Internet-bikes ervaringen & reviews

Internet-bikes.com is de grootste online fietsenwinkel van Nederland. Op zoek naar een elektrische fiets, herenfiets, damesfiets, kinderfiets of bakfiets? Dan ben je bij Internetbikes aan het juiste adres! Maar ook voor skelters, loopfietsen, steps en vouwfietsen kun je terecht in de webwinkel. Bekijk het enorme assortiment onderdelen & accessoires op fietsgebied.

Is Internet-bikes betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Internet-bikes betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 18 andere consumenten. De gemiddelde score is een 5 op een schaal van 1 tot 10.

Waarschijnlijk prima winkel als alles goed gaat

Geschreven op 24 april 2021

Waarschijnlijk prima winkel als alles goed gaat, maar zodra er iets verkeerd gaat ben je aan de goden overgeleverd. Ik had een fiets besteld, die tijdens het vervoer beschadigd was geraakt: een enorme slag in het achterwiel. De slag was zo groot, dat ik de winkel direct heb verzocht om de fiets terug te nemen.

Wees je ervan bewust dat je deze winkel niet kunt bellen. Er is een chat, waar snel op gereageerd wordt, maar die kunnen vervolgens niks doen. Dus de enige mogelijkheid van communicatie is e-mail. Ik heb hen dus een e-mail gestuurd met meerdere video's die de slag in het achterwiel lieten zien. Mijn verzoek om de fiets direct terug te nemen werd genegeerd en in plaats daarvan werd mij verzocht om de fiets naar de fietsenmaker te brengen en te laten repareren. De kosten zouden worden vergoed.

Ik was niet gelukkig met deze oplossing, aangezien in mijn ervaring een slag in het achterwiel eindeloos problemen blijft geven. Zeker als je net een gloednieuwe fiets hebt gekocht, die niet goedkoop was, wil je niet gelijk naar een fietsenmaker moeten gaan. Om toch samen tot een oplossing te komen, en omdat de winkel de fiets duidelijk niet bereid was om terug te nemen, heb ik aangegeven dat ik hun oplossing alleen zou kunnen accepteren in combinatie met een serieuze korting.

In reactie hierop boden zij het volgende aan: Wij kunnen u een korting van 75,- aanbieden bovenop de kosten van de fietsenmaker. Ik heb dit aanbod uiteindelijk geaccepteerd en ben na veel e-mails heen en weer met de fiets naar de fietsenmaker gegaan.

De fietsenmaker gaf vrijwel gelijk, bij het zien van het achterwiel, aan dat het achterwiel vervangen zou moeten worden en dat de fiets dan weer goed zou moeten functioneren. Ik heb de fiets daar toen achtergelaten en de winkel hierover geïnformeerd.

Vervolgens veranderd de winkel plotseling van gedachte en schrijft ineens dat ze maximaal 75 euro vergoeden. Dus niet meer de korting zoals eerder afgesproken, en geen vergoeding van de kosten door de fietsenmaker. Als ik dit niet nog even had gechecked met de aftersales afdeling, had ik vervolgens met een enorme rekening gezeten van de fietsenmaker.

Gelukkig had de fietsenmaker nog niks gedaan en na nog meer mails, zag de winkel eindelijk in dat het beter was om de fiets gewoon terug te nemen. De fiets is uiteindelijk weer teruggenomen door DHL, en het geld is teruggestort. Echter, ze waren wel zo vriendelijk, om de 42 euro voor afmontage te minderen van het totaal bedrag. Dus leuke fiets gekocht. Veel ellende en gedoe, en hier uiteindelijk ook nog voor hebben moeten betalen. Het is het niet waard. Je kunt je fiets beter bij een andere winkel kopen, hoe goed de deal ook is.

Zij bieden een prima service en klantgerichtheid

Geschreven op 30 oktober 2019

Zij bieden een prima service en klantgerichtheid. Op mails wordt direct gereageerd en een oplossing aangeboden
Het ontbrekend artikel werd de volgende dag (binnen 24 uur) nageleverd.

Snelle levering dat dan weer wel

Geschreven op 10 april 2019

Snelle levering dat dan weer wel. Kapotte fiets ontvangen en niet afgemonteerd zoals afgesproken. Dus ik kan wel betalen maar mijn zoon niet fietsen! Het valt niet onder de garantie zeggen ze dan... het is dat ik er zo ontzettend van baal anders was het bijna lachwekkend. Wat een teleurstelling dit.

Ik woon 5 km van deze shop vandaan

Geschreven op 22 oktober 2018

Ik woon 5 km van deze shop vandaan en wilde een onderdeel bestellen en op komen halen. Helaas moet ik een dag wachten want ze willen het perse verzenden. Dit is echt top service en klant vriendelijk. Dan maar ergens ander besteld waar het goedkoper was en ook een dag moest wachten. Ze zullen ongetwijfeld met een verklaren/smoes komen maar ik ken het pand en ben er al vaker van uit mijn werk geweest. Het is mogelijk daar te komen. Zo missen bedrijven kansen.

Fiets voor 55 euro extra gemonteerd laten afleveren

Geschreven op 29 maart 2018

Fiets voor 55 euro extra kosten gemonteerd laten afleveren. Na 1 km fietsen bleek alles los te zitten, derailleur schoot los en alle tanden van het tandwiel braken af, remmen zaten los. Kan je de fiets op je eigen kosten laten terugsturen, als zij dan ook vinden dat ze fout zitten krijg je de kosten terug en anders niet, maar even een nieuw tandwiel opsturen om het zelf te herstellen kan niet. Ze weten niet eens welk tandwiel op de fiets zit. Kreeg 3 keer een verkeerde opgave, toen heb ik het maar zelf uitgezocht.

Veel keuze aan specifieke fietsonderdelen

Geschreven op 10 mei 2017

Veel keuze aan specifieke fietsonderdelen. Snel in huis en vaak ook heel goedkoop.

Snij ijzers voor bracketfrees besteld

Geschreven op 10 juli 2016

Snij ijzers voor bracketfrees besteld. Staat niet duidelijk op website dat er twee modellen zijn. Krijg natuurlijk de verkeerde. Bericht gestuurd dat ik graag het andere model wil hebben. Geen reactie gekregen.

Na het plaatsen van mijn bestelling omstreeks 19:00...

Geschreven op 26 maart 2016

Na het plaatsen van mijn bestelling omstreeks 19:00 avonds heb ik na twintig minuten besloten te annuleren via de mail. Ik had een betere oplossing bedacht voor mijn fietsprobleem en had overhaast besteld. Vervolgens heb ik de volgende dag omstreeks 9:00 een mailtje ontvangen dat mijn pakketje was verzonden. Niet lang daarna kwam een mailtje van de klantenservice dat de bestelling niet meer te annuleren viel omdat het pakketje al was afgeven bij PostNL.

Na dit mailtje opnieuw contact opgenomen met de klanten service om hun erop te wijzen dat mijn bestelling onterecht verzonden is omdat ik ruim voor verzending geannuleerd heb, en dat ik de retourkosten op hun wil verhalen. Het mail contact wat hierna van hun kant volgde bestond uit korte eenzijdige antwoorden die niet aansloten op het mailtje wat ik naar hun verzonden had. Daarnaast werd ik telkens doorverwezen naar hun standaard retour procedure waarin staat dat ik de retour kosten zelf moet betalen. Slechte klantenservice en het is nog maar de vraag of ik mijn volledige aankoopbedrag inclusief retourkosten van hen terug krijg.

Iets besteld op deze site. Na overweging te...

Geschreven op 3 november 2015

Iets besteld op deze site. Na overweging te hebben genomen met de hoge verzendkosten. Die normaal via DHL veel lager zijn. Ze rekenen Post.nl tarieven erg raar. Maar okay ik had een foutje gemaakt in mijn bestelling heb binnen 5 minuten gemaild. Want ja telefonisch contact is onmogelijk,nou zo iets raars roept eigenlijk al vragen op.

Zeggen ze dat er niks gewijzigd kan worden. Onvoorstelbaar. Doordat je dus niet kunt bellen kun je eigenlijk niks beginnen. Wat denk je moet je dus de retourkosten zelf betalen en dan ook nog eens weer 6.95 voor je nieuwe bestelling. Dat houd dus in 3 x 6.95 verzendkosten. Vind dit echt zeer slecht. Ik bestel hier nooit meer wat! Oh ja en waarom dan in je algemene voorwaarden vermelden dat je tijdig kunt annuleren als dit dus niet kan?

Levering vlot. Maar als je retour moet zenden...

Geschreven op 19 september 2015

Levering vlot. Maar als je retour moet zenden omdat levering niet conform is wat op website staat ben je de pineut. Je moet zeuren waar je geld blijft en vervolgens proberen ze zich er eerst vanaf te maken met een waardebon omdat je zogenaamd geen correcte retourzending hebt gedaan terwijl dit geheel volgens het protocol op hun website is gebeurd.

Onjuiste maat geleverd men wilde eerst geen geld...

Geschreven op 25 augustus 2015

Onjuiste maat geleverd, men wilde eerst geen geld terug geven. Pas na zeer veel aandringen en weken lang elke dag een e-mail sturen kreeg ik na 2 maanden mijn geld terug.

Ik heb hier een fiets aangeschaft maar beviel...

Geschreven op 24 april 2015

Ik heb hier een fiets aangeschaft maar beviel toch niet goed. Deze heb ik teruggestuurd maar is bij Internetbikes nooit aangekomen. Er werd beweerd dat mijn retourzending niet aangekomen was. Volgens Post.nl was hij wel afgeleverd. Aangetekende pakketten worden overigens daar niet geaccepteerd. Nu ben ik al mijn geld kwijt 999 euro excl. verzendkosten om precies te zijn. Kan dit bedrijf niet aanraden om een bestelling te doen.

Defect product geretourneerd voor garantie/herstel. Aan alle garantivoorwaardes...

Geschreven op 23 april 2015

Defect product geretourneerd voor garantie/herstel. Aan alle garantivoorwaardes voldaan. Aangetekend verzonden. Krijg ik enkele dagen teruggestuurd omdat zij dat hebben geweigerd. Je betaalt 8,60 euro om er zeker van te zijn dat het daar aankomt, weigeren zij dat. Met als reden dat opeens dat in hun voorwaarde staat. Stond namelijk ook niet vermeld in hun eerste email met gegevens over hoe je aan de garantie kan voldoen. Welk bedrijf in de wereld weigert aangetekende pakketten? Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Slechtste service ooit.

Ik heb een foutieve imbusset ontvangen. Gelukkig de...

Geschreven op 13 april 2015

Ik heb een foutieve imbusset ontvangen. Gelukkig de dag erop direct een nieuwe gekregen en mocht de foutieve behouden!

Klasse service dus.

Goedkoop en groot assortiment levering naar België gebeurde...

Geschreven op 31 maart 2015

Goedkoop en groot assortiment, levering naar België gebeurde snel. Met zorg verpakt.

Waardeloze service en onbetrouwbaar internet bedrijf. Ik heb hier...

Geschreven op 2 december 2013

Waardeloze service en onbetrouwbaar internet bedrijf.
Ik heb hier een jas besteld. Maat was niet ok, dus terug gestuurd met op het retour formulier vermeld dat ik mijn geld terug wil ontvangen met mijn rekening nummer erbij.

Via email gecheckt of de retourzending ontvangen was en dit werd bevestigd. Echter gaf men aan dat ik niet had vermeld voor welk product ik de jas wilde ruilen: ik reageerde hierop met de vraag om het bedrag terug te storten.

Na enkele malen over en weer ge-emailed met telkens vragen van hun kant om de boel te rekken en/of te ontwijken heb ik op een gegeven moment niets meer gehoord.

Volgens de wet kopen op afstand is een...

Geschreven op 11 mei 2013

Volgens de wet kopen op afstand is een winkel verplicht om binnen de bedenktermijn van een week je geld terug te geven als een product niet bevalt. Dit krijg je bij Internetbikes Bladel dus niet voor elkaar.

Er werd beweerd dat mijn retourzending niet aangekomen...

Geschreven op 5 maart 2013

Er werd beweerd dat mijn retourzending niet aangekomen was bij internetbikes. Volgens Post.nl was hij wel afgeleverd. Voor mij was dus niet duidelijk of het pakket bij Post.nl of bij internet-bikes zelf was kwijtgeraakt.

Ondanks dat ik een PostNL-verzendbewijs had van mijn retourzending en ik me netjes aan de verzendinstructies van internet-bikes had gehouden vonden ze dat het kwijtraken van het retourpakket alleen mijn probleem was (schadepost 50 euro) Je kunt geen geld terugkrijgen als het product niet bevalt, maar alleen ruilen. Daarbij betaal je als klant de verzendkosten telkens opnieuw.

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Internet-bikes en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.internet-bikes.com

Jouw ervaring met Internet-bikes

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Internet-bikes. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Intertoys
nog geen ervaringen
Keller-sports
lees 52 ervaringen
Badkamerwinkel
lees 2 ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.