Coolshop ervaringen en reviews

Coolshop levert entertainment, spel, lifestyle en super ervaringen dat iedereen gelukkig maakt. Onze klanten zijn ook blij, omdat wij sneller, goedkoper en vriendelijk zijn. Wij zijn goedkoper, omdat wij groot inkopen. Wij zijn vriendelijk, omdat wij van onze klanten leven. Het is echt heel simpel en dat is wat zo cool is. Op Coolshop vindt je absoluut de meeste keuze aan spellen voor spelconsoles en PC.


Adresgegevens

Website www.coolshop.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Coolshop is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 16 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 5 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 5 sterren

Jouw ervaring met Coolshop

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Coolshop en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Coolshop betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Coolshop betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 16 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Ik heb een geurtje besteld wat bij Coolshop goedkoper was

Anoniem op 12-6-2019 - Ordernummer: 82786371
Ik heb een geurtje besteld wat bij Coolshop goedkoper was, ik heb na 2 weken nog steeds niks ontvangen, ik krijg alleen reactie op mijn mailtjes zonder enige oplossing. Heb ze ook 3x gebeld maar als je geen verstand hebt van zaken dan kan je de consument ook niet goed te woord staan. Heel jammer dit. Coolshop is dus helemaal niet cool

 
 
 
 

Terrible experience, never buy your products here

Stan Kannegieter op 4-6-2019 - Ordernummer: 82790500 - Gekocht: Pokemon X
Terrible experience. Never buy your products here. It takes ages to deliver and when I finally got my game, it did not work. And they did not allow me to return it since I removed it from the package. How on earth am I supposed to check whether a game works and not remove it from the package.

 
 
 
 

Ik heb 23-11 een scruff-a-luv besteld

Hannah Verschuuren op 3-12-2018 - Ordernummer: 82072401
Ik heb 23-11-2018 een scruff-a-luv besteld voor mijn dochter voor Sint. Prijs was zelfde als in VS, 30 euro. Pakket zou 2-4 werkdagen duren. Pakket zou 25-11 verzonden zijn maar ik heb nooit track & trace gekregen. Heb niks ontvangen en op mijn emails reageert Coolshop tot op heden niet ( vandaag 3-12) Vraag me af of het ooit nog arriveert.

 
 
 
 

Ik heb na 1,5 maand nog steeds niet mijn pakket onvangen

Anoniem op 16-11-2018 - Ordernummer: ID #701509 - Gekocht: Loopfiets trybike
Ik heb na 1,5 maand nog steeds niet mijn pakket ontvangen. Het is een nep webshop. Ze reageren niet op mails en telefonisch kun je ze niet bereiken.

 
 
 
 

Ik heb Molecule 01 besteld en iets anders gekregen

Anoniem op 28-1-2018 - Ordernummer: 81341043 - Gekocht: Escentric Molecules 01
Ik heb Molecule 01 besteld en in plaats het iets anders gekregen! Ik gebruik het al lang en het is niet mogelijk mij in maling te nemen met die geurtje. Ik heb het via Coolshop besteld want het was goedkoper dan bij Parfumdiscounter. Ik al op maandag bellen dan zie ik wat gaat gebeuren. Maar ik denk dat ik heb het verloren.

 
 
 
 

Ik krijg een gebruikt artikel toegestuurd

Anoniem op 11-1-2018 - Ordernummer: 81298099
Ik krijg een gebruikt artikel toegestuurd. Maar als ik wil retourneren moet het wel netjes in de verpakking zitten? Wat een oplichterij. Vooral niet bestellen hier.

 
 
 
 

Mortal Kombat XL voor de Xbox One besteld

Rick op 4-12-2017 - Gekocht: Mortal Kombat XL
Ik ben erg tevreden, Mortal Kombat XL voor de Xbox One besteld hij was op de vierde dag binnen. Voor maar 19,95. Andere winkels hadden hem voor 39.99. Plus gratis verzending en gesealed zoals in de winkel. Uitstekend! Zeker voor herhaling vatbaar.

 
 
 
 

Mijn spullen zijn kapot verstuurd

Rob op 1-11-2017 - Ordernummer: 550352
Waarom ik niet tevreden ben is omdat mijn spullen kapot verstuurd zijn en ze geen coulance regelen en zeggen dat het een kartonnen doos is. Maar ja dat is nu eenmaal de collectors editie. Ik zit nu met een heel duur spel waar de doos van kapot is. Heb 139 euro betaald en krijg 10 euro terug belachelijk.

 
 
 
 

Zeer tevreden. Sceptisch na bizar lage prijs

Anoniem op 11-6-2017 - Ordernummer: 80713547 - Gekocht: Escentric Molecules
Zeer tevreden. Sceptisch na bizar lage prijs (minder dan 50% van de retail prijs), maar binnen 2 dagen geleverd. Hier ga ik vaker shoppen!

 
 
 
 

Cosmetica besteld. levertijd 2-4 werkdagen

Anoniem op 24-5-2017 - Ordernummer: 80681329
Cosmetica besteld. levertijd 2-4 werkdagen. Echt niet, na een week nog steeds aan het wachten. benieuwd of het ooit gaat arriveren.

 
 
 
 

24 april besteld maar 8 dagen later nog niks binnen

Maikel op 2-5-2017 - Ordernummer: 80637695 - Gekocht: Transformers Prime
24 april besteld maar 8 dagen later nog niks binnen, opgevraagd hoe het met mijn order zit krijg ik een standaard bericht terug dat het pakket vertraagd is maar ze niet weten hoe lang het nog kan duren en als het over 1 week nog niet binnen is dan moet ik hun weer een berichtje sturen. Eerste en laatste keer dat ik er iets besteld heb. Logistiek van niks.

 
 
 
 

Zojuist mn pakketje gekregen keurig verpakt

Anoniem op 17-3-2017 - Ordernummer: 80560855
Zojuist mn pakketje gekregen, keurig verpakt. Had een beetje gevoel dat het niet goed zou komen maar dat gevoel was niet juist! Betrouwbare site!

 
 
 
 

Ruim een week geleden 30 november 2016 om...

Nicole op 8-12-2016 - Ordernummer: 80282066 - Gekocht: Lancaster sun protection
Ruim een week geleden, 30 november 2016 om 14.45 uur producten, Lancaster pot 200 ml aftersun en flacon 400 ml sunprotection, met een levertijd van 2-4 werkdagen besteld. Mooi op tijd om mee te nemen op vakantie, NOT! Tot op heden niets ontvangen :(

Waardeloos dat Coolshop geen gebruik heeft gemaakt van post.nl track trace, maar volgens eigen zeggen van de klantmedewerker, van een grote enveloppe, zeer vreemd! Een enveloppe met inhoud die niet door de brievenbus past. Nooit problemen ondervonden met leveringen door andere webshops. Voor mij nooit meer Coolshop. Ben benieuwd hoe ze dit probleem, niet ontvangen van bestelde producten maar al wel door mij betaald, gaan oplossen.

 
 
 
 

Maandag 28-11 Nintendo spel besteld

Mark op 6-12-2016 - Ordernummer: 438578 - Gekocht: Nintendo DS Sun spel
Maandag 28-11 Nintendo spel besteld. Was voor Sinterklaasfeest. Nog steeds niets ontvangen. Ik word van het kastje naar de muur verwezen door de klantenservice. Schuld van de koerier/vervoerder zegt men. Waardeloos bedrijf. Service en meedenkend vermogen nihil.

 
 
 
 

Wel wat trage reactie op mijn vragen. Goede...

L.alflen op 14-4-2016 - Ordernummer: 5086796 - Gekocht: AKG N20
Wel wat trage reactie op mijn vragen. Goede levering, en daar ging het mij om.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie