Spartoo ervaringen en reviews

Bij Spartoo vind je een brede selectie aan damesschoenen en herenschoenen. Modellen zoals pumps, laarzen, veterschoenen, teenslippers, sandalen, sportschoenen, ballerina's, boots en open schoenen. Bij Spartoo vind je alle modellen schoenen in een grote verscheidenheid aan kleuren, en verschillende designs. Specialist in de verkoop van merkschoenen op internet met een assortiment producten voor alle gelegenheden en in alle stijlen. Wij hebben de juiste schoen voor iedere smaak en elke gelegenheid.

Korting op je aankopen? Prijsvergelijk.nl heeft een speciale kortingscode voor Spartoo!


Adresgegevens

Website www.spartoo.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Spartoo is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat† alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven†zich houden aan†wet- en regelgeving. Maar ook†aan de opgestelde gedragscodes†van†de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 7 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Spartoo is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 26 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Spartoo

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Spartoo en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Spartoo betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Spartoo betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 26 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Ik kon mijn schoenen gratis retourneren

Evelien op 24-8-2017
Zeer tevreden! Ook al waren de schoenen een maatje te klein, ik kon ze zo gratis retourneren. Een dag nadat ik ze had opgestuurd stond het geld alweer op mijn rekening. Top bedrijf!

 
 
 
 

Snelle levering maar bij retour gaat het mis

Anoniem op 3-8-2016 - Ordernummer: 7D25DA361EC39A2A
Snelle levering maar bij retour gaat het mis... ik wacht al sinds half juni op geld retour voor schoenen terwijl ze al lang ontvangen zijn aldus track en trace. Bellen, ik krijg ze niet te pakken. Op mail reageren ze niet. Pfff. Dit nooit meer.

 
 
 
 

Twee paar schoenen besteld

Anoniem op 11-7-2016 - Ordernummer: C5E076994D7F7D30
Twee paar schoenen besteld en binnen de leveringstijd ontvangen. Helaas pasten de schoenen niet goed en heb ik deze teruggestuurd. Op 29 juni heb ik een bevestigingse-mail ontvangen dat de terugbetaling van mijn retour in werking is gesteld en dat ik het aankoopbedrag binnen enkele dagen terug op mijn rekening zou ontvangen. Vandaag is het 11 juli en er is nog steeds geen geld bijgeschreven.

Inmiddels contact opgenomen via e-mail, helaas heb ik precies dezelfde e-mail ontvangen als op 29 juni. Alsof mijn e-mail door een robot werd beantwoord.

 
 
 
 

Trolley besteld en levering zou max 5 werkdagen...

Arno op 5-7-2016 - Gekocht: Leonardo Trolleytas
Trolley besteld en levering zou max 5 werkdagen duren. Niet ontvangen binnen deze termijn, dus contact gezocht.
Drie dagen later antwoord dat de trolley niet op voorraad was. Beetje jammer dat ze daar pas na ongeveer 2 weken en navraag van mijn kant voor nodig hebben. Zou meteen terugbetaling krijgen, maar week later nog niets ontvangen.

Weer contact opgenomen en nu kwamen met de smoes dat het systeem dat de terugbetalingen doet een storing had gehad. Zou het week 27 op mijn rekening zien.
Even afwachten dus, maar ben bang dat ik weer zelf contact op moet nemen.

 
 
 
 

Schoenen besteld maat 39 maar kreeg na een...

Jordy op 7-6-2016 - Ordernummer: 4ADDA192CAE3726B
Schoenen besteld maat 39 maar kreeg na een lange tijd maat 36. Schoenen volgens de instructies terug gestuurd. Telefonisch onbereikbaar. Het geld kreeg ik pas na 18 emailtjes terug! Retour kosten voor de foute bezorging kreeg ik niet terug omdat ik de schoenen niet retour heb gestuurd? Uit principe Thuiswinkel en Consuwijzer ingeschakeld. Zelfde dag kreeg ik een email dat het wel terug gestort zou worden. Ik wacht hier al weer lang op.

 
 
 
 

Levering en retour gratis Blijkbaar niet voor alle...

Mw H meijer op 24-6-2015
Levering en retour gratis? Blijkbaar niet voor alle schoenen! Wilde schoenen retour sturen en moest de portokosten betalen.

 
 
 
 

Prima service de schoenen netjes op tijd binnen...

Lieke op 1-5-2015
Prima service, de schoenen netjes op tijd binnen gekregen.

 
 
 
 

Sportschoenen verdwenen na aanmelding 140, retour laat uiteraard...

Anoniem op 23-3-2015 - Ordernummer: 3SSPRT000216364 - Gekocht: Sportschoenen
Sportschoenen verdwenen na aanmelding, 140,- retour laat uiteraard op zich wachten, onderzoek bij (koerier) moeten we eerst afwachten, waarom eigenlijk?

 
 
 
 

Spartoo zegt binnen 6 werkdagen te leveren dit...

Wilfred op 20-1-2015 - Ordernummer: 59324FEE1E9B1542
Spartoo zegt binnen 6 werkdagen te leveren, dit doen ze niet. Wel wordt je bedolven onder de nieuwsbrieven, maar je bestelde pakje niet.

 
 
 
 

Levering is zo super lang en je kan...

Jeremy op 27-8-2014
Levering is zo super lang en je kan helemaal niet zien dat dit een buitenlands bedrijf is.

 
 
 
 

Op zondag middag een rugzak besteld heb er...

Jeffrey summer op 23-6-2014 - Gekocht: Rugzak Adidas
Op zondag middag een rugzak besteld, heb er 5 weken op moeten wachten! Terwijl het track en trace zei dat het onderweg was na 3 dagen. Zo groot is Nederland toch niet dat je 5 weken onderweg bent! Andere webshops zouden het minimaal op Dinsdag al hebben thuis gebracht. Zware min punten. Ik bestel hier nooit weer!

 
 
 
 

De betaalmogelijkheden van Spartoo werken niet goed dus...

Anoniem op 17-5-2014 - Ordernummer: 0C3v1Y9h1y7o8B
De betaalmogelijkheden van Spartoo werken niet goed, dus bestellingen mislukken. Vooral de Klarna factuur is een drama. Ik wil gewoon afrekenen. Wat een irritatie! Mij benieuwen of ze bereid zijn mijn account op te heffen en of ze dat stoppen al hun emails.

 
 
 
 

Slechte ervaring Voor mijn vakantie zocht ik all...

Presela op 21-7-2013
Slechte ervaring! Voor mijn vakantie zocht ik all stars. Overal op Spartoo wordt groot geadverteerd met gegarandeerde levering binnen 6 dagen. 6 dagen dus geen 6 werkdagen staat er op de site.

Nou mooi op tijd dacht ik als ik de schoenen bestel heb ik ze net voor me vakantie in huis met die gegarandeerde levering. Niets was minder waar want de schoenen kwamen veel te laat binnen.

Alvorens had ik een mail ontvangen met bericht dat me schoenen verzonden waren en dat ik binnen 3 dagen de traceercode zou ontvangen. Nou die had ik ook al niet ontvangen die code.. erg slecht.

Nadat ik de schoenen niet had heb ik een mail naar de klantenservice gestuurd. Ivm vakantie in buitenland kon ik ze niet bellen. Madam van de klantservice ging fel in verdediging dat de levering binnen 6 werkdagen is ipv 6 dagen en zonder excuus. Ze was best fel. Uiteindelijk heeft een meneer wel een nette mail gestuurd met excuus. Wel met een smoes dat het heeldruk was.

Druk of rustig. Gegarandeerde levering is niet nagekomen dus slechte zaak. Meneer beweerde dat de schoenen bij mij afgeleverd waren. Hoe kan dat als je alleen woont en niemand dus thuis is door ee vakantie. Het pakket zelf kon ik niet traceren aangezien de code nooit verzonden is. Er zijn betere sites waar je online kunt winkelen. Spartoo raad ik af! Slechte levering en service!

 
 
 
 

Ik heb tot nu toe alleen maar goede...

Aniko op 14-1-2013
Ik heb tot nu toe alleen maar goede ervaringen met Spartoo. Prima website, breed assortiment, vriendelijke klantenservice en snelle terugbetaling. Ga zo door! Levering zou soms sneller kunnen, maar het is niet storend.

 
 
 
 

Duurt te lang voor het pakketje er is....

Anoniem op 17-12-2012 - Ordernummer: 9876BA2035FA4E71
Duurt te lang voor het pakketje er is. Dit kan sneller!

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie