Netpolis ervaringen en reviews

Netpolis biedt je de snelste weg naar een goedkope autoverzekering. Bespaar tot wel 50% op je huidige verzekering door over te stappen naar Netpolis. Dankzij de efficiënte werkwijze, gespecialiseerde kennis en de samenwerking met toonaangevende verzekeraars kun je flink besparen op autoverzekeringen.

Je verzekering aanvragen is heel eenvoudig, zonder tussenkomst van een dure adviseur. Snel en gemakkelijk geregeld op het moment dat dit het beste uitkomt. Bovendien kun je via internet eenvoudig vergelijken of Netpolis inderdaad het beste aanbod heeft. Tien tegen één dat je voordeliger uit bent.


Adresgegevens

Website www.netpolis.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Netpolis is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 7 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 7 sterren

Jouw ervaring met Netpolis

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Netpolis en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Netpolis betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Netpolis betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 7 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Jammer dat je geen eigen inlogpagina hebt....

Anoniem op 8-10-2014 - Ordernummer: 123456789
Jammer dat je geen eigen inlogpagina hebt.

 
 
 
 

Ik heb inmiddels 2 autoverzekeringen gehad bij Netpolis....

Annelies op 7-11-2013
Ik heb inmiddels 2 autoverzekeringen gehad bij Netpolis. Mijn vorige verzekering heb ik na verkoop van de auto gewoon online opgezegd, dat was binnen 2 dagen geregeld. Daarom begrijp ik de ophef over het opzeggen niet zo goed. Verder krijg ik meestal snel antwoord op mijn e-mails als ik iets wil weten. Het antwoord is misschien niet zo uitgebreid maar wel duidelijk en daar gaat het me uiteindelijk om. Premies zijn zeker concurrerend.

 
 
 
 

Opzeggen verzekering kan alleen schriftelijk maar wordt dan...

FJJ van de Ven op 18-8-2011
Opzeggen verzekering kan alleen schriftelijk maar wordt dan door Netpolis tot 2x toe afgedaan als zijnde nooit ontvangen. Moet nu 3x (aangetekend) verzenden.

 
 
 
 

Er wordt een prijs voorgesteld van wat je...

Miss.l@upcmail.nl op 7-2-2011
Er wordt een prijs voorgesteld van wat je per maand gaat betalen maar ze vergeten even de aanvullende dingen erbij op te tellen dus je komt een euro of 40tig hoger uit.
Ze doen ook helemal geen moeite als je dat kenbaar maakt. Vind het schandalig contact kan alleen via de mail ook zo lekker vaag.

 
 
 
 

Telefonisch zijn ze inderdaad niet goed bereikbaar schade...

Fien op 29-12-2010
Telefonisch zijn ze inderdaad niet goed bereikbaar (schade afdeling wel, en dat is toch het belangrijkst!) maar als je een mail stuurt heb je 9 van de 10 keer binnen 2 uur antwoord. Dat is ook wat waard vind ik, begrijp best dat je aan de telefoon ook niet zomaar antwoord kunt geven op alle verzekeringsvragen.

 
 
 
 

Ik heb al jaren een verzekering lopen bij...

Rein op 15-9-2010
Ik heb al jaren een verzekering lopen bij Netpolis. Geen slechte ervaringen en relatief goedkoop, heb ook geen schade gehad. Wel is het vrijwel onmogelijk om achter de exacte opzegtermijn te komen, deze wordt vakkundig niet genoemd op het internet. Daarnaast zul je bij verkoop van je auto altijd 25 euro boete moeten betalen omdat je niet exact op de afloopdatum van de verzekering, de auto verkocht hebt. Dat is natuurlijk een domper na jarenlange trouwe premiebetalingen zonder schade. Jammer Netpolis....

 
 
 
 

Prima ervaringen want ik kon mijn auto 200...

Jan Pieter op 6-9-2010
Prima ervaringen want ik kon mijn auto 200 euro per jaar voordeliger verzekeringen dan bij mijn vorige verzekeraar Ditzo. Bereikbaarheid per e-mail is prima, ik had binnen 2 uur een antwoord op mijn vragen.

 
 
 
 
Naar de Shop
 
Advertentie