Vergelijk aanbieders van geschenken

 • Naar de shop

  Cadeautjes.nl is de leukste cadeauwinkel van Nederland. Met meer dan 2000 producten en cadeaus die het hele jaar door gegeven kunnen worden. Naast fysieke producten vind je bij ons ook belevenissen waarmee je iemand een leuke ervaring cadeau kunt geven.

  bezoek Cadeautjes.nl
 • Naar de shop

  Bij Gadgetfabriek koop je de leukste gadgets en zal ook de leukste gadgets voor je blijven zoeken. De winkel richt zich vooral op bezoekers met een extra euro te spenderen aan nutteloze maar o zo leuke producten.

  bezoek Gadgetfabriek
 • Naar de shop

  (tip) Honderden cadeaubonnen, dus altijd een origineel cadeau

  Surprisefactory, altijd een super origineel cadeau. Honderden cadeaubonnen die variŽren van slapen in een hunebed, een dagje racen op Zandvoort tot een workshop tapas maken.

  bezoek SurpriseFactory
"Mijn dvd bleef even op zich wachten, na een whats app berichtje aan hen een zeer goede service gekregen.... " Ervaring met BookSpot door Kelly.
"Dinsdag een speelgoedpop besteld voor een verjaardag op zaterdag. tweemaal ontvang ik mailtjes, waarin... " Ervaring met Superwinkel door Paul.
"Geld na meer dan 14 dagen nog niet terug na retournering smart tv! ruim 2 weken geleden (5 juni) een... " Ervaring met Bol.com door Koper.

Actuele acties en aanbiedingen vind je op thuiswinkelen acties.

Advertentie