12 december 2008

Zorgenloos kopen bij Pixmania.com

Om aan al je wensen te voldoen biedt Pixmania je een onvergelijkbare service aan. Kies bij je bestelling voor de Zorgenvrije Aankoop Garantie en geniet van talrijke voordelen!

Voordelen van de Zorgenvrije Aankoop Garantie:

  • Met de Zorgenvrije Aankoop Garantie betaalt Pixmania je het verschil terug wanneer je hetzelfde product goedkoper vindt op een andere website in je land binnen 7 dagen na aankoop, onder dezelfde verkoopvoorwaarden (met dezelfde bijgeleverde accessoires en garantie).
  • Tot 1 jaar na de aankoop van uw apparaat garandeert de Zorgenvrije Aankoop Garantie je de terugname van jou defecte apparaat, en stelt hij jou in staat te kiezen tussen ALLE producten op PIXmania.com om het apparaat te vervangen!
  • Pixmania koopt jou oude apparaat aan en laat je een nieuw kiezen! Zend ons je oude apparaat en kies uit duizenden producten!
  • Profiteer tot 1 jaar na de aankoop van je apparaat van verlaagde prijzen voor de essentiële accessoires van jou Product ! De beschikbare accessoires zijn na je aankoop toegankelijk in het PIX&ik venster.
  • Word een bevoorrecht PIXMANIA klant, word VIPix voor €10 (in plaats van €20)! Met de VIPix kaart bespaart u: 50% korting op verzendkosten tijdens 1 jaar, 7% korting op meer dan 10 000 producten, van 10 tot 30% korting op een selectie producten, elke vijftien dagen vernieuwd. Wil je nog meer voordelen? 10% op fotopacks en de myPIX fotoartikelen. Nog meer? Je heeft voorrang bij Afhaalpunten, bij de klantenservice en bij de After Sales Service! Met de VIPix kaart openen alle deuren zich voor je... zonder problemen!

Aanbieding

Deel dit bericht met anderen...

Ervaringen met deze aanbieding? Voeg je reactie toe!

Winkel reviews
WTC.nlScore 5OnsMagazijnScore 10ConradScore 7
Advertentie