Philips SCD510/00
1

Philips SCD510/00

Geen prijzen bekend

Shoppen voor een babyfoon? Wij wijzen je de weg! Deze Philips SCD510/00 koop je voor de laagste prijs bij onderstaande webshops. De lampjes van deze babyfoon lichten op wanneer er geluid wordt waargenomen en geven een indicatie van het volume van het geluid. De gevoeligheid van de babyfoon is instelbaar, zodat je zelf kunt bepalen of je alleen harder geluid of elk geluidje wilt horen. De ouder-unit van de intercom is voorzien van een riemclip, zodat je de intercom niet constant bij je hoeft te houden wanneer je door het huis loopt. lees verder >

Verlichting/alarminstallaties van de Philips 0780584

Heeft de intercom geen bereik dan hoor je een automatische waarschuwing, zo blijf je altijd binnen het bereik van de intercom. deze babyfoon geeft een indicatie over de resterende batterijduur, zodat je op tijd weet wanneer de batterij opnieuw moet worden opgeladen. De maximale afstand van deze intercom is 330 meter, je kunt de ontvanger dus op 330 meter plaatsen. Overige kenmerken van dit product zijn onder andere een aantal kanalen van 120 en een frequentieband DECT GHz. De gemiddelde Prijsvergelijk score van dit product is een 7,8 met als belangrijkste voordeel: geen storing, gebruiksvriendelijk, ontvangst en bereik, en nadeel: maximumvolume niet hard genoeg.

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Philips SCD510/00 te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Philips babyfoon op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Artikelnummer(s)
0780584
EAN-code
8710103372226
Indicatie
Batterij bijna leeg-indicatie
Automatische 'Geen bereik'-waarschuwing
Technische details
Geluidsniveaulampjes
Volumeregeling
Yes
Oplaadtijd
8 h
Ingangsspanning
220 - 240 V
Aantal kanalen
120
Frequentieband
DECT GHz
Maximale afstand
330 m
Ondersteunde frequentiebanden
DECT
Automatische kanaalselectie
Gevoeligheidsregeling
Afmetingen F-doos (b x h x d)
220 x 156 x 94 mm
Energie
Levensduur accu/batterij
24 uur
Inclusief AC-adapter
Batterijen meegeleverd
Accu/Batterij oplaadtijd
8 uur
Ondersteunde accu's/batterijen
yes
Eisen aan de omgeving
Temperatuur bij opslag
10 - 40 C

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Philips SCD510/00

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Meer prijzen van babyfoons vergelijken

Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de SCD510/00 van Philips? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.

Informatie van de fabrikant

Voor meer informatie en specificaties van de SCD510/00 kun je ook de site van de fabrikant raadplegen.