Vergelijk aanbieders van geschenken

 • Naar de shop

  Cadeautjes.nl is de leukste cadeauwinkel van Nederland. Met meer dan 2000 producten en cadeaus die het hele jaar door gegeven kunnen worden. Naast fysieke producten vind je bij ons ook belevenissen waarmee je iemand een leuke ervaring cadeau kunt geven.

  bezoek Cadeautjes.nl
 • Naar de shop

  Bij Gadgetfabriek koop je de leukste gadgets en zal ook de leukste gadgets voor je blijven zoeken. De winkel richt zich vooral op bezoekers met een extra euro te spenderen aan nutteloze maar o zo leuke producten.

  bezoek Gadgetfabriek
 • Naar de shop

  (tip) Honderden cadeaubonnen, dus altijd een origineel cadeau

  Surprisefactory, altijd een super origineel cadeau. Honderden cadeaubonnen die variŽren van slapen in een hunebed, een dagje racen op Zandvoort tot een workshop tapas maken.

  bezoek SurpriseFactory
"Ik ben zeer tevreden over whinkel. ik had een draadloze muis besteld en deze was na 2 maanden kapot,... " Ervaring met Whinkel door Ferry dietvorst.
"Begin december bestelde ik een cadeau dat volgens de website op 15 december geleverd zou worden. het... " Ervaring met Dodax door A vd zee.
"Ik ben tevreden, omdat ik vriendelijk ben geholpen en netjes op de hoogte ben gehouden over de levering... " Ervaring met Whinkel door Ken.

Actuele acties en aanbiedingen vind je op thuiswinkelen acties.

Advertentie