vidaXL ervaringen & reviews

Op vidaXL.nl vind je een breed assortiment van scherp geprijsde producten voor in en om je huis. Het doel van vidaXL is het bedienen van consumenten met leuke en scherp geprijsde producten om het dagelijkse leven betaalbaar te maken. Dit wordt gerealiseerd middels directe afname bij de fabriek en verkoop via onze webwinkel. Wij sluiten de groothandel uit en kunnen zo onze producten tegen een extreem scherpe prijs aanbieden. Je wilt je bestelling snel in huis hebben? Na ontvangst van je betaling ontvang je de producten binnen 1-5 werkdagen.

Is vidaXL betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij vidaXL betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 94 andere consumenten. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Wat een vreemd bedrijf. Ik bestelde een konijnenhok,...

Geschreven op 27 februari 2024

Wat een vreemd bedrijf. Ik bestelde een konijnenhok, wat een slap product ontving ik. Daar komt een konijn dezelfde dag nog lachend uit.

Retourneren is vaag en raar geregeld. Of ik een coupon van €50 wilde? Nee, niet voor een hok van €184 euro.
Zon spijt dat ik de reviews niet eerst bekeken heb....

ZEER slechte klantenservice. Mijn nieuwe vidaXL ben...

Geschreven op 3 februari 2024

ZEER slechte klantenservice. Mijn nieuwe vidaXL ben is binnen 2 weken helemaal kapot gegaan. Ik krijg geen geld terug omdat ik de onderdelen deels meteen heb weg gedaan. Ik heb recht op een tegoed bon, maar ze reageren niet op mijn mailtjes. Ook telefonisch beloven ze terug te bellen maar word nooit terug gebeld… Heel erg teleurstellend.

To be clear I will write my review in both English...

Geschreven op 31 juli 2021

To be clear I will write my review in both English and Dutch !
Om duidelijk te zijn zal ik mijn review in zowel Engels als Nederlands schrijven !

Een kleine 3 maanden terug heb ik hier een game stoel gekocht , echter brak de leuning al af in die tijd door een slechte lasnaad in het frame van de leuning. Hierdoor ben ik lelijk op mijn rug terecht gekomen en ben ik hiervoor zelfs naar een dokter geweest en heb ik weken last gehad. Echter is het nu al meer dan een maand geleden en heb ik maar een keer een emailtje terug gehad , en wordt ik nu al 4 weken genegeerd ! Al die tijd zit ik al op een keukenstoel en staat de gekochte game stoel hier kapot in de kamer.

De stoel kostte 180 euro en dit voor een onveilig , krakend product is absurd ! Helaas ben ik bang dat ik mijn geld kwijt ben en ben ik op dit moment zelfs met de consumentbond aan het bekijken of we actie kunnen ondernemen tegen VidaXL aangezien hun totaal niet mee werken aan een oplossing. Ik waarschuw u , koop u producten ergens anders zodat het wel goed en veilig is ! en als er wat is dat het in ieder geval opgelost wordt. Ik bestel hier nooit meer iets !

I bought a gaming chair here. After less then 3 months the backleaning broke wich caused me to fall on my back and even got injured. This was all because a weak welding in the frame. It has been over a motnh now since this happend, they just fully ignore all my support emails!Mean while the chair is just standing here broken while I am now sitting on a kitchen chair! I paid 180 Euros for the chair.

Absolutly would not recommend buying anything here! The quality of there product is very poor and the support that they give you is even worse ! I have seen a ton of cases like mine that have never been solved and I am now even talking to the 'Consumentenbond'. Protect yourself from this happening to you and buy at another shop.

Een kast gekocht van 300 euro

Geschreven op 30 april 2021

Een kast gekocht van 300 terwijl hij echt 50 euro waard is. 6 planken beschadigd die aan de buitenkant te zien zijn, gespleten planken, planken van afvalhout, knoesten op plekken waar je greepjes in moest schroeven en gaatjes niet voorgeboord. Een kast waar je 1 uur over moest doen, waar we met 2en vier uur mee bezig zijn geweest.

We zijn handige mensen met ruimtelijk inzicht, maar dit was echt vervelend om in elkaar te zetten. Als je chat met de service, proberen ze eerst je 25 euro aan te bieden voor de schade, of de planken te laten vervangen. Ik vroeg een beter voorstel (dan maar zelf de buitenkant schuren en verven) en daar zou ik voor teruggemaild worden, maar niks meer van gehoord. Het nu gevraagd om het op te halen hoop echt dat ik er na aankomende week vanaf ben.

Gootsteen met afvoer en zwanenhals

Geschreven op 11 april 2021

Op de website wordt een gootsteen met afvoer en zwanenhals aangeboden. Het staat duidelijk beschreven in de product beschrijving dat er een zwanenhals bij wordt geleverd. Na ontvangst blijkt dat er alleen een afvoer bij zit. De zwanenhals kunnen ze na wekenlang herhaalde verzoeken niet naleveren. Dit is misleidende verkoop! Ik ben dus zeer teleurgesteld in VidaXL en hun klantenservice, en jammer dat ik hen hier niet minder dan 1 ster kan geven!

Service is te slecht voor woorden

Geschreven op 17 maart 2021

Service is te slecht voor woorden. Retourneren is tot nu toe onmogelijk gebleken. Op de dag van bezorgen meteen geprobeerd contact op te nemen om het product dat niet aan de verwachting voldeed te retourneren. Via de telefoon bijna niet bereikbaar, dan maar via de chat op de website proberen. Alles wordt automatisch vertaald, er is geen Nederlands sprekende service desk.

Ook per mail al 2 weken contact over retourneren.
Vermoedelijk zit de helpdesk in Azië aangezien ik 1x per dag (niet op werktijden) een standaard mail bericht terugkrijg.
Afspraken over ophalen worden niet nagekomen, laat staan dat ik mijn aankoopbedrag al retour heb ontvangen.

Zeer slechte eerste ervaring, dat wordt nooit meer bestellen bij VidaXL. Ja de website biedt producten voor goede prijzen aan, maar de service is belabberd zodra er iets mee is.

Middels dit schrijven wil ik een klacht indienen

Geschreven op 24 juli 2020

Middels dit schrijven wil ik een klacht indienen. Ik heb bij de Grote Kadoshop een loungebank besteld. Deze loungebank is afkomstig van VidaXL.

Na 1,5 week ontstonden er al slijtage beschadigingen in verband met het doorzakken van de zitting. Dit heb ik direct gemeld bij de Grote Kadoshop. Helaas werd deze klacht voor mijn idee niet serieus genomen. Na een aantal keer contact te hebben gehad met de Grote kadoshop en zij mij steeds doorverwezen naar VIDAXL, zou de oude loungebank opgehaald worden. Ik zou hierna een nieuwe geleverd krijgen. Bij de eerste ophaalafspraak werd de bank niet meegenomen, omdat deze niet volledig genoeg in zijn originele staat zou zijn ingepakt.

Gisteren zou nogmaals de bank opgehaald worden tussen 09:00 en 17:00. Hiervoor heb ik dan ook een volledige vrije dag moeten opnemen. Desondanks is er gisteren NIEMAND verschenen. Buiten het feit dat de pick up tijd een volledige werkdag omvat, vindt ik het ronduit schandalig hoe beide organisaties hun klachten behandelen.

In mijn optiek wordt ik als consument totaal niet serieus genomen en van het kastje naar de muur gestuurd.

Waardeloze rommel verkopen ze

Geschreven op 16 augustus 2019

Waardeloze rommel verkopen ze heb 4 tuinstoelen gekocht, die binnen een paar maanden uit elkaar liggen, heb gevraagd of deze omgeruild kunnen worden voor 2 goede Hartman stoelen. Service 0,0. na 10 mails die ik geschreven heb zijn we er niet uitgekomen. ze willen alleen de stoelen omruilen voor eenzelfde set. dat hoeft van mij niet want het is de slechtste kwaliteit die ik ooi gehad heb. Jammer dat Bol.com met dit bedrijf in zee is gegaan, daar ben ik namelijk wel tevreden over. Helaas kunnen die nu niets voor mij betekenen.

Op 19 mei heb ik een speelhuis met schommels besteld

Geschreven op 25 juli 2019

Op 19 mei heb ik een speelhuis met schommels en glijbaan besteld. Op 20 juni was het nog steeds niet geleverd, na verschillende mails waarop vage antwoorden kwamen heb ik een review geschreven. Op 21 juni kreeg ik telefoon met de boodschap dat het speelhuis bij verzending verloren gegaan was. Ik kreeg de keuze om mijn geld terug te krijgen of om het speelhuis opnieuw te bestellen. Ik heb dan het speelhuis opnieuw laten bestellen. Het speelhuis zou zeker binnen de 10 dagen geleverd worden... waarschijnlijk sneller.

Uiteindelijk kreeg ik telefoon dat het speelhuis 3 juli geleverd zou worden, dus na 12 dagen. Dus, hele dag voor thuis gebleven om dan een levering van een kleine doos met enkel twee schommels en wat vijzen te ontvangen. Ik heb dan een mail gestuurd om te vragen waar de rest van de bestelling blijft. Hierop heb ik geen antwoord ontvangen. Dus, samengevat: 19 mei besteld, 7 juli, 49 dagen later, nog steeds geen speelhuis.

Ondertussen heb ik in de week na mijn review contact gehad met Vidaxl: ze zouden de bestelling annuleren en mijn geld terugstorten. Ik had een compensatie van 100 euro voor het ongemak ontvangen. Deze zou verrekend worden tenzij ik een positieve review zou schrijven. Ik heb dat geweigerd. Ondertussen zijn we weeral drie weken verder en heb ik mijn geld nog steeds niet terug op de rekening ontvangen. Op mijn reminders krijg ik geen antwoord.

Zeer slechte service

Geschreven op 18 juli 2019

Zeer slechte service, met name als ze een van de onderdelen kapot leveren. Slot van gloednieuwe poort kapot. Na contact 2 opties: 1. aangeven in een door vida gestuurde link wat kapot is. Resultaat: wat kapot is staat niet in deze link. Optje 2. Je krijgt 12 Euro terug terwijl ik ondertussen al ergens anders een nieuw slot heb moeten kopen voor 35 Euro. Voor 12 euro krijg je namelijk nergens een goed slot. Resultaat is dus dat ik een product ontvangen heb dat kapot was, maar wel de volle 100% heb moeten betalen en om het in orde te krijgen nog eens extra geld kwijt ben. Fijne klantenservice... maar niet meer voor mij. Dus let op als onderdelen kapot zijn of niet goed functioneren.

ik heb een Fecaliënvermaler / Sanibroyeur gekocht

Geschreven op 16 juli 2019

ik heb een Fecaliënvermaler / Sanibroyeur gekocht. Na aansluiten werkte het niet, water word niet weggepompt. Na een hoop heen en weer ge-email krijg ik geen gepaste antwoord waarom het niet werkt. Wat betreft garantie? Dat is alleen als het nog niet is aangesloten. Als je het niet aansluit kan je nooit weten of het werkt.

Hele slechte service en garantie

Geschreven op 10 juli 2019

Hele slechte service en garantie. Binnen 3 maanden zweefparasol defect geen geld terug, geen nieuwe, geen alternatief.

Een bureau besteld met een levertijd van 4 dagen

Geschreven op 24 juni 2019

Een bureau besteld met een levertijd van 4 dagen. Helaas niks ontvangen. Krijg met geen mogelijkheid contact met VidaXL. Op de mail wordt niet gereageerd. Als ik bel krijg ik geen medewerker aan de lijn. De chat wordt telkens afgebroken, omdat er niemand is om mij te woord te staan. Ik ben mijn geld denk ik kwijt waar ik enorm van baal!

Binnen 3 dagen leveren van een rol gaas was de bedoeling

Geschreven op 29 mei 2019

Binnen 3 dagen leveren van een rol gaas was de bedoeling. 2 weken voor dat ik het nodig had besteld. Na een week wat nerveus geworden. Gebeld met een vriendelijke mevrouw. Ze ging het verzoek doen aan het magazijn om snel te versturen. Na een dag weer gebeld (flinke wachttijd). Dezelfde vriendelijke dame herinnerde mij nog. Ze zag een notitie dat het wel op voorraad was maar... Ze gingen het niet op tijd versturen? Ze heeft mijn order geannuleerd. Ik hoop binnen een week mijn geld terug te hebben, maar loop niet over van vertrouwen. De prijzen zijn aantrekkelijk bij deze club maar ik kijk voortaan wel een deur verder.

Ik heb 15-4 een ligbed besteld

Geschreven op 30 april 2019

Ik heb 15-4-2019 een ligbed besteld en zou binnen 3 dagen al bezorgd zijn. Toen kreeg ik woensdag 24-4 een bericht dat ie die dag binnen zou komen. Dus ben ik thuis gebleven nu dus 2 weken nadat ik hem besteld heb nog niks binnen. Kan ze telefonisch per mail of via chat niet bereiken. Ik wil mijn geld gewoon terug of deze week mijn ligstoel in goede orde ontvangen. Dit is zo jammer.

Ik ben zelfstandig en heb hier enkele meubels besteld

Geschreven op 5 april 2019

Ik ben zelfstandig en heb hier enkele meubels besteld. Na herhaaldelijk te vragen voor de BTW terug te betalen komen ze altijd met een uitvlucht. We zullen je binnen 48 uur contacteren, jouw BTW nummer klopt niet, we zullen het doorgeven aan de financiële dienst. Niet kopen hier en al zeker niet als je zelfstandig bent.

Order niet geleverd, DPD kan niet helpen

Geschreven op 21 februari 2019

Order niet geleverd. DPD kan niet helpen en verwijst maar VidaXL. Die zijn al 3 dagen telefonisch niet bereikbaar vanwege verbetering van de service? Volgens de automatische antwoorddienst. E-mail wordt niet op gereageerd.

Sprei gekocht zonder slopen

Geschreven op 25 juni 2018

Sprei gekocht zonder slopen. Simpele vraag gesteld of ze die konden leveren maar kreeg een brief terug waarin ze vertelden niet op individuele vragen in te gaan. Simpel ja of nee was genoeg geweest.

Ik had een bed bij Bol.com van Vida XL besteld

Geschreven op 13 juni 2018

Ik had een bed bij Bol.com van Vida XL besteld maar is niet compleet geleverd. Ben nu al een maand bezig om de missende onderdelen gestuurd te krijgen en tot heden nog niks geleverd gekregen! Het bed is al betaald en slaap nu noodgedwongen op de grond omdat ik geen geld heb voor een ander bed je moet allerlei formulieren invullen en vervolgends gebeurt er niks. Dat kan toch niet?

Een hangend toilet besteld voor de verbouwing

Geschreven op 13 februari 2018

Een hangend toilet besteld voor de verbouwing. Door uitloop van werkzaamheden systeem en toilet pas later kunnen laten plaatsen door de aannemer. Het hele systeem deugt van geen kanten, lekkage als gevolg en op geen enkele manier goed werkend te krijgen, zonder dat het lekt danwel de knoppen eraf vallen. Wat een slechte kwaliteit. Hebben een nieuwe toiletpot opgestuurd, welke na enige aanpassing aangesloten kon worden. Het systeem voor het ophangen moest door de aannemer met ijzerdraad vastgemaakt worden, anders kon het niet eens. Echt verschrikkelijk slechte kwaliteit.

Gevolg is dat ik een heel nieuw systeem kan gaan aanschaffen á raison van 300,- en daarbij nog nieuwe tegels moet kopen van de wand en de aannemer moet gaan betalen voor deze werkzaamheden. Dit alles omdat VidaXL zeer slechte kwaliteit heeft geleverd. Contact gehad met de klantenservice: Reactie: Een compensatie van 20 euro of vervangende onderdelen.

Ik heb zoiets nog nooit meegemaakt en vind het ronduit schandalig dat je zulke waardeloze producten levert en vervolgens de klant laat barsten.

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van vidaXL en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.vidaxl.nl

Jouw ervaring met vidaXL

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met vidaXL. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Travelbags
lees 12 ervaringen
Voordeligwitgoed
lees 4 ervaringen
Decathlon
nog geen ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.