Keukenloods ervaringen en reviews

Keukenloods bestaat uit een internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld. Daarnaast heeft Keukenloods ook een afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kun je altijd naar één van onze winkels om de apparaten live te bekijken. Onze medewerkers staan graag voor jou klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.


Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, België
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Keukenloods is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat  alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven zich houden aan wet- en regelgeving. Maar ook aan de opgestelde gedragscodes van de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Keukenloods is aangesloten bij het Webshop keurmerk. De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 de branchevereniging van winkels die de producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels. Meer informatie vind je op www.keurmerk.info

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 7 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Keukenloods is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 25 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Keukenloods

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Keukenloods en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Keukenloods betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Keukenloods betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 25 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Op 1 december een Siemens vaatwasser besteld

Anoniem op 8-12-2017 - Ordernummer: L0304658 - Gekocht: Siemens vaatwasser
Op 1 december om 22.22u heb ik een Siemens vaatwasser (SX736X03ME) besteld. Bij de omschrijving stond dat als ik deze voor 23.59u zou bestellen hij op zaterdag 2 december bezorgd zou worden. Omdat ik op 2 december nog geen bevestiging had ontvangen, heb ik Keukenloods gebeld. De vaatwasser kon zaterdag niet bezorgd worden, maar maandag wel. Niet leuk, maar goed even niets aan te doen.

Mijn vader is speciaal overgekomen uit Delft en heeft maandag tot in de avond gewacht op de levering. De chauffeur belde netjes een half uur van te voren dat hij eraan kwam. Eenmaal gearriveerd bleek de vaatwasser echter niet in de vrachtwagen te staan. Ja hoor, dacht ik, dat kan er ook nog wel bij. Ik weer gebeld: vervelend mevrouw u wilt uw afwasborstel natuurlijk graag in het keukenkastje gooien. Nee, ik heb een keuken installateur geregeld die tijd én geld kost en ik wil mijn keuken netjes op maat (zonder kieren tussen de vaatwasser en de andere kastjes) geïnstalleerd hebben, zodat ik verder kan gaan met de muren verven en de vloer leggen, zodat ik volgende week kan gaan verhuizen.

Keukenloods beloofd vervolgens dat de vaatwasser woensdag wordt bezorgd. Ik zou tussen 10 en 11.00u een mailtje ontvangen met het tijdstip. Woensdag weer geen mailtje, ik dus gelijk bellen om 11.05u (voor de zoveelste keer ruim 10 minuten in de wachtrij). Krijg ik eindelijk een medewerker te spreken: Oh maar mevrouw die wordt vandaag niet bezorgd hoor! Hoe kan ik inderdaad zo dom zijn om te denken dat ze een afspraak zouden nakomen? De medewerker vindt het weer heel vervelend voor me, maar hij gaat er direct achteraan en zou snel terug bellen. U begrijpt het al, ik heb de rest van die dag helemaal niets meer gehoord. En ik moest vervolgens zelf op donderdagochtend weer bellen om te informeren of/wanneer de vaatwasser eindelijk eens geleverd kon gaan worden. Ik heb vervolgens een nieuwe afspraak gemaakt voor vrijdag.

Word ik op vrijdag gebeld dat het op zijn vroegst volgende week dinsdag gaat worden. Bedankt voor de top service! Ik hoef de vaatwasser niet meer. Ik heb hem inmiddels besteld bij CoolBlue. Voor mij eens maar nooit weer!

 
 
 
 

Een mooie keuken besteld met A-klasse aparatuur

Jeroen Taillie op 15-8-2017
Een mooie keuken besteld met A-klasse aparatuur voor een goede prijs. Tot zover tevreden. Echter de levering:
- werkblad beschadigd geleverd. 1 maand later nog geen voorgestelde oplossing, ondanks directe melding bij levering
- verkeerde schouw geleverd, correct vervangen na een week
- in de keuken zat geen enkele lade voor bestek. Na 1 maand nog niet geleverd
- in 6 van de 12 frontjes waren gaatjes voorgeboord voor de greepjes
- sparing voor kraan niet groot genoeg voor de geleverde kraan.

Nu zijn al deze punten vervelend, maar op te lossen. Helaas is de respons/informatie en follow up vanuit Keukenloods bedroevend. Geen support, inleving of met name een vorm van terugkoppeling, tenzij je er zelf meerdere keren er week achteraan blijft bellen/mailen. Maar dan nog na 1 maand helaas geen resultaten. Voor ons dus een zeer slechte ervaring en kunnen hen dus duidelijk niet aanraden.

 
 
 
 

Gesprek bij aankoop verliep goed

Anoniem op 29-11-2016 - Ordernummer: H0013004
Gesprek bij aankoop verliep goed en de verkoper maakte een professionele indruk. Dit gaf het vertrouwen om met de Keukenloods in zee te gaan. Tussentijds bleek dat er, in tegenstelling tot de afspraak, een witte plafond afzuigkap op de offerte stond, terwijl dit rvs moest zijn. Dit werd met een hoop ongenoegen van de kant van de Keukenloods bijgesteld. In ons tweede gesprek besloten wij voor een aanrechtblad in een andere kleur te gaan en hebben daarna de order bevestigd.

Bij levering bleek alsnog een witte afzuigkap gebracht te zijn, maar dit werd opgelost. Althans, dat is ons toegezegd, dus dat moet nog wel blijken. Vervelender is dat het geleverde aanrechtblad niet in de kleur is geleverd die bij ons tweede gesprek hadden uitgekozen.

De verkoper in kwestie bleek niet goed te functioneren en is ontslagen, maar door zijn nalatigheid zitten wij nu met een keukenblad van 1500,- in een verkeerde kleur. Zorg dus dat je er dus bovenop zit voordat je een handtekening zet, hoe professioneel de verkoper ook overkomt.

 
 
 
 

Afzuigkap binnen 16 maande kapot

Anja op 15-11-2016 - Gekocht: Pelgrim afzuigkap
Afzuigkap binnen 16 maande kapot. Service ho maar. Reageren, nee niet. Nooit meer Keukenloods. Had op hun site een reactie gezet. Tot mijn verbazing worden positieve beoordelingen wel geplaatst en die van mij niet. Nu snap ik dat ze maar 8 mindere beoordelingen hebben.

 
 
 
 

Vorige week heb ik een keuken laten ontwerpen

Connie Dijkman op 4-8-2016
Vorige week heb ik een keuken laten ontwerpen bij Keukenloods in Amsterdam. Tevreden over het ontwerp en dus een principe order geplaatst nadat we flink over de prijs hebben onderhandeld (wat m.i. een ingecalculeerd spel is). Thuisgekomen lees ik toevallig in de krant dat Keukenloods een aanbieding heeft: Bij ALLE keukens een cooker kado. Hier is mij in de winkel niets over verteld.

Dus heb ik hen een mailtje gestuurd om hiernaar te vragen. De verkoper vertelde mij dat dit voor mij niet geldt omdat ik zoveel korting heb gekregen. Hier kan ik mij niet in vinden. In de advertentie staat niets over behalve als u veel korting hebt gekregen en in de winkel is mij niet verteld dat ik de korting wel kon krijgen maar dan de cooker niet zou krijgen. Dit erkende de verkoper, hij had het inderdaad moeten zeggen, maar verder ging hij toch echt niets doen. Met andere woorden: ik betaal voor zijn fout (nl. mij niet informeren) en met de korting heb ik dus eigenlijk een sigaar uit eigen doos gekregen. Fijn zon actie. Overweeg nu de koop ongedaan te maken.

 
 
 
 

Pas op pas op. Bij verkoop is dit...

Martin op 27-7-2016
Pas op, pas op. Bij verkoop is dit bedrijf de vriendelijkheid zelve, maar bij defecten is de service nul. Oordeelt u zelf: ik koop een keuken en na een aantal jaar laat de folie van de kastjes los. Reactie: Door de drukte is de folie er te snel opgeplakt waardoor het nu loslaat. Hierop zit geen garantie. U kunt beter duurdere gelakte fronten kopen. Hier dus noodgedwongen weer een bak geld aan uitgegeven.

Na iets meer dan 5 jaar blijken dit echter helemaal geen gelakte fronten te zijn. De folie van de vaatwasmachinedeur laat opnieuw los. Reactie: Het zijn gelakte deuren want de folie is gelakt (?). Bovendien komt het door lekkende stoom en warmte van de vaatwasser. Ik kan een nieuwe, afwijkende deur kopen, is het coulancevoorstel. Een vaatwasmachinedeur kan dus niet tegen de vaatwasser. Eerder al gedoe gehad met een (dure) kraan waar het chroom afbladderde en die uiteindelijk kapot ging: dat kwam door een verkeerd schoonmaakmiddel (Dreft). Onze conclusie: Het Schouw/Keukenloods heeft prachtige verhalen bij de verkoop, maar wij voelen ons genaaid en opgelicht.

 
 
 
 

Absolutely shit service. Ordered a fridge online and...

C Dohert op 22-10-2015
Absolutely shit service. Ordered a fridge online and waited 3 months instead of the advertised 2 days. While figuring out the delivery, the customer service had not mentioned that the delivery will be to the front door - outside ONLY. No offer was made at any point of the order or the aftermath of sorting out the delivery for bringing it upstairs against extra payment. It only needed to sit inside the door to wait for friends to bring it upstairs in the evening = which meant moving it 1m through the door.

How is a woman going to carry a package 4x her size and weight indoors by herself? The driver, young and trained, did not even offer to help, referred to some insurance and just shouted loud in Dutch that this is the kind of people he has to deal with when I complained. Is this Dutch service at its finest? No it's the opposite and I don't think it can get any worse.

 
 
 
 

Goedkoop en betrouwbaar. Bodemprijzen duidelijke communicatie en vlot...

Anoniem op 14-11-2014 - Ordernummer: L0168632 - Gekocht: Bosch GSV24VW30
Goedkoop en betrouwbaar. Bodemprijzen, duidelijke communicatie en vlot geleverd. Groot aanbod en veel betaalmogelijkheden. Maar het belangrijkste: èn goedkoop, èn komen hun afspraken na. Witgoed is zelden goedkoop en zeker bij een online aankoop wil je een betrouwbare partij.

 
 
 
 

Ik ben in 2 keer in totaal 4 uur in...

Anoniem op 26-8-2013 - Ordernummer: nvt
Ik ben in 2 keer in totaal 4 uur in de winkel geweest, alles is genoteerd, ik heb ook nog een uitgebreide mail gestuurd met mijn wensen, maar een offerte bleef verder uit. Ook na meerdere mails en telefoontjes. Het enige antwoord was dat ik nog maar een keertje moest komen in verband met de vakantie. Daarbij geen enkele belofte dat ik dan wel een offerte zou krijgen. Zonde van mijn tijd!

 
 
 
 

Hoewel ik uiteindelijk niet gekocht levering order moest...

Miriam Hoogland op 5-8-2013 - Ordernummer: 50027690
Hoewel ik uiteindelijk niet gekocht (levering order moest ik invullen, daarom 4 sterren) heb bij deze zaak (Zwaag) wil ik toch graag een goede referentie kwijt en de complimenten geven aan de heer Maas die mij meerdere keren van info heeft voorzien en altijd alle vragen snel en duidelijk heeft beantwoord. De volgende keer kijk ik zeker weer bij deze zaak.

 
 
 
 

Helaas is het niet heel prettig verlopen ondanks...

Job Kalis op 16-5-2012
Helaas is het niet heel prettig verlopen ondanks goede verhalen. Afspraken worden niet nagekomen, data voor aflevering en plaatsing niet gehaald... ze informeren niet bij fouten en reactie op e-mail zeer slecht.

 
 
 
 

In het begin van de samenwerking zeer goede...

Dwdd22 op 25-1-2012
In het begin van de samenwerking zeer goede ervaringen maar de afgelopen 6 maanden is het raak. We bestellen veel keukens, bedrijfsmatig en het is werkelijk waar 1 grote chaos. Een foutje kan een keer gemaakt worden vandaar dat we bleven bestellen maar het is echt drama.

Het punt is daarnaast nog eens dat iedereen een fout kan maken maar als er dan geen actie ondernomen wordt door de Keukenloods dan maakt mij dit echt kwaad. Zeker omdat het om veel geld gaat en ze vooral intern naar elkaar wijze. Al met al, nooit meer een keuken van de keukenloods. Zal best af en toe goed gaan maar toch vreemd dat het bij 8 keukens achter elkaar mis gaat.

 
 
 
 

Tja tot bestellen is het helaas niet gekomen...

Marian op 7-4-2011
Tja, tot bestellen is het helaas niet gekomen bij mij. Ik had een offerte voor een koelkast opgevraagd en die zou 617 euro gaan kosten. 1 week later beantwoorde ik de mail dat ik hem wel wilde bestellen, hadden ze de prijzen inmiddels verhoogd en koste hij ineens 727 euro, toch een forse prijsverhoging.

Verder claimen ze de goedkoopste te zijn en dagen ze de klanten uit het door te geven als er ergens een betere aanbieding is. Ik had voor een Siemens Combi oven een goedkopere aanbieder gevonden en liet dat weten via de link. Dezelfde oven kostte bij keukenloods 931 euro en bij de andere aanbieder 889 euro. De medewerker van keukenloods probeerde zich er uit te kletsen waarom keukenloods toch goedkoper was maar moest uiteindelijk toch toegeven dat het andere bedrijf de beste aanbieding had. Hij wilde me toch een aanbieding doen en haalde zodoende maar liefst 7 euro van de prijs af waarmee ze nog maar ruim 36 euro DUURDER uitkwamen dan de andere aanbieder.

Het maakt mij verder niet uit, ik ben naar de concurent gegaan maar doe dan niet net alsof je graag wilt weten niet de beste aanbieder te zijn. Ik kan dus niet echt beoordelen of het een goed bedrijf is als je er eenmaal iets gekocht hebt maar ik heb ervaren dat ze wel erg met de prijzen zoemelen. Dat wekt bij mij in ieder geval niet veel vertrouwen.

 
 
 
 

Onze koelkast is keurig op de door ons...

Fam. Griffioen op 27-3-2011
Onze koelkast is keurig op de door ons gewenste datum afgeleverd. Chauffeur leverde de koelkast tot in de keuken af!! super. Netjes van te voren een sms wanneer levering zou plaatsvinden. Site is goed bereikbaar en ook telefonisch snel en keurig geholpen. Pinnen bij aflevering. En ook qua prijs hebben wij de indruk dat deze aboluut scherp was. Dus zeer tevrede en zeker een aanrader

 
 
 
 

tweemaal iets gekocht bij Keukenloods. Snel en correct...

D.j.harskamp op 4-2-2011
tweemaal iets gekocht bij Keukenloods. Snel en correct geholpen, ze houden zich aan de afspraken. Aansluitschema voor de kookplaat konden ze niet geven.

 
 
 
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie