JVC KD-R811
1

JVC KD-R811

Geen prijzen bekend

Prijzen vergelijken of de JVC KD-R811 kopen voor de beste prijs? MOS-FET 4 x 50 W. TI/Burr-Brown 24-bits DAC. 3-bands parametrische iEQ. Bluetooth®1 (USB Bluetooth® adapter meegeleverd). (Phone Book Access Profile, telefoonboek overzetten, handsfree telefoneren, Audio Streaming, omschakelen tussen twee mobiele telefoons, Compatibility Check Mode). Dual USB (front en achter) (WAV/MP3/WMA/iPod & iPhone audio). USB audio voor iPod/iPhone enz. 2-weg bediening... De EAN code van dit product is 4975769377808. Deze autoradio heeft o.a. de volgende specificaties: een mp3 afspelen van Y en een signaal/ruis-verhouding van 98 dB.

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de JVC KD-R811 te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere JVC autoradio op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Artikelnummer(s)
EAN-code
4975769377808
Audio
MP3 afspelen
CD-R afspelen
CD-RW afspelen
Soort tuner
HS-IV
Ondersteunde frequentiebanden
FM/MW/LW
Inclusief RDS tuner
Equalizer-instellingen
CD Text
FM-band
87.5 - 108 MHz
LW band range
144 - 279 kHz
D/A-converter
24-bit
Aantal banden equalizer
3
Beeldscherm
Beeldscherm
LCD
Kleur
Kleur van het product
Black
Energie
Output power capacity (Watts)
200 W
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
182 x 160 x 52 mm
Technische details
Te gebruiken met een iPod
Optische drive type
CD-R/RW
Bestandstype
MP3/WMA
ISO-aansluiting

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de JVC KD-R811

Beoordeling 8 sterren
Beoordeling door anoniem op 19-5-2011

Allereerst het geluid is zeer goed. de 4x50 watt is net voldoende om de 4 fullrange speakers op een redelijk volume te brengen.

er zit een uitgebreide EQ in, de 3 toonsoorten laag, midden en hoog kunnen appart worden geregeld, waarbij voor elke toonsoort ook de bandbreette (Q) getuned kan worden.

ik ben erg blij met de apparte subwoofer uitgang aan de achterkant, niet alleen de 4 speakers worden ook appart uitgestuurd naar rca (tulp/cinch), maar ook de 2 subwoofer kanalen. Subwoofer level kan ook appart worden ingesteld.
Op de gewone outputs kun je een highpassfilter instellen en op de subwoofer uitgang kun je een low-passfilter instellen. helemaal geweldig.

Deze headunit heeft goeie ondersteuning voor stereo audio stremaing via bluetooh (A2DP) werkt feilloos samen met mijn Android LG Optimus x2.
Bellen met bluetooth werkt ook geheel zonder problemen (externe mic wordt meegeleverd)

Erg fijn dat er 2 usb aansluitingen op zitten 1x front en 1x rear aan de achterkant. De bluetooth module wordt er standaard bjigeleverd, maar is alleen te gebruiken op 1 van de 2 usb-poorten. je bent dus 1 usbpoort standaard kwijt voor bluetooth als je dit wilt gebruiken. ik heb de usbkabel aan de achterkant door getrokken naar het handschoene

afpelen via m'n 120gb ipod gaat ook prima, ik kan vanaf de radio door m'n itunes heen navigeren zonder m'n ipod aan te raken. echter heb ik om de 2 minuten een heel klein stukje wat hij steeds lijkt te skippen, maar dat is minimaal.

afspelen van m'n 8gb memory stick gaat helemaal perfect, zonder haperingen.

bij het insteken van usb-media heeft hij ongeveer 20 to 40 sec nodig om te indexeren (afhangkelijk van de capaciteit). Wat ik erg fijn vind is dat de afspeelpositie behouden wordt bij uitschakelen, zelfs als je tussentijds de usb-media tijdelijk verwijderd hebt.
bij het aanschakelen duurt het even om de media te lezen, maar hervat weer wel waar hij de laatste keer gebleven was.

tevens heb ik een 500gb usb-disk geformatteerd op Fat32 en enkele mapjes met muziek op gezet (+/- 300mb) het afpselen gaat op zich weer goed, maar om de 2 minuten valt er steeds een onderbreking van ongeveer een halve seconde.
ik ben er nog niet achter waar dit aan ligt (kleine buffer van de hd, WD500BEV?)
ik zal verder nog proberen om er een kleinere partitie op te zetten om te zien of dat uit maakt.

Algemeen
Uiterlijk
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Gebruiksaanwijzing
Schrijf review

In totaal is er 1 review over dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. De gemiddelde beoordeling is momenteel een 8 op een schaal van 1 tot 10. Schrijf zelf een review en deel je ervaringen over dit product en help zo anderen bij hun aankoop beslissing!

Videoreview toevoegen
Videoreview toevoegen

Meer prijzen van autoradios vergelijken

Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de KD-R811 van JVC? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.

Informatie van de fabrikant

Voor meer informatie en specificaties van de KD-R811 kun je ook de site van de fabrikant raadplegen.