Office-deals ervaringen & reviews

In de webshop van Office-Deals.nl vind je het meest complete assortiment kantoorartikelen van Nederland, tegen een concurrerende prijs. Wij zijn gespecialiseerd in de kantoor verbruiksmaterialen. Momenteel beschikken wij over een assortiment van 18.000 verbruiksmaterialen en dit neemt nog steeds toe. Klanten kunnen dus al hun kantoorartikelen bestellen op één adres. Ons motto is ook: kantoorartikelen, wij gaan een stap verder. Geen verborgen kosten, dus je weet direct waar je aan toe bent.

Is Office-deals betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Office-deals betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 6 andere consumenten. De gemiddelde score is een 5 op een schaal van 1 tot 10.

Op vrijdagmiddag heb ik een monitararm besteld

Geschreven op 16 december 2019

Op vrijdagmiddag heb ik een monitararm besteld na prima contact met de afdeling Klantenservice. Ik heb deze via de website besteld welke zeer overzichtelijk is. Toen ik maandagochtend op kantoor kwam, lag de monitorarm al op mijn bureau. Vriendelijk en kundig personeel, zeer snelle levering en prima producten tegen de juiste prijs!

Levertijden worden niet gehaald

Geschreven op 14 oktober 2016

Levertijden worden niet gehaald, na klacht krijg ik mijn bestelling (a 48 euro) 2x maar moest het wel zelf ophalen bij een DHL distributiecentrum. Vervolgens eist men dat ik de hele dag thuis blijf zodat hun bezorger de dubbele bestelling kan ophalen. Natuurlijk deze bezorger tijdens een werkdag gemist en nu moet ik zelf pakje maken en terugsturen in de hoop portokosten ooit terug te krijgen. Belachelijke service. Zal er voor mijn bedrijf nooit meer iets komen.

Ik ben niet tevreden aangegeven levertijden worden niet...

Geschreven op 26 november 2015

Ik ben niet tevreden, aangegeven levertijden worden niet nagekomen en als je de 13,35 excl. btw extra betaalt voor een snellere levering, komt men dit ook dit ook niet na. Levering binnen 24 uur +extra kosten is 50 uur, waardeloos bedrijf.

Voor Kerst 2014 2 microfoons besteld. Krijg bericht...

Geschreven op 16 maart 2014

Voor Kerst 2014 2 microfoons besteld. Krijg bericht dat het in backorder staat. Na een week of drie weer gemaild en kwam naar voren dat levering gepland staat op 27 februari 2014. een week na 27 februari nog maar eens gevraagd wanneer geleverd. het is nu 16 maart 2014, 2,5 maanden verder en... U raad het al. Geen antwoord of bericht. De vraag is nu waarom het stil blijft. Ik wil nu wel mijn geld terug. Ik weet nu niet meer in welk jaar dit geleverd gaat worden, de maand die is opgegeven klopte ook al niet.

Bijzonder slechte service. 2,5 wk na bestelling niets...

Geschreven op 13 december 2011

Bijzonder slechte service. 2,5 wk na bestelling niets vernomen en zelf maar eens gebeld. Beloofd werd dat de bestelling binnen een week geleverd zou worden. Hierbij ga ik aan dat, indien dit niet gehaald zou worden, ik de bestelling wil annuleren.

Weer 2 weken later een automatische mail gehad dat het product is verzonden, na 4 wkn! Na tel. contact gaf de beste man als argument aan. Ja meneer, de een neemt bij ons de telefoon aan en de ander verzend de goederen. Geen interen communicatie dus! Laat staan goed contact met de klant.

Vandaag verzendetiketten ontvangen ten eerste is de prijs...

Geschreven op 7 januari 2011

Vandaag verzendetiketten ontvangen, ten eerste is de prijs veel te hoog, daar is nog overheen te komen, alleen de bestelling kwam pas na 13 dagen aan! Helaas waren het verzendetiketten met ronde hoeken (had ik niet gezien voor de tijd), hierdoor kon in ze niet gebruiken, kan ze niet terug sturen omdat ik de doos geopend had...

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Office-deals en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.office-deals.nl

Jouw ervaring met Office-deals

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Office-deals. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

123inkt
lees 39 ervaringen
AKO
lees 10 ervaringen
Wehkamp
lees 52 ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.