14 september 2012

250 euro retour Philips Ambilight TV

Lekker languit op de bank een film kijken op je nieuwe tv? Bij aankoop van een Philips Smart TV met Ambilight kun je nu tijdelijk profiteren van een geweldige actie! Je kunt namelijk tot maarliefst 250 euro van het aankoopbedrag retour krijgen!

Ambilight

Geen enkel ander merk heeft Ambilight! Ambilight is een unieke technologie van Philips die een lichte achtergrondverlichting achter de tv weergeeft. De kleur en de helderheid van deze verlichting wordt automatisch aan de beelden op het scherm aangepast. Ambilight is rustiger voor de ogen, zorgt voor een intense kijkbeleving en een niet te evenaren kijkervaring. Je kunt de instellingen naar eigen smaak aanpassen, waardoor je altijd de juiste sfeer kunt creeëren. Ook kun je Ambilight als sfeerverlichting gebruiken, zelfs wanneer je geen televisie kijkt.

Over de actie

De nieuwste modellen zijn tijdens deze actie extra aantrekkelijk geprijsd. Hoe groter het beeldformaat van de tv, hoe meer korting je krijgt!  Bekijk de actiemodellen en ontdek hoeveel geld je retour kunt ontvangen op één van de Philips Ambilight tv`s.

Aanbieding

Deel dit bericht met anderen...

Ervaringen met deze aanbieding? Voeg je reactie toe!

Winkel reviews
VisunextScore 7LowikScore 4NHAScore 6
Advertentie