hollandsnieuwe ervaringen en reviews

Bij hollandsnieuwe staan jouw wensen centraal: je krijgt duidelijkheid over je uitgaven en je betaalt lage tarieven voor bellen, sms'en en mobiel internet. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Je kunt kiezen uit diverse simonly bundels met lage tarieven voor bellen en internet. Je betaalt vooraf, waardoor je nooit voor onverwachte uitgaven komt te staan. Daarna bepaald je zelf of je je bundel weer opwaardeert. Zowel binnen als buiten de bundel betaal je hetzelfde lage tarief.


Adresgegevens

Website www.hollandsnieuwe.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van hollandsnieuwe is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 4 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 7 sterren

Jouw ervaring met hollandsnieuwe

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over hollandsnieuwe en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij hollandsnieuwe betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij hollandsnieuwe betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 4 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Ik ben ontevreden. Ik heb een jaar geleden...

Suzanne Scheffers op 21-6-2014
Ik ben ontevreden. Ik heb een jaar geleden een abonnement van Hollandsnieuwe afgesloten en ik zit 9 van de 10 keer zonder service. Als ik met iemand aan het bellen ben valt het ontzettend vaak weg. Nu wil ik mijn abonnement opzeggen en nergens op de site kan ik vinden hoe. Dit is niet bepaalt een aanrader.

 
 
 
 

Snel en goed duidelijk en makkelijk....

Ah.bijl op 25-1-2013 - Ordernummer: HN-ON-1021627125
Snel en goed duidelijk en makkelijk.

 
 
 
 

Sinds december reageert Hollands Nieuwe niet meer op...

J. zoutberg op 5-3-2012
Sinds december reageert Hollands Nieuwe niet meer op hulpvragen van mij. Slechts standaardmailtjes dat ik teruggebeld wordt. En dan niets meer. Ik heb ondertussen een geschiedenis met hen van incompetentie.

Tijdens een vakantie in Zweden was ik onbereikbaar en kon een week niet bellen. Ik kon ze ook geen hulp vragen wat mijn internet deed het ook niet. Als ZZP-er ben ik er 2 klanten mee kwijtgeraakt omdat ik beloofd had ze te bellen.

In Nederland bleek dat ik toch geld moest betalen voor vermeend gebruik in Zweden. Ondertussen bleek er steeds iets mis met mijn rekening. Ze beloofden mij te bellen om het op te lossen en dat deden ze soms wel en soms niet. Steeds weer iemand anders die het aan een andere afdeling zou doorgeven. Op een gegeven moment werd ik door iemand gebeld die zijn excuus aanbood en beloofde een groot deel van het ten onrtechte betaalde geld terug te storten. Weken hoorde ik er niets meer van en toen kreeg ik een paar tientjes teruggestort, Slechts een deel van het beloofde. Ik wordt hier gek van en ik loop er ook nog schade mee op. Tot nu toe 2500,- aan omzet!

De helpdesk laat niet meer van zich horen nu. Wanprestatie dus. Maar ik ben verplicht nog tot oktover lid te blijven. Het eerste wat ik dan doe is opzeggen. Ik ga ondertussen alle feiten chronologisch op een rijtje te zetten en de publiciteit opzoeken. Zoiets moet bestreden worden. Volgende week meer!

 
 
 
 

Alles prima uitgevoerd Alles zoals het hoort...

Paul van derr Wijst op 24-2-2012
Alles prima uitgevoerd
Alles zoals het hoort

 
 
 
 
Naar de Shop
 
Winkel reviews
ToysRUsScore 4Wohi.nlScore 7HalfordsScore 5
Advertentie