15 augustus 2013

Zoeken naar goedkope vliegtickets verleden tijd

Ticketprijzen van vliegmaatschappijen veranderen continu. Zo kan hetzelfde vliegticket in de ochtend duurder zijn dan ’s middags of andersom. Reizigers zoeken en wachten daarom soms dagenlang tot de prijs van het vliegticket het meest voordelig is voordat ze boeken.

Deze eindeloze zoektocht naar het goedkoopste ticket is nu verleden tijd met de nieuwe Vliegtickets.nl Prijsmelder. Via de gratis online prijsmelder kun je aangeven dat je direct een melding wilt krijgen zodra het vliegticket naar je gewenste bestemming onder jouw maximale prijs gaat of juist duurder wordt.

Vliegtickets.nl is onafhankelijk van vliegmaatschappijen en wil reizigers met deze service helpen om het goedkoopste ticket te vinden en te boeken. Het systeem is zo gebouwd dat wanneer een andere bezoeker een lagere prijs heeft gevonden voor het ticket van je interesse, je dan gratis en direct een melding ontvangt per e-mail. Via deze mail kun je direct het ticket voor het goedkopere tarief eenvoudig boeken. Het is mogelijk om je bij de Prijsmelder aan te melden voor meerdere bestemmingen en meerdere reisperiodes. Gebruikers van de Vliegtickets.nl Prijsmelder kunnen zich elk moment weer afmelden bij de service.

Aanbieding

Deel dit bericht met anderen...

Ervaringen met deze aanbieding? Voeg je reactie toe!

Winkel reviews
MegekkoScore 5ZooplusScore 9VoordeligwitgoedScore 9
Advertentie