Halfords ervaringen & reviews

Halfords is specialist in fietsen, fiets- en autoaccessoires. Halfords biedt handige producten én diensten die oplossingen bieden voor onderweg met de fiets en de auto. Je maakt je reis een stuk veiliger, comfortabeler en gemakkelijker met het assortiment van Halfords. Op internet kun je terecht in de Webstore voor het complete assortiment. Je bestelt je artikelen direct. Je kiest zelf of je deze wil laten thuisbezorgen of dat je de aankoop op komt halen in een Halfords winkel naar keuze.

Is Halfords betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Halfords betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 10 andere consumenten. De gemiddelde score is een 5 op een schaal van 1 tot 10.

Ik had een fietsband besteld via hun website

Geschreven op 11 maart 2017

Ik had een fietsband besteld via hun website. Vervolgens snel binnen gekregen binnen een paar werkdagen. Helaas was dit de verkeerde band. Want de nummers op de label kwamen niet overheen met de band maat die ik had besteld.

Vervolgens gebeld naar Halfords. Toen kreeg ik te horen dat het wel de goede band is want ze hebben het zeker 10 keer nagekeken voordat ze het hadden verstuurd. De maat die ik kreeg was van een ander merk/land van afkomst. Uiteindelijk bleek dat de band toch niet op mijn fiets paste. Dus ben ik met de band naar de winkel gegaan want retour kost 5 of 6 euro. Bij de winkel de band gewisseld voor een ander band dat duurder was. Helemaal top hoor!

Via internet artikel besteld

Geschreven op 15 december 2016

Via internet artikel besteld, welke in het plaatselijke filiaal zou worden opgehaald. Direct bestelbevestiging via email ontvangen. Na 3 dagen nog helemaal niets gehoord omtrent de levering. Filiaal een email gestuurd met vraag om nadere informatie.

Geen antwoord. Daarna filiaal gebeld. Mail had men niet gelezen. Na lang zoeken bestelling gevonden. Artikel was nog niet binnen, maar zou later die dag komen. Wacht nu alweer ruim een dag op nader bericht. Via e-mail bestelling maar geannuleerd. Geen reclame voor Halfords.

Ik belde Halfords Kronenburg / Arnhem / werkplaats....

Geschreven op 4 september 2016

Ik belde Halfords Kronenburg / Arnhem / werkplaats. Ik kon mijn elektrische fiets niet meer gebruiken vanwege een kapotte kabel. Bij een grote fietsenwinkel werd ik niet geholpen omdat ik geen vaste klant was. Ik belde Halfords en kon direct komen. Ze belde dezelfde middag dat er meer aan de hand was en er onderdelen moesten worden besteld. Volgende dag netjes gebeld dat ik de fiets weer kon ophalen. Prima gerepareerd na overleg en de prijs veel heel erg mee. Goede service, nette jongelui. Zo kan het ook.

Een bestelling gedaan bij de website van Halfords

Geschreven op 17 mei 2016

Een bestelling gedaan bij de website van Halfords. Wat een drama! Op zondag besteld om het product op dinsdag geleverd te krijgen. Na het uitblijven van informatie, op woensdag gebeld met Halfords, maar daaruit bleek slechts dat het product zojuist was verstuurd. Op zaterdag het product pas ontvangen per post, terwijl je op de site alleen kon kiezen voor levering per koerier en daar dus ook de kosten voor betaalt. Vervolgens 3 dagen later nog een naheffing door PostNL voor de portokosten, terwijl je al bij Halfords hebt betaald voor een koeriersdienst, die niet wordt gebruikt.

Ik wacht al 3 weken op een fiets...

Geschreven op 4 februari 2014

Ik wacht al 3 weken op een fiets computer. Om de fiets aan en uit te zetten die zou bij de fabriek besteld zijn, maar moet dat zo lang duren? Tevens zeggen ze bij Halfords dat deze niet onder de garantie valt, de fiets is pas 8 maanden oud! En al die weken kan ik hem niet gebruiken dat is niet de bedoeling!

Op 21-12-2013 Halfords voorlamp Retro chroom gekocht voor...

Geschreven op 22 december 2013

Op 21-12-2013 Halfords voorlamp Retro chroom gekocht voor een oma fiets. Verkoper gaf aan dat deze geschikt is voor fiets met dynamo. Na montage geen licht, onderdelen gebruikt dus ruilen kan niet meer. Kwaliteit inferieur. Code: 8715117015770

Je bestelt iets in de webshop een fietsendrager...

Geschreven op 3 september 2013

Je bestelt iets in de webshop (een fietsendrager in mijn geval), waarbij je de optie hebt om deze gratis te laten leveren bij de lokale Halfords winkel in plaats van 10 euro verzendkosten. Levertijd op de website stond tussen de 2 en 5 werkdagen. Ondertussen niks gehoord, pas na een mailtje van mij na een week werd ik gebeld door de lokale Halfords winkel met de mededeling dat ze de fietsendrager nog bij Thule moesten bestellen en de week er op zou zijn. Die dagen weer zelf er achter aan moeten gaan.

Klantenservice was niet erg sympathiek en zei dat ik het product gekocht had bij de lokale Halfords winkel en dus niet bij de klantenservice van de webshop moest komen met mijn klachten. Uiteindelijk na 2 weken de fietsendrager binnen, maar door de slechte informatievoorziening en slechte service zal ik de webshop niet snel aanraden. Mede ook door de onduidelijkheid binnen de eigen organisatie wie verantwoordelijkheid neemt.

Thule fietsendrager gekocht en van deze drager bleken...

Geschreven op 3 april 2012

Thule fietsendrager gekocht en van deze drager bleken onderdelen niet compleet te zijn (zakje met onderdelen was al opengescheurd). Vervolgens 4 keer door winkel de verkeerde onderdelen besteld en meegegeven. Ik heb de drager vervolgens naar binnen gegooid en geld teruggekregen. Geen enkel berouw in de winkel Burchstraat Nijmegen. Het interesseert ze echt niet of je ontevreden bent. Ze geven producten mee die incompleet zijn en lossen het niet op. Klantenservice reageert niet op het webformulier op hun website. Voor mij nooit meer Halfords.

Slechte garantie afhandeling bij defecte autoradio binnen een...

Geschreven op 28 december 2011

Slechte garantie afhandeling bij defecte autoradio binnen een jaar. Ze gaan hem opsturen, duurt 4 weken minimaal. Waarom zou je nog bij de Halfords kopen, een willekeurige webshop verleent deze service ook namelijk, en daar is hetzelfde product zeker goedkoper.

Kortom, ze bieden geen enkele meerwaarde t.o.v. een web-winkel, alleen duurder. Ze hadden de radio moeten omwisselen voor een andere.

Halfords had een aktie voor een Garmin Nuvi...

Geschreven op 17 januari 2011

Halfords had een aktie voor een Garmin Nuvi 1240. De laatste dag dat de aktie zou lopen hebben wilde ik deze bestellen voor mijn ouders.

Bij kieskeurig stond nog de aktieprijs vermeldt en ook op hun website stond nog dat de aktie geldig was, maar de prijs was al aangepast naar de nieuwe (veel hogere prijs). Foutje, kan gebeuren zou je zeggen. Echter ik heb dit gemeldt bij klantenservice per mail (zoals ook aagegeven op hun website) en.... geen enkele reactie! Na het sturen van een reminder weer het zelfde. Helemaal geen enkele reactie.

Dat beloofd wat voor de aftersales als ze een klant al niet helpen die nog iets moet kopen. Conclusie: ik zal met een grote boog om hun webshop heen lopen.

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Halfords en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.halfords.nl

Jouw ervaring met Halfords

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Halfords. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Toolmax
lees 1 ervaring
Inbouw.nl
lees 6 ervaringen
Alternate
lees 24 ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.