Philips SCD535/00
0

Philips SCD535/00

Geen prijzen bekend

De Philips SCD535/00 is een intercom van het gerenommeerde merk Philips. Vergelijk de prijzen van babyfoons en pak je voordeel. Met deze intercom weet je zeker dat de ontvanger binnen bereik staat, de intercom geeft namelijk automatisch een signaal af wanneer de intercom geen bereik heeft. deze intercom geeft een indicatie over de resterende batterijduur, zodat je op tijd weet wanneer de batterij opnieuw moet worden opgeladen. deze babyfoon kan gebruik maken van 120 kanalen. Het is nuttig om meerdere kanalen te kunnen gebruiken, in het geval dat andere kanalen al in gebruik zijn. lees verder >

Technische details van de Philips SCD535/00

De maximale afstand van deze babyfoon is 330 meter, je kunt de ontvanger dus op 330 meter plaatsen. deze intercom is een DECT babyfoon. de intercom werkt op basis van digitale radiogolven, deze babyfoons staan bekend om het heldere signaal. De lampjes van deze intercom lichten op wanneer er geluid wordt waargenomen en geven een indicatie van het volume van het geluid. Overige kenmerken zijn een riemclip en een gevoeligheidsregeling. De gemiddelde Prijsvergelijk score van dit product is een 8,1 met als belangrijkste voordeel: eco modus, helder geluid, afwerking, mogelijkheden , en nadeel: geluidskwaliteit slaapliedjes.

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Philips SCD535/00 te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Philips babyfoon op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Artikelnummer(s)
EAN-code
8710103513186
Beeldscherm
Beeldscherm
-
Indicatie
Batterij bijna leeg-indicatie
Batterij-oplaadindicatie
Automatische 'Geen bereik'-waarschuwing
Power LED
Technische details
Geluidsniveaulampjes
Volumeregeling
Automatische kanaalselectie
Aantal kanalen
120
Maximale afstand
330 m
Oplaadtijd
3 uur
Trilalarm
Frequentieband
DECT GHz
Ingangsspanning
220 - 240 V
Oplaadstation voor de ouderunit
Gevoeligheidsregeling
Afmetingen F-doos (b x h x d)
305 x 135 x 187 mm
Riemclip, halskoord en reistas
Energie
Levensduur accu/batterij
24 uur

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Philips SCD535/00

Tweakers.net
Philips SCD535/00 Babyfoon, levert erg helder geluid en is zeer veelzijdig

De Philips SCD535/00 is een babyfoon met vele mogelijkheden. Alle onderdelen van de babyfoon zijn mooi vormgegeven en van goede kwaliteit. Het geluid van de babyfoon is erg helder en stoort niet. De accu gaat lang mee, vooral wanneer de ECO-modus ingeschakeld is. De ECO-modus van de babyfoon is ook een pluspunt op zich. Deze stand zorgt ervoor dat de babyfoon alleen ingeschakeld wordt, wanneer er geluid is. Een klein minpuntje van de babyfoon is dat de geluidskwaliteit van de slaapliedjes wat hol klinkt.

Beoordeling 8 sterren
Beoordeling door anoniem op 31-7-2014

Geweldige babyfoon. Goed bereik, duidelijk en praktisch omdat je de temperatuur in de baby kamer kan bewaken. Alleen jammer dat hij maar twee jaar mee gaat. Voor de tweede keer en voor veel te veel geld een nieuwe adapter moeten kopen! Jammer dat de service telkens op kosten uitdraait bij Philips.

Algemeen
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Schrijf review

In totaal zijn er 2 reviews over dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. De gemiddelde beoordeling is momenteel een 8 op een schaal van 1 tot 10. Schrijf zelf een review en deel je ervaringen over dit product en help zo anderen bij hun aankoop beslissing!

Meer prijzen van babyfoons vergelijken

Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de SCD535/00 van Philips? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.

Informatie van de fabrikant

Voor meer informatie en specificaties van de SCD535/00 kun je ook de site van de fabrikant raadplegen.