28 juni 2012

Goedkope autoverzekering via internet

Uw autoverzekering goedkoop via internet afsluiten is uiterst betrouwbaar en niet anders dan verzekering via een verzekeringskantoor. Het grote voordeel van verzekeren via internet is dat u vaak een veel lagere premie betaalt dan voor uw huidige verzekering.

Soorten autoverzekeringen

In Nederland bent u verplicht een WA (wettelijke aansprakelijkheid) verzekering voor uw auto aan te vragen. Deze verzekering dekt schade die u aan derden toebrengt met uw auto. Die schade kan zowel materieel als lichamelijk zijn. Een WA-verzekering is de noodzakelijke verzekering en de goedkoopste vorm om uw auto te verzekeren.

Voor meer zekerheid kunt u ook kiezen voor een WA Beperkt Casco dekking. U betaalt dan een iets hogere premie maar bent voor een belangrijk deel verzekerd tegen schade aan uw eigen auto. Daarbij kunt u denken aan o.a. ruitbreuk, diefstal van uw auto, schade door storm en hagel, brand, joyriding en schade veroorzaakt door overstekend wild.

De meest complete dekking is een WA Volledig Casco verzekering. Naast de eerder genoemde dekkingen bent u ook verzekerd tegen schade door eigen schuld, bijvoorbeeld als gevolg van botsen, slippen en omslaan.

Premie autoverzekering berekenen

De meeste verzekeraars op internet werken alleen samen met betrouwbare en gerenomeerde maatschappijen. U bent daardoor verzekerd van optimale service en zekerheid. Op Prijsvergelijk kunt u eenvoudig de zeer lage premie voor uw autoverzekering berekenen.

Aanbieding

Deel dit bericht met anderen...

Ervaringen met deze aanbieding? Voeg je reactie toe!

Winkel reviews
Loungeset.nlScore 7CoolsoundScore 7SunwebScore 7
Advertentie