Door - 21 oktober 2014

En maand gratis Video on Demand van Videoland

Ook de videotheek gaat digitaal. Vanaf eind juni is de nieuwe dienst van Videoland toegankelijk voor het grote publiek: Videoland Unlimited. Met een compleet vernieuwde website en bijbehorende apps is het mogelijk om onbeperkt films en series te kijken voor een vast bedrag per maand.

Vanaf nu kan iedereen zich aanmelden bij de dienst en gratis een maand lang onbeperkt genieten van films en series. Naast het onbeperkt kijken biedt Videoland ook de mogelijkheid om films apart af te rekenen zodat je niet vast zit aan een maandelijks abonnement.

Volgens de CEO van Videoland overtreft het nieuwe platform alle verwachtingen waardoor de ontwikkeling meer tijd in beslag heeft genomen dan oorspronkelijk verwacht. Het Video on Demand (VOD) platform is dan ook volledig vanaf de basis opnieuw opgebouwd, geschikt voor diverse kanalen. Naast Nederland is Videoland Unlimited ook beschikbaar in Belgi.

Volgens Arno Otto, Managing Director RTL Digital Media maakt de interesse voor Video on Demand een grote groei door. De consument kiest bij Videoland gemakkelijk zijn favoriete film of serie uit met de compleet nieuw gebouwde zoekfunctionaliteit en persoonlijke aanbevelingen. En de duizenden films en series kunnen doorgekeken worden van het ene op het andere scherm, zonder ingewikkeld wisselen tussen verschillende apparaten.

Aanbieding

Deel dit bericht met anderen...

Ervaringen met deze aanbieding? Voeg je reactie toe!

Winkel reviews
MegekkoScore 5ZooplusScore 9VoordeligwitgoedScore 9
Advertentie