Tonershop.nl ervaringen & reviews

Tonershop.nl is meer dan 10 jaar actief in Nederland en behoort tot de top webshops in de verkoop van cartridges. Tonershop.nl verkoopt zowel alle originele merken als merken als Pelikan en Inkagain en streeft daarbij naar een 100% tevredenheid en kwaliteit. Kwaliteit met betrekking tot de producten, diensten en communicatie en marketing. Tonershop.nl gaat altijd duurzame relaties aan met leveranciers. De opvatting is hierbij om optimale synergie te laten ontstaan waarbij beide partijen optimaal profiteren van elkaars kracht.

Is Tonershop.nl betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Tonershop.nl betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 15 andere consumenten. De gemiddelde score is een 5 op een schaal van 1 tot 10.

Ik ben zeer tevreden over de service De...

Geschreven op 3 oktober 2014

Ik ben zeer tevreden over de service! De toner die ik (snel) geleverd kreeg werd niet herkend door de printer. Ik heb dit gemeld bij tonershop, en een paar dagen later heb ik al een nieuwe toner ontvangen (gratis), en de nodige documenten om de defecte toner terug te sturen. Een prima en zeer snelle service.

Klachten die reeds gemeld zijn worden alleen in...

Geschreven op 16 januari 2014

Klachten die reeds gemeld zijn worden alleen in behandeling genomen als je hun online formulier nogmaals invult, belachelijk. Alles doen om het de klant moeilijk te maken.

Eigen merk toner zeer slechte kwaliteit. Gezien de beoordelingen ben ik blijkbaar niet de enige die er zo over denkt.

De eerste bestelling gedaan bij hun en zonder...

Geschreven op 24 juni 2013

De eerste bestelling gedaan bij hun, en zonder problemen geleverd. Je kan er echter wel achteraf betalen (acceptgiro of factuur).

voor 22.00 besteld volgende dag in huis is...

Geschreven op 1 februari 2013

voor 22.00 besteld volgende dag in huis is de reclame die ze maken. Niet dus. 3 dagen terug besteld en nog niet binnen. slechte mail info, geen informatie of iets voorradig is of niet. Ik kan dus vandaag weer op zoek naar een toner omdat ik niet kan printen maar wel moet! Slechte service!

Word op tijd geleverd Als een cartridge niet...

Geschreven op 19 december 2012

Word op tijd geleverd, Als een cartridge niet werkt word mij geheel gratis een nieuwe toegestuurd. Is een kwestie van wederzijds vertrouwen. Communicatie met klantenservice is uitstekend.

Ik bestel al enige tijd bij Tonershop maar...

Geschreven op 13 december 2012

Ik bestel al enige tijd bij Tonershop maar bij de laatste bestellingen gaat de levertijd zienderogen achteruit. Ondanks de belofte binnen de 24 uur te verzenden was dit na drie dagen nog steeds niet gebeurd. De leveringsvoorwaarden vermelden duidelijk dat een bestelling geannuleerd kan worden voor de verzending gebeurd is. Toen ik mijn bestelling annuleerde kreeg ik plots een bericht dat mijn toner niet op voorraad was. Ik heb nogmaals mijn annulering bevestigd. .

De toner werd desondanks de volgende week verzonden. Mijn klachten via de contactpagina blijven onbeantwoord. Klachten verzonden via de reguliere mail worden beantwoord met het verzoek de contactpagina te gebruiken.

Na 1 maand wachten nog steeds geen toners...

Geschreven op 28 oktober 2012

Na 1 maand wachten nog steeds geen toners, terwijl mij was beloofd dat de order binnen 24 uur geleverd zou worden. Trage reactie op mijn klacht. De order is uiteindelijk geannuleerd en er is mij beloofd dat het geld direct terug gestort zou worden. Na 4 dagen wachten heb ik nog steeds mijn geld niet op mijn rekening staan.

Zeer tevreden over deze site binnen 24 uur...

Geschreven op 22 september 2012

Zeer tevreden over deze site binnen 24 uur bestelling binnen.

Voor niets twee dagen gewacht op bestelling. Toner...

Geschreven op 25 mei 2012

Voor niets twee dagen gewacht op bestelling. Toner was niet voorradig maar ondertussen hadden ze levering binnen een dag beloofd. Dat klopte dus niet. Ook was niet bekend wanneer de toner wel weer voorradig zou zijn. Ook had ik al betaald. Geen stijl want ik had met spoed de toner nodig en dat had de website ook beloofd, binnen 24 uur. In plaats daarvan twee dagen voor niets wachten.

Goede service. Snel geleverd. Bestel al jaren bij...

Geschreven op 13 december 2011

Goede service. Snel geleverd. Bestel al jaren bij Tonershop met volle tevredenheid. Er kan altijd iets gebeuren, maar dat wordt opgelost.

Tot twee keer toe iets besteld bij tonershop...

Geschreven op 5 augustus 2011

Tot twee keer toe iets besteld bij tonershop en tot twee keer toe konden ze niet leveren maar vergaten dat wel even te melden! De tweede keer heeft 't tamelijk lang geduurd voor ik mijn geld teruggestort kreeg. 'n Vervelende ervaring, voor mij geen tonershop meer!

al 18 dagen wachtende op goederen voor meer...

Geschreven op 12 april 2011

al 18 dagen wachtende op goederen voor meer dan 300 euro

Op 20 maart bestelling geplaatst. Deze zou binnen...

Geschreven op 12 april 2011

Op 20 maart bestelling geplaatst. Deze zou binnen 48 uur geleverd worden. Eind maart ontving ik bericht dat artikelen niet op voorraad zijn. Vraag om alternatieve levering geen reactie. Vraag om uitleg over het uitblijven van reactie: geen reactie. Ik overweeg nu rechtsbijstand in te schakelen.

Ik krijg niemand te spreken over een order...

Geschreven op 21 maart 2011

Ik krijg niemand te spreken over een order die een maand geleden binnen 48 uur in huis zou zijn. Steeds krijg je een mail dat er binnen 3 dagen gereageerd gaat worden. Maar ik krijg niets te horen en niets geleverd.

geplaatst en betaald. Op de website staat: vandaag...

Geschreven op 3 maart 2011

geplaatst en betaald.
Op de website staat: vandaag voor 22u00 besteld, morgen in huis. Op donderdag nog steeds niets ontvangen.
Mails, van maandag, zijn nog steeds niet beantwoord.
Nog steeds geen orderbevestiging gekregen.

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Tonershop.nl en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.tonershop.nl

Jouw ervaring met Tonershop.nl

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Tonershop.nl. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Dekbed-discounter
nog geen ervaringen
Replacedirect
lees 1 ervaring
vidaXL
lees 92 ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.