30 september 2008

Medion computer niet alleen bij Aldi te koop

Het merk Medion is vooral bekend van de mooie acties bij Aldi. Veelal pc’s en notebooks waar je niet omheen kunt gezien de prijs/prestatie verhouding. Wat veel mensen niet weten is dat de Medion computers ook gewoon via internet te koop zijn.

Zoals gezegd worden de pc’s vaak erg compleet geleverd, en zijn daardoor prima geschikt voor thuisgebruik. Zeker desktop-pc’s zijn intussen zó gewoon dat je niet meer zo lang hoeft na te denken voor je tot aanschaf overgaat. Door de bank genomen zijn de prestaties van de gemiddelde computers zo goed dat het er voor het gewone huis-tuin-en-keukengebruik niet meer zo veel toe doet. De harde schijf ruimte is vaak groot bemeten en de aansluitmogelijkheden zijn ontelbaar. In tests zoals van PCM Web of ComputerTotaal komen de computers vaak als één van de betere naar voren.

Dus ben je van plan een nieuwe pc of laptop aan te schaffen? Kijk dan eens of een Medion computer iets voor jou is. Én je hoeft niet eens meer te wachten tot ze bij Aldi in de aanbieding zijn!

Aanbieding

Deel dit bericht met anderen...

Ervaringen met deze aanbieding? Voeg je reactie toe!

Winkel reviews
CookinglifeScore 7LOIScore 4MegagadgetsScore 7
Advertentie