Ditzo ervaringen en reviews

Ditzo heeft de overtuiging dat het tijd is voor een financiŽle dienstverlener die onomwonden voor jou kiest en breekt met de tradities in deze branche. Dus geen moeilijke voorwaarden en geen lastige vragen.

Wij zullen naar je luisteren en met je in gesprek blijven. Het is onze ambitie om alle onlogische zaken in de bestaande dienstverlening die niet in jouw voordeel zijn op te lossen. We bieden een logisch alternatief en zorgen ervoor dat er eindelijk weer iets te kiezen is. Niet met mooie beloftes, maar met daden. Niet Datzo maar Ditzo. Dat is wel zo logisch.


Adresgegevens

Website www.ditzo.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Ditzo is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat† alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven†zich houden aan†wet- en regelgeving. Maar ook†aan de opgestelde gedragscodes†van†de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 7 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Ditzo is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 3 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Ditzo

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Ditzo en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Ditzo betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Ditzo betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 3 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Goede snelle klantenservice en een overzichtelijk en snelle...

B Hammink op 5-10-2012
Goede snelle klantenservice en een overzichtelijk en snelle site. Ik ben heel erg tevreden over hoe ik laatst ben geholpen en dat wilde ik hier even zeggen.

 
 
 
 

Ik heb zeer slechte ervaring mee met Ditzo...

Anoniem op 23-6-2011
Ik heb zeer slechte ervaring mee met Ditzo, ze hebben wel de mooiste voorwaarden aan elkaar gepropt, maar daar komen ze echt niet na. Vooral als je bij de juridisch helpdesk van Ditzo terecht komt, mensen die daar zit zijn zo chagrijnig en prikkelbaar dat je niet verder hoeft te gaan. Ik was ook ingetrapt door de test van Consumentenbond, daarvan heb ik nog steeds veel spijt van. Als het over de prestaties gaat, zal Ditzo zeker een van de slechtste zijn.

Ze moeten echt een eigen Juridische Helpdesk opzetten of uitbesteden aan echte professionele rechtsbijstand specialisten, maar niet inhuren van Lextone Legal Services, deze mensen zullen op ten duur de ondergang van Ditzo betekenen.

 
 
 
 

Absoluut duidelijke voorwaarden en niet teveel poespas. Maar...

Janneke A. op 29-12-2010
Absoluut duidelijke voorwaarden en niet teveel poespas. Maar daar betaal je wel voor.. als je vergelijkt op internet zijn ze toch wel wat duurder dan de gemiddelde verzekeraar, althans in mijn situatie!

 
 
 
 
Naar de Shop
 
Advertentie