Witgoedhuis ervaringen en reviews

Witgoedhuis.nl is de witgoedspeciaalzaak op internet. Wij proberen een goede service te combineren met een scherpe prijsstelling, zo als je het mag verwachten van een witgoedspeciaalzaak. Zo bepaal jij als klant op welke wijze je het apparaat in bezit wilt krijgen en welke afleverservice je wenst te ontvangen. Witgoedhuis biedt u het gemak van winkelen waar en wanneer het jou uitkomt. En zoals het bij een witgoedspeciaalzaak behoort nemen wij uw oude apparatuur, indien gewenst, gratis retour.


Adresgegevens

Website www.witgoedhuis.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
in Beesd
 

Keurmerk

Witgoedhuis is aangesloten bij het Qshops keurmerk. Qshops.org is een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen, controleert, certificeert en blijft controleren. Meer informatie vind je op www.qshops.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 10 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Witgoedhuis is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 2 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 10 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Witgoedhuis

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Witgoedhuis en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Witgoedhuis betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Witgoedhuis betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 2 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Aanrader Was op zoek naar een wasmachine voor...

Hans op 1-1-2016
Aanrader! Was op zoek naar een wasmachine voor mijn hoogbejaarde moeder: eerst telefonisch contact gehad: wordt uitstekend mee gedacht en geadviseerd! Zeer goede communicatie, wordt uitstekend op de hoogte gehouden over moment van aflevering: vanwege aansluiting op trekschakelaar kwam tegelijkertijd met de bezorger een monteur mee! Bij concurrenten komt de monteur vaak dag later. Zeer correcte bezorging en installatie, uiteraard oude machine en verpakkingsmateriaal wordt gelijk meegenomen. Wij zijn dan ook uitermate tevreden over deze zaak!

 
 
 
 

Duidelijke Internetsite zaak in Beesd is redelijk goed...

Anoniem op 21-2-2015 - Ordernummer: 201500189+1501004192 - Gekocht: Zanussi warmtepompdroger
Duidelijke Internetsite, zaak in Beesd is redelijk goed bereikbaar, orders worden netjes afgeleverd en je wordt een dag van tevoren op de hoogte gesteld van het tijdstip van levering. Qua service, prima. Ik ben in de winkel in Beesd geholpen door Lina, zeer vriendelijk en veel kennis van zaken en dat is waar het om draait. Ook de bezorger (Rein) in ons geval was zeer vriendelijk, handig en behulpzaam en heeft alles mooi voor ons getest, niets dan lof. Ik kan niet anders zeggen, ga zo door.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie