Scapino ervaringen & reviews

Scapino is met meer dan 200 winkels de grootste aanbieder op het gebied van schoenen, mode, sport- en vrijetijdsartikelen. Bij Scapino worden trends op het gebied van schoenen en kleding nauwkeurig gevolgd. Dit betekent dat de artikelen in het assortiment volgens de laatste mode zijn. Natuurlijk tegen de beste voordeelprijzen! Bovendien vinden wij de klant het allerbelangrijkste. Je vindt onze vestigingen in Nederland, België én Duitsland. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze gebruiksvriendelijke webwinkel. Je winkelt er gemakkelijk, snel én wanneer het jou het beste uitkomt. 7 dagen per week en 24 uur per dag. De Scapino webshop verkoopt het meeste uitgebreide assortiment schoenen, kleding en sportartikelen. Jaarlijks 11.000 verschillende artikelen en op ieder moment meer dan 2.500 artikelen live.

Is Scapino betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Scapino betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 17 andere consumenten. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Slechte kwaliteit van schoenen

Geschreven op 16 maart 2019

Slechte kwaliteit van schoenen, maar ja, wat kan je verwachten voor die prijs. Verder wel snelle levering.

De schoenen zijn van erg slechte kwaliteit

Geschreven op 2 februari 2019

De schoenen zijn van erg slechte kwaliteit! Voor 50 euro verwacht je toch wat anders. Binnen een paar weken: loszittende zolen, kale plekken e.d. Waren we vroeger toch niet gewend. Jammer hoor.

24 uur na bestelling nog geen mail ontvangen

Geschreven op 30 augustus 2018

Volgens website: voor 21:00 op werkdag besteld: volgende dag geleverd. 24 uur na bestelling nog geen mail met verzendgegevens ontvangen (bestelling ook niet). Geen antwoord op mail met vraag of er vertraging is in verzending alleen wel ineens een mail dat de bestelling klaar is gemaakt en overgedragen aan PostNL. Zojuist bestelling geleverd gekregen, 48 uur na bestellen.

Op zich is binnen 48 uur leveren niet verkeerd maar
a) beloof dan niet levering volgende dag op de website
b) reactie op mijn mail zou fijn geweest zijn.

Vandaag besteld voor 22u is inderdaad morgen in...

Geschreven op 5 februari 2015

Vandaag besteld voor 22u is inderdaad morgen in huis, zelfs al heb ik het op zondag besteld. Fijne service dat je zowel in de winkel als via een retoursysteem kan terugbrengen zonder problemen.

Ik word suf gemaild met aanbiedingen en kortingen....

Geschreven op 14 januari 2015

Ik word suf gemaild met aanbiedingen en kortingen. Echter als ik gebruik van de korting wil maken bij een bestelling dan lukt dit meerdere malen niet. Ik heb de klantenservice een week geleden en enkele dagen geleden hierover gemaild en krijg geen enkele reactie. Ik had een order van 58 EUR geplaatst en hem vervolgens heb ik hem geannuleerd en de mij van de mailinglijst laten verwijderen. Ik hou er niet van bedrijven die zich niet aan afspraken houden

Met Hemelvaart gold de actie Tweede artikel voor...

Geschreven op 29 mei 2014

Met Hemelvaart gold de actie Tweede artikel voor 1,-. Op alle artikelen. In Boxmeer hebben ze hier van gemaakt, behalve sportartikelen. Na dit bezoek aan de winkel, zien ze ons hier nooit meer.

Op de website was de actie wel gewoon van toepassing op de sportschoenen. Daar hebben we alsnog de bestelling geplaatst (Wel jammer dat zoveel filialen de acties vaak strikter toepassen dan hun moederbedrijven)

Erg hoge service. Zij konden iets niet leveren...

Geschreven op 27 mei 2014

Erg hoge service. Zij konden iets niet leveren waardoor ik korting kreeg met alsnog gratis levering op de resterende producten van die order. Nou beter kan niet!

Even snel wat kopen voor je kinderen echter...

Geschreven op 1 januari 2014

Even snel wat kopen voor je kinderen, echter je krijgt er al snel spijt van. Ritsen willen niet meer open, of doen dat juist spontaan. Zolen gaan los binnen een week! Wat een bagger kwaliteit is het toch eigenlijk bij Scapino! Heb je iets meer te besteden blijf hier dan weg! Ik erger me er dood aan in ieder geval, keer op keer. Heb nu dus besloten dat we nooit meer bij Scapino binnen gaan.

Ooit eens een flinke bestelling via de webshop...

Geschreven op 5 december 2013

Ooit eens een flinke bestelling via de webshop gedaan, met levering en betaling in de winkel. Toen ik bericht kreeg dat de bestelling in het filiaal was aangekomen, ging ik erheen om te betalen en op te halen. Eerst keken ze raar op en moesten ze gaan zoeken waar zo'n pakket in hun magazijn staat. Eindelijk kwamen ze met de grote doos aan. Bovenop zat een brief met ordernummer, gegevens en totaalbedrag.

Toen bleek dat ze de doos open gingen maken, elk artikel eruit haalden en los gingen scannen. Er zaten kinderschoenen, dameslaarzen, sloffen voor allemaal, poetsmiddelen, en wat kleding in. Ik vond het raar dat alles onder de neus van iedereen (en inmiddels een lange rij klanten achter me) op de toonbank uitgestald werd. Tuurlijk klopte de totaalprijs van het scannen op de kassa niet met de factuur van de webshop. De webshop had een speciale internetactie tijdens de bestelling welke prijzen en acties niet in de plaatselijke kassa staan. Toen wilden ze het me niet laten betalen en meegeven, ze gingen het telefonisch uitzoeken.

Je voelt je dan net alsof je iets gedaan hebt dat niet mag, zeker met al die klanten om je heen. Ik heb ruim 30 minuten moeten staan wachten met 2 kleine kindjes die het beu werden. Uiteindelijk gaven ze me gelijk, het klopte. Ik kreeg excuus voor het lange duren van de situatie. Ik was inmiddels gefrustreerd en bestel niks meer via de webshop.

2 paar schoenen besteld+betaald via de Scapino website...

Geschreven op 22 december 2012

2 paar schoenen besteld+betaald via de Scapino website (op een vrijdagavond). Daarna erachter gekomen dat ik ook de schoenen in de Scapino winkel in de binnenstad had kunnen ophalen (ik had ze op leveren op mijn woonadres aangegeven).

Dus de eerstvolgende werkdag maandagochtend meteen contact opgenomen met de klantenservice. Wat blijkt? Het simpelweg aanpassen van een leveradres is niet mogelijk. (Neen mijnheer, uw order zit al in ons systeem). Schijnbaar willen ze liever extra kosten maken via een bezorgdienst (TNT post). Als dat ze even wat veranderen in een order.

Vervolgens dus tot donderdag zitten te wachten dat er een bevestiging volgt, dat mijn spullen zowiezo worden opgestuurd vanaf het distributiepunt Den Bosch. Met andere woorden, in de tijd van maandag t/m donderdag had iemand van de servicedesk misschien iets in de aflevergegevens kunnen aanpassen. Want me dunkt, dat het efficiënter is om een extra order naar een winkel te transporteren, dan naar een particulier-adres.

Toch nog wel een positief gegeven: Een paar schoenen ongeveer 8 euro goedkoper afgerekend. Op de bewuste vrijdag dat ik namelijk de schoenen kocht waren ze 30 euro op de site, en de volgende dag stonden ze dus bijna 8 euro duurder vermeld. Foutje misschien op de site? Al met al zal ik nooit meer iets van de Scapino-website thuis laten afleveren. De (internet)service-afdeling van deze winkel krijgt van mij een 1.

Zeer slechte service en onduidelijke leverdatum. Heb een...

Geschreven op 31 oktober 2012

Zeer slechte service en onduidelijke leverdatum. Heb een bestelling gedaan en weet niet wat de status van mijn bestelling is en wat de leverdatum is. Ik heb wel een mail ontvangen dat niet alles op voorraad is. Dit in tegenstelling met wat op de website staat.

Telefonisch zijn de alleen bereikbaar via een 20 eurocent per minuut nummer. Deze is op dit moment niet bereikbaar en natuurlijk veel te duur. Als ik een mail stuur krijg ik dit als antwoord:

Geachte heer, mevrouw,

Dit is een automatisch bericht ter bevestiging dat wij onderstaande e-mail in goede orde hebben ontvangen. Op deze bevestigingsmail kun je niet reageren.

Wegens extreme drukte kan het enkele dagen langer duren voor je een reactie ontvangt op je e-mail/contactformulier. Wil je graag spoedig een reactie? Neem dan telefonisch contact op met een medewerker van de webshop. Bel naar 0900-scapino (0900-7227466 0,20 p/m) Met vriendelijke groet,

Scapino Klantenservice

Op klachten wordt niet ingegaan. Leveringen die in...

Geschreven op 20 september 2012

Op klachten wordt niet ingegaan. Leveringen die in de dichts bijzijnde winkel geleverd zouden worden worden niet geleverd. Ik zou niemand aanraden om bij Scapino wat te bestellen.

Ben nog in afwachting hoe Scapino omgaat met het retourneren van artikelen, want het door bij bestelde artikel was nodig voor een geplande waddentocht. Gezien de enorm lange levertijd is die tocht al geweest, terwijl de schoenen nog steeds onderweg zijn.

De kwaliteit van de schoenen van Scapino is...

Geschreven op 14 mei 2012

De kwaliteit van de schoenen van Scapino is zo slecht dat de buitenste laag al binnen 2 weken af ging slijten. Schoenen van 50 euro horen langer mee te gaan dan 2 weken! Scapino doet hier niks aan en ik ben helaas mijn 50 euro kwijt. Goedkoop is duurkoop.

Tip! Gelukkig hebben duurdere schoenenwinkels regelmatig aanbiedingen. Daar kun je veel betere en fijnere schoenen kopen voor hetzelfde of minder geld.

2x Nijdam schaatsen gekocht winkel/site maar het click...

Geschreven op 23 februari 2012

2x Nijdam schaatsen gekocht (winkel/site), maar het click systeem laat bij kou steeds los. Zonder problemen mijn geld weer terug gekregen in de winkel.

Levering duurt erg lang. Betaling is a la...

Geschreven op 17 januari 2012

Levering duurt erg lang. Betaling is a la minuut bij het bestellen. maar op de goederen kan je lang wachten.

Ik ben niet tevreden met scapino omdat ik...

Geschreven op 21 december 2011

Ik ben niet tevreden met scapino omdat ik mijn laarsen die ik retour heb gedaan omdat ze niet pasten. En nu wel een rekening van afterpay krijg. Bestel nooit meer wat en ben zeker niet van plan om die rekening te gaan betalen.

fijne webshop met zeer leuke actie' s afgehaald in...

Geschreven op 27 augustus 2011

fijne webshop met zeer leuke actie's
afgehaald in de winkel,
was er binnen de 10 werkdagen.

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Scapino en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.scapino.nl

Jouw ervaring met Scapino

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Scapino. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Heuts
lees 1 ervaring
Replacedirect
lees 1 ervaring
Kwantum
lees 9 ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.