Vergelijk rechtsbijstand
  Zoek je een goede rechtsbijstand verzekernig of wil je premies van verzekeringen vergelijken? Een rechtsbijstandverzekering is een speciale verzekering die vergoeding biedt voor kosten van benodigde rechtshulp. Er bestaat dekking op diverse terreinen zoals verkeer en vervoer, werk en inkomen en fiscale bijstand.
 
 

Vergelijk aanbieders van rechtsbijstand

 • Naar de shop

  (tip) De jaarpremie is nog lager dan het uurtarief van een advocaat

  Met de OHRA Rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd van professionele juridische hulp en ondersteuning. En de jaarpremie is nog lager dan het uurtarief van een advocaat!

  bezoek OHRA
 • Naar de shop

  Bij Ditzo sluit je direct online je verzekeringen af. Het afsluiten van een verzekering is zo geregeld. Ditzo is al 3 keer op rij gekozen tot de meest klantgerichte verzekeraar.

  bezoek Ditzo
 • Naar de shop

  Aegon Rechtsbijstandverzekering . Profiteer van een uitgebreide basisdekking tegen een lage premie! U en uw gezin zijn verzekerd van juridische bijstand. En gedekt tegen de kosten daarvan.

  bezoek Aegon
"Jammer dat je geen eigen inlogpagina hebt." Ervaring met Netpolis door Jo.
"Ik heb inmiddels 2 autoverzekeringen gehad bij netpolis. mijn vorige verzekering heb ik na verkoop van... " Ervaring met Netpolis door Annelies.
"Goede snelle klantenservice en een overzichtelijk en snelle site. ik ben heel erg tevreden over hoe... " Ervaring met Ditzo door B hammink.

Actuele acties en aanbiedingen vind je op verzekeringen acties.

Advertentie