Anti-grijs voor zwart haar van 27.99 voor slechts
6

Anti-grijs voor zwart haar van 27.99 voor slechts

Geen prijzen bekend

Wil je de Anti-grijs voor zwart haar van 27.99 voor slechts kopen voor de beste prijs of prijzen vergelijken? U wilt ze niet. Maar als ze komen, zijn ze niet te stuiten... GRIJZE HAREN! Ze kunnen heel charmant staan, maar veel mensen hebben er toch een hekel aan en zien ze liever niet. Een enkele grijze haar kunt u er uit trekken, maar als het er teveel worden moet er toch naar een drastischer oplossing gezocht worden. Met het nieuwe Touch?n go systeem hebt u de juiste oplossing binnen handbereik. Binnen... De beste prijzen van deze haar en andere verzorging aanbiedingen vind je bij Prijsvergelijk!

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Anti-grijs voor zwart haar van 27.99 voor slechts te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Haar op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Er zijn geen specificaties van dit product bekend.

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Anti-grijs voor zwart haar van 27.99 voor slechts

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de Anti-grijs voor zwart haar van 27.99 voor slechts? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.