Simyo ervaringen en reviews

Bij Simyo vind je vier voordelige sim only abonnementen die je per maand kunt opzeggen. Je belt via het betrouwbare KPN netwerk tegen lage tarieven en beheert alles eenvoudig online. Eenvoudiger en voordeliger kunnen we het niet maken! Simyo staat voor eenvoud, service en lage tarieven. Je abonnement kun je per maand opzeggen, dus je zit nergens aan vast. Internet nodig op je smartphone? Ook dat vind je voordelig bij Simyo.


Adresgegevens

Website www.simyo.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Simyo is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 6 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 9 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 9 sterren

Jouw ervaring met Simyo

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Simyo en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Simyo betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Simyo betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 6 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Simyo opnieuw op nummer 1. Omdat ik erg...

Marije op 26-3-2015
Simyo opnieuw op nummer 1. Omdat ik erg tevreden ben over Simyo raad ik Simyo aan iedereen aan. Gratis nummerbehoud, geen verassingen achteraf en bellen op het betrouwbare netwerk van KPN.

Je kunt iedere maand je bundel aanpassen, erg flexibel dus. Maar als je kiest voor een maand abonnement dan kun je als je dat zou willen iedere maand opzeggen en zit je niet zoals bij alle andere providers minimaal een jaar aan je abonnement vast.

 
 
 
 

Doeram: even reageren op je negatieve recensie je...

Rvz op 16-5-2013 - Ordernummer: 24255161
@Doeram: even reageren op je negatieve recensie, je had middels de website van Simyo door in te loggen je dataverbruik en belminuten direct kunnen bekijken. Je had dan direct kunnen zien dat je GEEN internet databundel had en dit daar ter plekke kunnen aanvinken, zo simpel werkt het allemaal, heel makkelijk en overzichtelijk. Ik vind dat je zelf ook fout bent geweest.

 
 
 
 

Super goed Altijd goed bereik door KPN netwerk...

Rvz op 15-5-2013 - Ordernummer: 24255161
Super goed! Altijd goed bereik door KPN netwerk en de info via de website over je dataverbruik en belminuten is heel duidelijk en overzichtelijk en.... gebruikersvriendelijk. Daardoor kan je altijd binnen je bundels blijven. Voor mij geen ander meer dan Simyo

 
 
 
 

Ik ben zeer ontevreden over Simyo. Ik heb...

Doeram op 26-9-2012 - Ordernummer: geen
Ik ben zeer ontevreden over Simyo. Ik heb op 2 juli dit jaar een abonnement 250+50 min plus 500 mb internet aangevraagd met nummer portering. Alles bij elkaar zou het 14,98 kosten echter dat gaat niet goed. De nummer portering heeft veel te lang geduurd en als ik moest bellen met Simyo dan duurt het circa 45 minuten wachten voordat ik iemand aan de lijn krijg en ze vertellen steeds het zelfde verhaal.

Na een maand krijg ik mijn eerste factuur met een grote schrik 83,- voor internet kosten terwijl dit 5,98 had moeten zijn. Dit heb ik duidelijk bij mijn aanvraag aangeklikt en bevestigd. Nu vandaag word door de dame aan de telefoon ijskoud gezegd dat ik het niet hebt aangevraagd en word ik voor leugenaar aangemaakt. Ze bieden niet eens hun verontschuldiging en zijn keihard aan het ontkennen.

Een kopie van mijn aanvraag hebben zij niet toegestuurd zowel als post als online. Door deze smerige streek voel ik mij bedonderd en ga meteen naar een ander provider zoeken.

 
 
 
 

Abonnement omgezet voor mijn vader van een duur...

H. van Dalen op 13-2-2012
Abonnement omgezet voor mijn vader van een duur KPN abonnement (25,- per maand) naar een goedkoop Simyo abonnement van slechts 7,- per maand.

Overzetten ging snel en nummerbehoud was ook geen probleem. Site is duidelijk en heb verder geen hulp nodig gehad van de klantenservice. Nu nog wachten of het nummerbehoud ook allemaal goed gaat)

 
 
 
 

Goedkoop en zeker zo belangrijk héél overzichtelijk om...

P Stevens Bankers op 20-12-2011
Goedkoop en zeker zo belangrijk héél overzichtelijk om alles te volgen aangezien zoon van 14 het in gebruik heeft. Hij heeft een simonly abbonnementje en ik check regelmatig of zijn saldo niet word overschreden, supermakkelijk en fijn.

 
 
 
 
Naar de Shop
 
Advertentie