Rituals ervaringen & reviews

Rituals is het eerste merk ter wereld dat Home & Body cosmetics combineert. De producten zijn voor mensen die kritisch zijn en de allerhoogste eisen stellen aan de zorg voor zichzelf, elkaar en hun leefomgeving. De webshop voert het complete assortiment Rituals producten. De look-and-feel, verschillende werelden en rituelen komen duidelijk naar voren in de webwinkel. Zowel nationaal als internationaal leveren wij de bestellingen van dit bekende Home & Body Cosmetic merk uit.

Is Rituals betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Rituals betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 8 andere consumenten. De gemiddelde score is een 5 op een schaal van 1 tot 10.

Besteld en dezelfde dag in huis

Geschreven op 8 mei 2020

Besteld en dezelfde dag in huis. Het was een verrassing toen iemand van het hoofdkantoor persoonlijk de bestelling kwam afleveren.

Mijn 2de slechte ervaring met Rituals

Geschreven op 5 april 2019

Mijn 2de slechte ervaring met Rituals. Product niet op tijd geleverd (was voor een verjaardag). Het is tevens de laatste keer dat ik wat bij hun waardeloze webshop bestel. Wanneer gaat Rituals zich aantrekken van de vele slechte recensies en wat doen om de service te verbeteren? De producten zijn duur genoeg en de klant mag hiervoor een goede service verwachten.

Zit al 9 weken te wachten op een kaars

Geschreven op 14 maart 2019

Zit al 9 weken te wachten op een kaars, die moest vervangen worden omdat de bestelde niet werkte. Word gewoon aan het lijntje gehouden en heb er een hard hoofd in dat ik de beloofde kaars nog krijg.

Via de Postcode loterij had ik een tegoedbon gekregen

Geschreven op 1 februari 2019

Via de Postcode loterij had ik 25 januari een tegoedbon gekregen van 20 euro. Vol enthousiasme heb ik diezelfde dag nog een bestelling gedaan van boven de 40 euro. Dit omdat ik dan de volgende dag mijn bestelling zou ontvangen met gratis geurkaars. Vandaag 1 februari kreeg ik een mailtje dat mijn geld was terug gestort. Een deel op mijn rekening en de andere 20 euro op de bon van de postcode loterij, die ondertussen al bij het oud papier ligt.

Gezien ik de situatie niet helemaal vertrouwde heb ik erachter aan gebeld. Dit heb ik twee keer gedaan en in beide gevallen kreeg ik een ander verhaal te horen. Bij het eerste verhaal kreeg ik te horen dat de postbode het pakje had laten vallen en dat het daardoor retour was gestuurd. Bij het tweede telefoongesprek zou het door de straatnaam komen. Niet erg aannemelijk gezien ik in de week ervoor nog een pakket had besteld.

Om toch de onderste steen boven te krijgen ben ik op de site van Rituals wezen kijken. Nu blijkt dat je bij een bestelling een boven de 40 euro een hand cream krijgt.
Rituals gevraagd om me alsnog het bestelde op te sturen. Dit was niet mogelijk gezien alle geurkaarsen uitverkocht schijnen te zijn. Dit betreft weer een leugen gezien er nog steeds geurkaarsen te bestellen zijn op hun website.

Ik ben al jaren vaste klant bij Rituals, maar deze manier van omgang met mij verbaast me. Ik voel me echt bedonderd! De klantenservice weigert me mijn bestelde bestelling toe te sturen. En daarnaast krijg ik via de telefonische klantenservice twee verschillende verhalen te horen, waardoor ik de indruk krijg dat ze me voor de gek houden. Sterker nog, ondertussen vraag ik me ten sterkste af of ze mijn bestelling wel verzonden hebben. Dit omdat het bij hun allang bekend moet zijn geweest dat ze de geurkaarsen niet wilde versturen. Waarom zou je anders niet je vaste klant een andere geurkaars sturen zodat je alsnog een tevreden klant zou hebben. Kortom ik voel me bedondert en mijn vertrouwen is weg.

Zeer slechte ervaring met deze webshop

Geschreven op 10 november 2018

Zeer slechte ervaring met de rituals.com webshop. Op 19-10 bestelde ik een aantal producten en deze zouden de dag nadien geleverd worden. Ik zag echter geen levering verschijnen. Daar 20 oktober een zaterdag was heb ik nog enkele dagen aanzien. Op 24 oktober heb ik dan een vraag gestuurd naar Rituals via hun website om te informeren naar de status van mijn levering die op de website de status Verwerkt gekregen had. Ik kreeg een email met daarin dat men er naar streeft mij binnen de 2 dagen een antwoord te geven op mijn vraag.

Op 2-11 had ik nog niets gehoord en heb ik hen via Facebook messenger een bericht gestuurd. Vandaag zijn we 10-11 en heb ik nog steeds via geen enkel kanaal iets van Rituals vernomen en ook de producten die normaal 20-10 zouden geleverd worden heb ik nog steeds niet in mijn bezit. Ik noem die oplichting! Ik kan aannemen dat er iets mis kan gaan bij een bestelling maar wanneer je dit als klant meldt en je wordt helemaal genegeerd, dan noem ik dat oplichting. Ik vrees dat ik mijn geld kwijt zal zijn en dat is niet bepaald een goede ervaring.

De gratis scrubsuiker zit dus niet in het pakket

Geschreven op 13 augustus 2018

Ik doe producten in mijn winkelwagen incl aanbiedingen. Krijg steeds de melding, bestel nog voor zoveel en zoveel, om de scrubsuiker mee te bestellen. Bestel ik dus voor ruim 100 euro met o.a. kadobonnen. Kies de scrubsuiker en komt in het winkelwagentje te staan. De scrubsuiker zit dus niet in het pakket. Ik mailen natuurlijk. Denkend dat ze het vergeten zijn of zo. Krijg bij een mail dat het niet op aanbiedingen geld... Huh? En met de zin, hopelijk hebben we u voldoende geïnformeerd. Nou nee dus...

Dus ik leg het verhaal uit en weer een mail van hun terig, dat het tóch echt niet geld op promoties en dat het duidelijk op hun site vermeld staat. Alsof je de hele site afstruint bovendien. Waarom komt er dan steeds vanuit de winkelwagen (waar aanbiedingen inzitten!) een melding dat ik nog een bepaald bedrag moet bestellen om de scrubsuiker te mogen ontvangen bij de 100 euro. En je kunt dus de scrubsuiker aanvinken. Hoe krom is dat?!

Dat vind ik echt mensen er in luizen. Vertrouwen is duidelijk weg. Vraag geen bonnen meer voor mijn verjaardag iig van Rituals.

Via rituals voor ons personeel een adventskalender besteld

Geschreven op 2 december 2017

Via Rituals voor ons personeel een adventskalender besteld, behoorlijke bestelling en vooraf betaald. De levering incompleet ontvangen er ontbrak 1 flinke doos. Diverse keren met klantenservice gesproken. Mij is beloofd de ontbrekende doos alsnog toe te sturen. Maar helaas tot op heden geen bevestigingsmail daar van ontvangen. Hele slechte service en klantenservice. Je verwacht van zo'n bedrijf een betere klacht afhandeling en correcte uitlevering. Ik kan nu mijn collega's teleurstellen en zal een ander kado moeten uitzoeken. Als ik kijk naar de schade van dit grapje dan komt dat op 476 euro. Dit moeten wij dus nog gaan verhalen op Rituals.

Mijn bestelling werd nooit geleverd

Geschreven op 12 mei 2016

Mijn bestelling werd nooit geleverd omdat de verzenddienst van Rituals in het besteladres een K i.p.v. J had gezet en ook UPS als koerierdienst vermeldt, terwijl het Post.NL is. Zo kan je de zending ook niet volgen. Vele mails later zegt men het geld terug te storten, maar enige verantwoordelijkheid voor hun fout nemen. Ze leveren je alleen een rotgevoel.

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Rituals en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.rituals.nl

Jouw ervaring met Rituals

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Rituals. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Perrysport
lees 14 ervaringen
Amazon.nl
nog geen ervaringen
Amac
lees 6 ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.