Alternate ervaringen & reviews

Alternate is van oudsher één van de grotere online leveranciers van computers, computercomponenten en multimediaproducten in Europa. In de loop van de jaren is het assortiment steeds verder uitgebreid met aanverwante producten als huishoudelektronica en gereedschappen. Tegenwoordig worden vanuit logistieke centra in Duitsland, Nederland en België alle landen in Europa beleverd, zowel rechtstreeks naar de eindgebruiker of als fulfilmentpartner voor andere verkopers. Alternate is daarmee één van de meest succesvolle e-commerce ondernemingen in haar branche.

Is Alternate betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Alternate betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 24 andere consumenten. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Het begon al bij een bestelling

Geschreven op 5 februari 2021

Het begon al bij een bestelling waarbij ik rechtstreeks in contact stond online met een medewerker. Deze helpt me verder bij het samenstellen van mijn build. Ik bestel een pc-case en deel hen mee dat deze in outlet is en ze deze apart moeten leggen. Hierop krijg je een positief antwoord.

1.5 maanden later blijkt dat ze de case toch niet opzij gelegd hadden, deze verder verkocht hebben en je reeds een factuur betaald hebt van een onderdeel dat zij doodleuk verder verkocht hebben. Hierdoor is je bestelling al die tijd blijven liggen zonder dat men hier ook maar enige actie in ondernomen werd. Wanneer je hiervoor een oplossing vraagt zeggen ze droog weg dat je dan maar een andere case moet kiezen en voor dezelfde dan 60 euro moet bijbetalen bovenop het reeds betaalde bedrag.

Om dan vervolgens bij dezelfde geplaatste bestelling waarbij er bij een bepaald onderdeel een gratis game bij zat. Dit besteld in een pc build die door Alternate gebouwd werd. Doordat ze het zo lang gerekt hebben (meer dan 2 maanden) om deze built te voltooien terwijl het onderdeel waar het gratis item aan vast hing al lang op voorraad was dit niet ontvangen.

Wanneer ik dan contact opneem krijg je enkel de repliek dat de actie geldig was tot een maand na mijn bestelling. Doch doordat zij 2 maanden aan de pc werken heb ik plots geen recht meer op deze game.

Krijg je nog per mail de opmerking dat dergelijke vouchers steeds per mail verzonden worden. Waarom werd er dan geen mail verzonden wanneer zij mijn besteld onderdeel hadden binnen gekregen? Ik heb er het raden naar. Het is spijtig dat zon groot bedrijf zijn klanten in de kou laten staan. Als je iets nodig hebt, zorg dat je het regelt in de winkel en het ineens kan meenemen... dan verloopt alles wel beter.

Wanneer je iets besteld en het komt binnen zou je verwachten dat je dit toch ontvangt en niet een maand later het deksel op de neus krijgt. Bij de klantenservice totaal geen begrip voor de situatie en enkel maar uitvluchten zoeken op aangebrachte argumenten zonder een oplossing te bieden. Alle communicatie verloopt via mail en door telkens uitvluchten te blijven geven hoopt men precies dat je het gewoon opgeeft en opgelopen nadeel maar laat voor wat het is.

Voor een bedrijf zo groot als Alternate is dit beneden alle pijl en is rijkt de service dus duidelijk niet verder dan hun eigen zakken vullen en je dan in de kou te laten staan.

Vandaag betaald, morgen in huis werd 6 dagen later

Geschreven op 27 juli 2020

Vandaag betaald, morgen in huis werd 6 dagen later (en wachten tussen 8.00 en 18.00). Als het stuk gaat wordt je naar de fabrikant afgewimpeld, die je vervolgens negeert. Als je er dan helemaal klaar mee bent na uren in de wacht te hebben gestaan maken ze vervolgens je retour pakket zoek, en weigeren ze te betalen. Ik ben hier nu 2 maanden mee bezig en moet nu 1 tot 2 weken wachten op hun reactie (die niet gaat komen, ik moet weer in de wacht)

Wij hebben een nieuwe Asus laptop gekocht

Geschreven op 26 september 2018

Op 16-4-2018 hebben wij een nieuwe Asus laptop gekocht bij Alternate en deze werd bij ons aangeleverd op 17-4-2018. Deze laptop had een aankoopwaarde van 1599 euro, niet echt een instap modelletje dus. Toen wij de laptop online wilde registreren bij Asus ging dit echter niet. Wat bleek, onze laptop was reeds al een keer geregistreerd geweest op 16-2-2018.

Oftewel, we hadden voor een nieuwe laptop betaald, echter we hadden geen nieuwe laptop gekregen, want deze was al eens door iemand gebruikt geweest, gezien de registratie op 16-2-2018. En nu maakt het me niet uit of deze laptop 1 dag, 1 week, of 2 weken gebruikt is en vervolgens teruggestuurd naar Alternate, omdat deze om wat voor reden dan ook niet beviel. Het gaat er mij om, dat als ik voor een nieuw product betaal, ik ook een nieuw product moet krijgen en niet een die al gebruikt is.

Wij hebben Alternate hier mee geconfronteerd en de vraag gesteld hoe ze dit gaan oplossen. Nou, niet dus. We kregen we het volgende antwoord en ik citeer: De producten die in nieuwstaat bij ons terugkomen, kunnen worden verkocht als een nieuw product. Mocht er enige twijfel zijn aan de werking of de staat van het product, zal het product altijd via onze outlet worden verkocht. Het is mogelijk dat de notebook al eerder is geregistreerd bij Asus. Helaas kunnen wij dat niet ongedaan maken. Dit heeft echter geen invloed op de garantie.

Blijkbaar is het de normaalste zaak van de wereld bij Alternate dat ondanks een klant voor een spiksplinternieuw nieuw product betaalt, er een zo goed als nieuw ogend product wordt geleverd, zonder hiervan de klant op de hoogte te brengen. Dus mocht iemand van jullie de behoefte niet te kunnen weerstaan om eens lekker ouderwets genaaid te worden, mentaal voor gek te worden verklaard en een service wenst van lik me reet, doe dan vooral uw bestellingen bij Alternate. Wilt u echter waar voor uw geld, dient u toch echt bij een andere aanbieder te zijn.

Laptop defect geraakt binnen garantie termijn

Geschreven op 14 juli 2018

Laptop defect geraakt binnen garantie termijn, en Alternate weigert het te repareren. De laptop kan 360 graden openklappen en wanneer ik dat een keer deed brak de scharnier. Alternate zag kleine mini krasjes bij de scharnier en gebruikten dat als argument om te zeggen dat ik hem heb laten vallen. Erg onprofessioneel en klantonvriendelijk.

Toetsebord wat ik heb gekocht vond ik vervelend werken

Geschreven op 21 februari 2018

Het toetsenbord wat ik heb gekocht om lekker te gamen vond ik achteraf heel vervelend werken. Zonder gezeur hebben ze voor me omgeruild dus ik heb er nu een die echt fijn is. Klasse hoor.

Bestelling was snel geplaatst

Geschreven op 23 december 2017

Bestelling was snel geplaatst, maar na retournering (uiteindelijk voor eigen kosten volgens regeltjes in overeenkomst) via hun antwoordnummer nu na 2 weken nog geen geld retour. Bovendien allerlei vreemde aftrekposten zodat er van oorspronkelijke 25 euro nog maar 18 terugbetaald gaat worden. Bah Alternate, dikke onvoldoende

Mooie duidelijke internetsite en een winkel

Geschreven op 10 december 2017

Mooie duidelijke internetsite en een winkel. Bestelling kwam de volgende dag al aan dus dat is prima. Ben een keer terug geweest, was wel wat druk maar goed geholpen.

Beurer cosmeticaspiegel besteld

Geschreven op 28 november 2017

Beurer cosmeticaspiegel besteld. Product werkt naar behoren en was snel geleverd.

Ik had een laptop van zo'n 1500 euro gekocht

Geschreven op 15 oktober 2017

Ik had een laptop (MSI GP72M) van zo'n 1500 euro gekocht, echter bleek er een dode pixel in het scherm te zitten. Dus heb ik gelijk naar Alternate gebeld om te vragen wat ze daar aan kunnen doen. Wat blijkt: één dode pixel is wettelijk gezien geen fabrieksfout omdat op een full HD scherm twee dode pixels mogen zitten. Dus ik zei: Jullie laten iemand met een laptop van 1500 euro gewoon rondlopen met een dode pixel?. Hun antwoord daarop was: ja daar kunnen wij niks mee doen.

Dus in plaats van zo vriendelijk te zijn en aan te bieden om mijn nieuwe laptop, heb ik de laptop zelf onder de webshop regeling de laptop terug gestuurd als niet goed geld terug. Wat in principe op het zelfde uitkomt. alleen raak je daardoor klanten kwijt, als de klant ook al helemaal geen vertrouwen heeft in het bedrijf zelf. Maar goed natúúrlijk moest Alternate voor de retourbon en verzending kosten in rekening brengen weliswaar 7 euro, maar is niet echt sympathiek. De meeste webshops doen dit gratis.

De laptop heb ik de volgende ochtend gelijk afgeleverd bij een PostNL postkantoor en die is dag erop om 9:00 ontvangen door Alternate. Ik had Alternate weer gebeld om te vragen hoelang zon retourneren duurt. ze zeiden dat het erg druk was en dat het ongeveer een week duurde. Verder kreeg ik totaal geen informatie meer zowel telefonisch als via de email. Voor informatie moest ik zelf telkens bellen, wat mij elke keer tot niets leidde.

Na ruim 2 weken heb ik het nog eens geprobeerd, dit keer kreeg ik te horen dat mijn verzoek om geld terug te krijgen al een paar dagen goed gekeurd was. Zonder te bellen duurde het waarschijnlijk nog langer voordat ik mijn geld terug kreeg. Die kreeg ik gek genoeg 2 dagen later op mijn rekening. Heb daarmee gelijk een zelfde laptop gekocht bij Coolblue, dit bedrijf is veel eerlijker en transparanter. Ik had hun geappt, ja Coolblue kun je ook via Whatsapp bereiken (hint aan Alternate). Ik had hun een vraag gesteld over de laptop accu want ik dacht dat daar een fout zat, dat bleek gelukkig loos alarm te zijn.

Kortom dit bedrijf raad ik af, de klantenservice krijgt van mij een dikke 1. Dure investeringen doe ik voortaan bij Coolblue of desnoods Bol.com, maar nooit meer bij Alternate. p.s. De laptop werkt uitstekend echt een aanrader voor gamers en of zware computer gebruikers.

Ik heb een makeupspiegel besteld

Geschreven op 6 oktober 2017

Ik heb een make-up spiegel besteld, waar bij de afmetingen 20x20 cm was vermeld. Toen ik hem eenmaal thuis kreeg, bleek het een hoogte van wel 50 cm te hebben! Aangezien ik hem mee op reis moet nemen, was hij daar niet geschikt voor.

Wat echter vooraf niet duidelijk wordt aangegeven, is dat je zelf je retourkosten (a 6 euro) moet betalen. Dat is een dure ervaring voor het terugsturen van een artikel dat op voorhand door de verkoper zelf misleidend is omschreven op de website. (Het staat alleen in de kleine lettertjes van de algemene voorwaarden_. Mijn advies: koop bij een webwinkel waar je wel gratis kunt retourneren!

Een heel stug bedrijf dat niet zo goed met zijn klanten om gaat

Geschreven op 3 juli 2017

Een heel stug bedrijf dat niet zo goed met zijn klanten om weet te gaan. Ik heb er een zware/krachtige en dus dure laptop gekocht voor zakelijk gebruik, eenmaal klaar met alle software installeren, op elkaar afstemmen en tweaken begon ik met het downloaden van de content die bij de software hoort (ik gebruik de laptop hoofdzakelijk voor video productie dus denk aan het binnenhalen van de stockmusic, aftereffects templates, stock beelden etc).

Toen kwam ik er achter dat de netwerk adapter welke in de laptop zit erg onstabiel is en de verbinding tijdens grote downloads regelmatig weg valt. Voordat ik de schuld bij de laptop zocht dacht ik eerst nog even dat mijn router misschien kuren had dus vervolgens ook op andere lokaties getest helaas met hetzelfde resultaat. Omdat ik nog een simpele 2,4G USB netwerk adapter had liggen ben ik vervolgens daarmee gaan testen en de verbinding bleef daarmee wel stabiel.

Toen ik Alternate belde werd mij verteld dat ik de laptop mocht retourneren en ik het geld zou terug krijgen, echter doordat ik al bijna 30 manuren in de laptop had zitten en het apparaat verder goed werkt zag ik deze mogelijkheid niet zitten, ik heb gevraagd of ze de harde schijven dan misschien wilde overzetten naar een andere laptop (precies hetzelfde model en type) dit was allemaal lastig.

Toen ik vroeg hoelang het zou gaan duren als ik de laptop ter reparatie aanbood werd mij verteld dat dit minimaal enkele weken zou gaan duren, ook dit vond ik geen optie. Vervolgens bood ik aan om me een goede dualband USB netwerk adapter te geven en dan zou ik er vrede mee hebben dat de internet adapter kapot zou blijven, er werd verteld dat ik die adapter dan gewoon zelf moest gaan kopen, dit heb ik uiteindelijk ook gedaan bij een concurrerend bedrijf (Informatique) die wel weet hoe ze met klanten om moeten gaan. Ik heb geen goed woord over voor deze gang van zaken en ben erg teleurgesteld in Alternate.nl

Scheerkop retour Alternate Nederland Klantenservice Beste, vreemde gang van zaken....

Geschreven op 28 mei 2017

Scheerkop retour
Alternate Nederland Klantenservice

Beste,
vreemde gang van zaken. U adverteert met een scheerkop voor de 3000 series. Die koop ik, haal voorzichtig uit de vrijwel intacte verpakking en zie dat het niet past. Dus verwacht een door u foutief geadverteerd produkt te kunnen ruilen voor een goede. Natuurlijk is het ongebruikt, want past niet. Dan laat u mij weten dat wanneer het uit de verpakking is geweest het niet geruild kan worden. Dat had ook niet gehoeven u indien uw beschrijving preciezer is. Natuurlijk vertrouw op goede produktinfo en pak ik uit en pas ik. Pas dan zie je dat er bij u een foute omschrijving staat en vervolgens hoor ik dan dat het niet te ruilen is. Dus verkopen via marktplaats of zo. Fijn geregeld. Voor mij is Alternate foute boel. Zo kom je van onverkoopbare spullen af denk ik toch?
geen vriendelijke groet,
GJH Drenthen

Van: Alternate Nederland Klantenservice
Onderwerp: Re: [Ticket#201705213001202] scheerkop retour

Geachte heer Drenthen,

Vriendelijk bedankt voor uw email. Het terugsturen van de scheerkop is mogelijk. Echter, wanneer u de scheerkop reeds uit de verpakking heeft gehaald, zal deze om hygiënische redenen niet terug worden genomen onder het retourrecht.

Vertrouwende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Ik heb mijn laptop 3 keer moeten opsturen

Geschreven op 11 december 2016

Ik heb mijn laptop 3 keer moeten opsturen omdat hij telkens met het zelfde probleem had wat niet werd opgelost. Hierdoor heb ik de laptop 3 maanden moeten missen. Na reparatie zou je verwachten dat je hem terug krijgt zoals ingeleverd. Maar nee hoor. Bij mij stond er Windows 10 op maar bij terug komst na de derde keer ineens Windows 8. Om alles weer te laten werken 3 keer kosten moeten maken. Maar ook hier geven ze niet thuis. Moet maar een back-up maken. Maar als je computer niet meer werkt kun je geen back-up maken. Ook late reactie op klachten en reparaties duren erg lang bijna zeker een maand. Alternatief product krijg je niet. Ook de garantiecertificaten die ze verkopen stellen niks voor.

Over het algemeen ben ik altijd wel tevreden

Geschreven op 17 november 2016

Over het algemeen ben ik altijd wel tevreden geweest over Alternate.nl, maar deze ging het helaas toch mis met de aftersales. Het bovenstaande product besteld op 25-05-2016, maar pas ontvangen op 26-10-2016(aangenomen door mijn buurman wegens vakantie). Hier heb ik niet zon probleem van gemaakt dat de levertijd belachelijk lang was, ik wilde immers perse dit product.

Wat mij wel tegenvalt is omdat mijn buurman het pakket heeft aangenomen ik buiten de wettelijk afkoelperiode val en het product niet meer kan retourneren. Maar voor een product waar ik eigenlijk niet meer op zat te wachten/vergeten was, ik voor een aantal weken op vakantie was en dat het bijna een half jaar na datum aankomt, mag je in mijn mening wel iets coulanter zijn als je klant aangeeft hoe de vork in de steel zit. Hiermee spoel ik 50 euro door de plee en zijn zij een klant kwijt. Want ik snap best dat ik mijn geld niet meer terug kan krijgen, maar laat het omruilen geschieden met een tegoedbon of iets dergelijks. Zo besteed ik het beoogde bedrag nog bij Alternate.nl en ben ik blij dat ik in ieder geval niet helemaal mijn geld kwijt ben.

Op 12 mei voor 900 euro een PC...

Geschreven op 5 september 2015

Op 12 mei voor 900 euro een PC zonder beeldscherm gekocht bij Alternate in Ridderkerk. Omdat de kaartlezer van de PC niet werkte gingen we terug naar het pakhuis in Ridderkerk. We konden wachten op de reparatie. Thuisgekomen bleek de kaartlezer nog niet te werken, dus weer terug naar Ridderkerk. We konden deze keer niet wachten op de reparatie, dus enige dagen later voor de vierde keer naar Ridderkerk. Weer thuisgekomen bleek de kaartlezer nog steeds niet te werken.

We hadden geen zin om een vijfde keer naar Ridderkerk te gaan, dus hebben we in een andere winkel een externe kaartlezer gekocht om op de USB poort aan te sluiten. Op 4 juni een e-mail naar Alternate gestuurd met een klacht, we kregen een automatische ontvangstbevestiging maar de klantenservice van Alternate heeft hetzelfde niveau (zeer laag) als de zogenaamde reparatieafdeling: we hebben nooit meer iets vernomen van Alternate.

Alternate is een zeer betrouwbare shop. Overzichtelijke site....

Geschreven op 3 mei 2015

Alternate is een zeer betrouwbare shop. Overzichtelijke site. Groot assortiment. Scherpe prijzen. Zeer snelle levering. Uitstekende klantenservice via telefoon, e-mail, Facebook en Twitter. Je wordt altijd voorzien van een goed advies, en wordt goed geholpen bij problemen met je aankopen. Kortom: je kunt hier met een gerust hart bestellen!

Ik heb Alternate zowel privé als professioneel gebruikt....

Geschreven op 13 november 2014

Ik heb Alternate zowel privé als professioneel gebruikt. voor het professioneel gedeelte(op mijn vorige job) had is steeds vlot contact altijd met dezelfde persoon. op persoonlijk vlak heb ik ook goede ervaringen met ze. zeer snelle levering. 1 keer een probleem gehad maar dit bleek de pakket service te zijn en niet Alternate (al meerdere keren problemen gehad met PostNL pakket service, pakket kwijt of leverancier die 3 dagen na elkaar zijn ronde niet op tijd gedaan krijgt en elke keer mijn pakket terug mee naar huis neemt) met hun aftersales en technische dienst heb ik echter nog geen ervaring gehad.

Mijn videokaart is 6 maanden oud en geeft...

Geschreven op 29 oktober 2014

Mijn videokaart is 6 maanden oud en geeft geen signaal meer. 24 maanden garantie, dus zo te vervangen. Moet je eerst een formulier invullen anders nemen ze je product niet aan, terwijl je netjes de aankoop bon bij je heb. En dan krijg je meteen te horen U hoort van ons? Ik denk die testen hem meteen ff om te kijken wat er is en bepalen zo of je een nieuwe krijg. Maar nee, het duurt een paar dagen voordat je iets hoort. En als hij terug naar de fabrikant moet kan het 4 weken duren.

Zo'n grote toko en dan zon slechte service. Ik heb ook een vrij dure Roccat muis waarvan het scoll wieltje het niet meer deed, gelukkig niet bij Alternate gekocht.Ik gaf de bon in de winkel en kon meteen na het testen een nieuwe uitzoeken. Dat noem ik service! Beetje jammer voor zo'n grote en bekende computer winkel. Ik koop er NOOIT meer.

Ik zocht een simpel SO-DIMM module van 4GB...

Geschreven op 14 december 2013

Ik zocht een simpel SO-DIMM module van 4GB voor een schappelijke prijs, maar vooral voor een snelle levering. Na wat gezocht te hebben kwam ik uit bij een module die binnen de gestelde eisen viel en waarvan er een aantal webshops waren die het op voorraad hadden.

Alternate was niet de allergoedkoopste maar kwam mij toch bekender voor dan de goedkopere opties. Tevens is het bij Alternate voor 20:00 besteld is de volgende dag in huis. Precies wat ik nodig had, dus direct besteld. Site ziet er 'oke' uit, maar aangezien ik direct op de product pagina kwam heb ik daar verder niet naar gekeken.

Na ingelogt te zijn en mijn adres up-to-date gebracht te hebben heb ik de bestelling afgerond. Betaald via de ideale creditcard (MasterCard) aangezien het dan ook direct extra verzekerd is voor 180 dagen.

Ik krijg direct een order bevestiging in de mail en tevens een mail van ogonetransactions@alternate.nl (hun partner of betaal software? geen idee). In deze mail staat, naast een hele hoop andere gegevens, dat bestelling aanvaard is en dat de betaling gelukt is. Tevens krijg ik een sms van mijn creditcard maatschappij dat er een transactie gedaan is op mijn creditcard (klopt). Ik denk TOP die krijg ik morgen mooi binnen.

Helaas dus niet. Half acht 's avonds krijg ik een mail van ene meneer Kennedy van Alternate met de volgende inhoud:

Hartelijk dank voor uw bestelling bij Alternate. Echter is uw Creditcard-betaling door ons controlesysteem niet goedgekeurd bevonden. Wij kunnen hierdoor uw bestelling niet doorvoeren. Wat de exacte reden van deze melding is, is door privacy-doeleinden bij ons niet bekend. Wij willen u adviseren om contact op te nemen met MasterCard voor meer informatie wat betreft de situatie.

Ik ben op een kerstdiner en niet een van die mensen die dan gezellig mijn mail gaat lezen. Daarbij betwijfel ik of ik om die tijd mijn creditcard maatschappij kan bereiken voor iets anders dan mijn kaart te blokkeren. Dus lees ik het 's nachts. Ik baalde ik als een stekker, maargoed het is altijd mogelijk dat mijn maatschappij transactie geblokkeerd heeft om wat voor reden dan ook. Dus ik braaf gebeld, krijg ik van hun te horen dat ze niks geblokkeerd hebben en dat Alternate zelfs het geld al binnen heeft. (De medewerkers van ICS zijn overigens super vriendelijk en behulpzaam.)

Dus toen maar Alternate gebeld, na een poosje in de wacht gestaan te hebben wordt er opgenomen door iemand die overduidelijk zijn werk erg saai vind en stierlijk verveeld was. Hij kon mij ook niet helpen dus werd ik doorgeschakeld, weer in de wacht... De persoon die deze keer opnam had wel voldoende telefoon skills en kwam uiterst vriendelijk over nadat ik de situatie uitgelegd had. Blijkbaar verwijderen ze bij Alternate orders ipv ze te annuleren. Dus de vriendelijke meneer kon niks met mijn bestelcode of uberhaupt zien wat ik besteld had. Hij vroeg of ik van mijn transactie een screenshot kon maken en naar hun toe kon mailen. Dan konden ze uitzoeken wat er gebeurt was en de bestelling doorzetten. Zo gezegd zo gedaan, voor de zekerheid ook maar alle andere mails die ik van sales@alternate.nl gekregen heb toegevoegd, daar staat namelijk precies in wat ik besteld heb.

Na 5 uur niks gehoord te hebben heb ik maar weer een keer gebeld voor een statusupdate. Na eventjes in de wacht gestaan te hebben kreeg ik een meneer aan de telefoon die mijn verhaal wat ongeduldig afluisterde en mij daarna weer in de wacht zet om het na te vragen. Een minuutje later werd de verbinding verbroken..(hopelijk niet expres).

Kort daarna werd ik gelukkig wel terug gebeld door de meneer met de mededeling dat ze niks voor me kunnen doen. Ze hebben het geld ontvangen maar zetten de order niet door. Hun oplossing was het product nogmaals te bestellen en dan met iDeal te betalen (ik betaal niet voor niks met een creditcard). De bestelling wordt dan wel op zijn vroegst dinsdag of woensdag geleverd. Dat de order verwijdert was is daar, aangezien de meneer niet verbaasd klonk, blijkbaar heel normaal. Dit kwam omdat er niet betaald was.. (juist, en waarom staat mijn geld dan op jullie rekening?) Bij mijn weten mag je niet zomaar orders laten 'verdwijnen' zelfs al zijn ze niet betaald.

Tot slot, ze beweren dat ik mijn geld uiteindelijk terug krijg. Wanneer wacht ik af tot maandag, daarna gaan de papieren om de transactie terug te halen dus bus in. Ondertussen raad ik hun aan om hun betalingssysteem eens op orde te brengen. Terugkijkend was dit niet de eerste keer dat creditcard bestellingen geannuleerd werden. Totaal heb ik met 2 verschillende kaarten 3 transacties betaald (een Visa en een Mastercard) en alle drie gingen ze niet goed. Jammer dat ik dit vergeten was, maar bestellen bij Alternate? Voor mij nu nooit weer.

Zeer ontevreden over de service achteraf. Ik gebruik...

Geschreven op 5 februari 2013

Zeer ontevreden over de service achteraf. Ik gebruik mijn computer zakelijk, moet ik mijn computer 3 weken daar neerzetten omdat de wachtrij voor de reparatie drie weken is. Ook voor mij geldt, dit is mijn laatste Alternate computer.

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Alternate en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.alternate.nl

Jouw ervaring met Alternate

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Alternate. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Fonq
lees 30 ervaringen
MyTrendyPhone
lees 84 ervaringen
Wehkamp
lees 52 ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.