29 december 2008

Kans op een Arrangement bij SnowWorld

Koop nu snel een actieproduct van Weber en maak kans op een ski arrangement bij SnowWorld voor 10 personen. Ga dus snel naar je online Weber dealer en bekijk de diverse actieproducten.

Geniet van deze winter met Winterweberen! Ga er lekker op uit, wandel door het bos, waai uit op het strand. En wacht zeker niet tot de zomer om die typische grillsmaak te proeven! Neem bijvoorbeeld een portable Weber barbecue mee naar de plaats van bestemming en geniet na de wandeling van een warme - en bijzondere - maaltijd. Ook in de winter is buitenkoken op een Weber heerlijk!

Let op: iedereen die deze winter een Weber barbecue koopt uit het Winterweberen assortiment, maakt kans op een compleet verzorgd arrangement voor 10 personen bij SnowWorld! Na een kopje koffie of thee mag iedereen een uur skiën of snowboarden inclusief ski`s/snowboard en schoenen. Moe en voldaan volgt er een drankje en een heerlijk barbecuebuffet, natuurlijk bereid op een Weber barbecue! Ter afsluiting is er nog een heerlijk ijsbuffet als dessert.

Aanbieding

Deel dit bericht met anderen...

Ervaringen met deze aanbieding? Voeg je reactie toe!

Winkel reviews
NuonScore 7Ulla PopkenScore 8TirendoScore 8
Advertentie