Jecovitol zalf tube 30gr
6

Jecovitol zalf tube 30gr

Geen prijzen bekend

Wil je de Jecovitol zalf tube 30gr kopen voor de beste prijs of prijzen vergelijken? De EAN code van dit product is 87253818. De goedkoopste deze lichaam en andere persoonlijke verzorging koop je bij onderstaande webshops voor de laagste prijs.

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Jecovitol zalf tube 30gr te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Lichaam op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
EAN-code
87253818

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Jecovitol zalf tube 30gr

Beoordeling 8 sterren
Beoordeling door anoniem op 7-1-2017

Dit is het enige product waarvan ik er zes tegelijk in gebruik heb: op mijn bureau naast mijn bed in de keuken, in de werkplaats en in de dashboardkastjes van mijn beide autos . Ik gebruik het al vanaf mijn kindertijd (ben nu bijna 70) omdat ik erg gevoelige lippen heb. Het mag er allemaal niet meer op staan vanwege achterlijke wettelijke voorschriften maar dit is niet alleen het beste middel tegen droge, schrale of gebarsten lippen: het is de beste brandzalf ter wereld. Ik heb er in de loop der jaren bij mijzelf en anderen eerste, tweede en zelfs een keer een derdegraads verbranding mee behandeld en het werkt perfect: binnen ten hoogste een uur is de pijn weg en de huid geneest zonder littekens.

Dit middel hoort in iedere EHBO-kist thuis want het moet onmiddellijk worden aangebracht en dus altijd bij de hand zijn. De fabrikant maakt het in batches en af en toe is het dan een poosje niet verkrijgbaar. Mijn angst is dat het op zeker moment definitief uit productie gaat (het is ook dringend aan een meer eigentijdse verpakking toe deze dateert nog van de jaren 70) en ik heb er dus zojuist een heel grote voorraad van besteld. En ja, natuurlijk is het vet: het is 33% zuivere medicinale levertraan: volkomen natuurlijke olie dus en dat is ook precies waarom het zo goed werkt.

Algemene indruk
Design
Kwaliteit
Schrijf review
Beoordeling 10 sterren
Beoordeling door anoniem op 11-12-2014

Ik gebruik Jecovitol al erg lang voor mijn lippen als deze gebarsten zijn. Het werkt erg goed. Jecovitol is erg vet, dus je krijgt snel vetvlekken.

Algemene indruk
Design
Kwaliteit
Schrijf review

In totaal zijn er 2 reviews over dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. De gemiddelde beoordeling is momenteel een 9 op een schaal van 1 tot 10. Schrijf zelf een review en deel je ervaringen over dit product en help zo anderen bij hun aankoop beslissing!

Meer prijzen van persoonlijke verzorging vergelijken

Tantum creme tube 60 g
v.a. €9,99
Dermatix siliconengel 15m
v.a. €39,85
Dag wrat otc 15ml
v.a. €9,15
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de Jecovitol zalf tube 30gr? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.