd loopt. Is leuk dat je een leveringsdatum kunt aangeven maar als het dan nog niet eens op die datum geleverd worden is het bij mij over bellen met Body en fit shop levert op: Sorry ik begrijp uw frustratie. Een call handeling van 3 op 10. Het meisje dat er werkt interesseert het echt niks of jij je bestelling nu hebt of niet. Het is een vooraf ingestudeerd scenario dat ze volgt.

Inderdaad als ik het pakje laat terug bezorgen zitten er kosten aan vast die van het terug te betalen bedrag af gaan het terug sturen is volledig voor mijn eigen verantwoordelijkheid, dus stel dat het pakje verloren gaat is dit voor mij. Zij betalen niet eerder terug dan dat het pakje terug bij hun is. Dit kan tot 30 dagen duren voor ik dus mijn geld ga terug zien.

 
 
 
 

Snelle levering goede kwaliteit/ prijs

Peters op 27-4-2017
Snelle levering, goede kwaliteit/ prijs. Door acties en sale kun je ook nieuwe produkten proberen , die je gezondheid bevorderen.
Een echte aanrader!

 
 
 
 

Bij meer dan de helft van mijn bestellingen problemen

Maresa op 25-1-2017
Bij meer dan de helft van mijn bestellingen zijn er problemen. Deze worden niet op tijd geleverd of (bijvoorbeeld bij de smartmeals) te koud, zodat de verpakking stuk gaat. Op de website mag je blijkbaar geen negatieve reviews plaatsen, want deze worden verwijderd. Op klachten wordt niet of matig gereageerd. Echte klachten worden afgehandeld, maar daar is ook alles mee gezegd - naar tevredenheid oplossen zit in elk geval op een heel ander niveau dan een klacht afhandelen. Het is zo zonde dat de Body&Fitshop hiermee iets heel waardevols laat liggen. Als de producten niet zo fijn waren, weet ik zeker dat ik hier niet meer zou bestellen. Ik ben zelfs al op zoek naar alternatieven zodat ik niet meer hier hoef te bestellen.

 
 
 
 

Ik wordt nu al een tijdje achtervolgd door incassobureau

Iaro Werdi op 10-11-2016
Ik wordt nu al een tijdje achtervolgd door incassobureau Bergh en Partners terwijl ik nooit iets bij Body&Fit heb besteld. Body&Fit wil niets van mijn probleem weten en schuift alles door naar Aterpay en Afterpay doet precies hetzelfde. Er is nooit geen communicatie geweest betreffende een openstaande factuur en nu wordt er een bedrag gevorderd van bijna 500 EUR voor een product welke ik nooit heb besteld van nog geen 30 EUR. Ik raad aan om niet met hen in zee te gaan want uiteindelijk schuiven zij problemen door.

 
 
 
 

Mooie site maar slechte service.

Bastiaan Lance op 16-6-2016 - Ordernummer: C5026379
Mooie site maar slechte service. Mijn producten niet op voorraad terwijl ze wel op voorraad op de site stonden. In de avond om 23.00 uur bericht dat er niks verzonden zou worden omdat er 1 ding niet is. Ook te laat dus om wat te vervangen of te regelen, had het echt nodig. Bericht gestuurd dat ik dan maar naar een winkel ga en verzocht de order te annuleren en crediteren. Helaas nog steeds geen reactie.

 
 
 
 

Slechte ervaring met deze webshop het positieve lichtpuntje...

Anoniem op 27-3-2016 - Ordernummer: rC4501551 - Gekocht: Puur Whey
Slechte ervaring met deze webshop het positieve lichtpuntje is dat ze snel leveren en snel reageren op Facebook. Heb je vragen over producten worden er al snel producten via Facebook aangepraat om uiteindelijk te verkopen. Producten die je dus helemaal niet nodig heb. Een ander punt is dat als je een zending retour terug stuurt omdat je bijvoorbeeld ontevreden over het produkt en je geld retour wilt hebben, worden er ineens zogenaamde verzendkosten/retourkosten in rekening gebracht. Terwijl de retour zending naar een antwoordnummer word verzonden, volgens PostNL deze voor de klant kosteloos is.

Je kan ook kiezen voor een kortingcode daarbij krijg je dus het gehele bedrag terug als kortingscode en of kortingsbon. Dan betaal je ineens geen verzendkosten. Dit houdt in dat je hier alsnog bij deze webshop moet bestellen om je kortingsbon te verzilveren en geen vrijheid heb en als je dus je geld terug wilt hebben. Ik vind dat kwalitatief de supplementen ook niet van hoogwaardig kwaliteit zijn. Dit verklaart ook meteen de extreem lage prijzen. Als je vragen heb via Facebook worden die veelal snel beantwoord. Na deze slechte ervaringen zal ik hier veel minder bestellen. Het is jammer want ik had me van tevoren toch wel voorgenomen dat de webshop toch iets klantvriendelijker zou zijn. Wat orders plaatsten en verzending is deze webshop erg snel en zendingen worden goed verpakt.

 
 
 
 

Bestel bijna alleen maar bij Body en Fit....

Frans op 26-3-2016
Bestel bijna alleen maar bij Body en Fit. Altijd op tijd met leveringen, en mocht er niets in orde zijn lossen ze het gelijk voor je op!

 
 
 
 

Voor 19:00 besteld volgende werkdag thuis. Ik wacht...

Anoniem op 3-3-2016 - Ordernummer: C4543096
Voor 19:00 besteld, volgende werkdag thuis. Ik wacht al twee dagen en... niks. Waar is mijn pakket? Niemand weet het.

 
 
 
 

Al meerdere bestellingen geplaatst. Dit is de eerste...

Dannyb op 25-2-2016 - Ordernummer: rC4501551
Al meerdere bestellingen geplaatst. Dit is de eerste webshop waarbij ik zonder gezeik orders kan plaatsen. Via facebook zijn ze heel goed bereikbaar. Doordeweeks veelal via facebook binnen 10 minuten antwoord. En in het weekend binnen een paar uur. De medewerkers zijn heel erg klantvriendelijk en doen veel moeite om de klant te helpen. Ben je gestart met kracht training ? Dan is dit een webshop die je kan helpen met het verbeteren van je prestaties. Body en fitshop hebben een vaste klant erbij! Top service.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie