16 februari 2010

Voordelig naar Indonesie met Fox Vakanties

Indonesië is een prachtige bestemming met vele tegenstellingen. Elk eiland wordt gekenmerkt door zijn eigen bewoners, religie en gebruiken, maar ook architectuur en natuur. Tijdens onze rondreizen op Indonesië komt u vaak op de mooiste plekjes, bezoekt u indrukwekkende tempels en maakt u kennis met onder andere de Hindoeïstische godencultuur op het tropische eiland Bali. Dit alles én nog veel meer maakt deze wonderlijke archipel tot één van de meest interessante bestemmingen van Azië!

Je kunt nu extra voordelig op vakantie naar Indonesië met Fox Vakanties. Een strandvakantie naar Bali boek je al vanaf 789,- euro en daarnaast vind je er een uitgebreid aanbod van groepsrondreizen.

Over Fox Vakanties

FOX Vakanties is dé internet-reisorganisatie van Nederland. Als directseller verkoopt FOX zijn reizen rechtstreeks aan de consument. Dit levert de klant een groot prijsvoordeel op

FOX heeft een uitstekende reputatie opgebouwd met de verkoop van wereldwijde pakketreizen, waarbij een scherpe prijs tegen een goede kwaliteit de sleutel is tot het succes. FOX hanteert een geheel eigen concept: op FOX.nl worden kant-en-klare pakketten aangeboden die online geboekt kunnen worden. Verder biedt FOX haar klanten bij de meeste reizen de gelegenheid om de reis te verlengen.

Aanbieding

Deel dit bericht met anderen...

Ervaringen met deze aanbieding? Voeg je reactie toe!

Winkel reviews
SpartooScore 7TrampolinewinkelScore 8FreshlabelzScore 6
Advertentie