Parfumerie.nl ervaringen & reviews

Parfumerie.nl levert de meeste merken parfum met aanzienlijke kortingen. Dé online parfumerie met meer dan 6.000 verschillende artikelen uit voorraad leverbaar. De voordelen van Parfumerie.nl: de shop is in het bezit van het Thuiswinkel Waarborg Certificaat, besteld voor 16.30 is de volgende werkdag in huis, uitstekende klantenservice die 40 uur per week telefonisch bereikbaar is, alle producten zijn uit voorraad leverbaar en regelmatig aanbiedingen en kortingen.

Is Parfumerie.nl betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Parfumerie.nl betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 20 andere consumenten. De gemiddelde score is een 8 op een schaal van 1 tot 10.

Snelle levering en goeie prijs

Geschreven op 6 november 2019

Snelle levering en goeie prijs. Bij mij is er alleen iets misgegaan bij de betaling. Ik had al betaald maar kreeg toch een factuur van Klarna. In eerste instantie kreeg ik steeds snel reactie, maar later werd ik genegeerd of wist men ineens niet meer wat het probleem was. Op mijn herhaalde uitleg van het probleem kwam vervolgens wederom geen reactie. Uiteindelijk is het probleem door Klarna opgelost. Geen professionele houding en afhandeling van het probleem.

28 maart een abonnement afgesloten

Geschreven op 9 april 2019

28 maart een abonnement afgesloten na een aantal mails gevraagd wanneer mijn eerste bestelling komt krijg ik te horen dat ze achter lopen en gister werd mij verteld dat het uiterlijk morgen binnen zou zijn mij benieuwen. Geen goed begin voor een nieuwe abonnee en anders zijn ze mij weer kwijt als abonnee.

Op 23-03 bestelde ik een fles parfum van...

Geschreven op 6 mei 2015

Op 23-03 bestelde ik een fles parfum van Chanel. Al vrij snel na de order, kreeg ik een mail met de mededeling dat het bestelde niet voorradig was. Men zou aan het einde van de komende week de levering regelen. Dit hebben wij 2 maal te horen gekregen. Inmiddels heb ik de order geannuleerd en verzocht het betaalde bedrag aan mij retour te storten. Dit is 1 week geleden en tot op heden nog geen reactie mogen ontvangen. Nu een 2e mail gestuurd met dezelfde verzoeken. Wanneer alles afgehandeld is zal ik niet snel meer een order bij hen plaatsen.

Voor een bestelling van 08-02 jl. bleek een...

Geschreven op 20 februari 2015

Voor een bestelling van 08-02 jl. bleek een cadeaubon af te trekken onmogelijk, waardoor betaling niet lukte. Meteen 3 berichtjes ontvangen met aanmaningen. Eenmaal betaald (12-02) 7 dagen radiostilte. Bij nabellen bleek bestelde product niet op voorraad. Berichtje gestuurd om mijn onvrede te uiten. 2 regeltjes teruggekregen dat artikel in de loop van de volgende week wordt geleverd. Medewerkers zeer arrogant. Bovendien bij Superwinkel.nl is mijn bestelde artikel 15 euro goedkoper en zij leveren binnen uiterlijk 48 uur.

Ik zelf bestelde een set van Clarins van...

Geschreven op 17 mei 2013

Ik zelf bestelde een set van Clarins van 50 ml dag en 50 ml nachtverzorging voor de prijs van 65 euro. Toen ik het thuis gestuurd kreeg bleek er dus 50 ml dag en 5 ml nachtverzorging in de zitten. Typefoutje....daar werd het mee afgedaan. Een hele slechte zaak om zo klanten voor te liegen.

Ze voeren dus misleidende reclames, en verschuilen zich, nadat je het product ontvangen hebt, achter het feit dat ze een typefoutje gemaakt hebben zodat je dus niet krijgt wat je besteld hebt.

Supertevreden. Ze doen wat ze beloven en de...

Geschreven op 12 juni 2012

Supertevreden. Ze doen wat ze beloven en de prijzen zijn gunstig. Ik zal hier zeker nog iets bestellen.

Uitstekende klantenservice erg behulpzaam. Ik vind de site...

Geschreven op 20 april 2012

Uitstekende klantenservice, erg behulpzaam. Ik vind de site ook makkelijk in gebruik.

Ik ben niet zo te spreken over de...

Geschreven op 29 maart 2012

Ik ben niet zo te spreken over de service. Na het plaatsen van mijn bestelling, bleek het product niet voorradig te zijn. Hierover kreeg ik een mail dat het geld z.s.m. zou worden terug gestort.

Na dik een week is dit nog steeds niet gebeurd. Het blijft dus afwachten.

De voorraad wordt handmatig bijgehouden dus het kan zo zijn dat je bestelling na het betalen niet doorgaat. Voor mij de eerste en laatst keer.

Ik ben meer dan tevreden over parfumerie.nl. Meerdere...

Geschreven op 15 februari 2012

Ik ben meer dan tevreden over parfumerie.nl. Meerdere keren besteld en elke keer de pakjes in goede orde ontvangen. Snelle en duidelijke website, snelle levering, betrouwbaar. Lof! Wat mij betreft mag het productassortiment nog verder worden uitgebreid.

Betrouwbare en leuke webshop. Ik vind de site...

Geschreven op 13 februari 2012

Betrouwbare en leuke webshop. Ik vind de site makkelijk in gebruik en had mijn spullen binnen 24H in huis

Mooie producten voor een redelijke prijs...

Geschreven op 7 februari 2012

Mooie producten voor een redelijke prijs

makkelijk bestellen goede prijs en snelle levering. Ook...

Geschreven op 7 februari 2012

makkelijk bestellen, goede prijs en snelle levering. Ook fijn dat ze Victor en Rolf parfum in voorraad hebben. Ik mag er nog niet aankomen omdat ik nu (65 jaar) op 15 februari jarig ben.

je kunt via internet bestellen en het scheelt...

Geschreven op 7 februari 2012

je kunt via internet bestellen en het scheelt qua prijs in de winkel

' s avonds besteld en betaald en de...

Geschreven op 6 januari 2012

's avonds besteld en betaald en de volgende ochtend ontvangen en voor een super prijs.

Zeer betrouwbare webshop met een vriendelijke klantenservice....

Geschreven op 20 oktober 2011

Zeer betrouwbare webshop met een vriendelijke klantenservice.

Nu vele mails verder een retour ticket ontvangen...

Geschreven op 10 augustus 2011

Nu vele mails verder een retour ticket ontvangen, je kan het alleen inleveren bij een Kiala punt na veel zoeken een punt gevonden en daar konden ze de barcode niet lezen weer mailen ben het spuugzat.

Heb nu gekozen voor het aanbod de 50% terug op de bankrekening zeker als in de mail staat dat tientallen klanten wel een formulier krijgen met de juiste retour code. Service is waardeloos.

Levering is snel ,alleen jammer dat hetverkeerde isgeleverd....

Geschreven op 4 augustus 2011

Levering is snel ,alleen jammer dat hetverkeerde isgeleverd. 3 mails waren er nodig om doorte dringen dat het verkeerde is geleverd, geen compensatie voor je moeite en reiskosten om het verkeerd geleverde naar het postkantoor te brengen jammer hoor een gemiste kans ,dit is en blijft een eenmalige betstelling.

Zeer uitgebreide parfum site. Met zeer goede prijzen....

Geschreven op 16 juli 2011

Zeer uitgebreide parfum site. Met zeer goede prijzen. In de middag heb ik besteld en het volgende dag thuis ontvangen, echt top geregeld. Bedankt parfumerie.nl, ga zo door!

Een heel goede on-line winkel. Goede service,vriendelijke mensen...

Geschreven op 9 maart 2011

Een heel goede on-line winkel. Goede service,vriendelijke mensen, aanrader.

Ik heb vanuit België iets besteld bij deze...

Geschreven op 7 januari 2011

Ik heb vanuit België iets besteld bij deze webwinkel. Ik heb daarbij geopteerd voor een overschrijving (iets wat niet overal kan). Omdat het vrij lang duurde voordat ik bevestiging kreeg van mijn overschrijving, mailde ik de klantendienst. Supervriendelijke en behulpzame mensen daar, zij hebben me de overschrijving bevestigd en daarmee ook de verzending. Drie dagen (normaal 2 dagen, maat er was een staking) nadien heb ik de bestelling in huis gekregen samen met het beloofde staaltje.

Kortom, een super goede service in combinatie met aantrekkelijke prijzen. Een aanrader!

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Parfumerie.nl en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.parfumerie.nl

Jouw ervaring met Parfumerie.nl

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Parfumerie.nl. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Fonq
lees 30 ervaringen
Fitnessmerken
lees 14 ervaringen
Bax-shop
lees 40 ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.