123inkt.nl ervaringen en reviews

Met bijna 1,5 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei.

Al 7 jaar op rij is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot 'Beste Webwinkel' in de categorie Computer, hard- & software bij de Nationale Thuiswinkel Awards en de Webshop Awards. Daarnaast is 123inkt.nl in 2010 grote winnaar van de overall publieksprijs 'Beste Webwinkel van Nederland 2010'. Bij 123inkt.nl vind je overzichtelijk het grootste assortiment printersupplies voor de beste prijzen. Slimme logistieke processen en uitstekend voorraadbeheer zorgen ervoor dat ruim 97% van alle orders binnen 24 uur worden bezorgd.


Adresgegevens

Website www.123inkt.nl
E-mail info@123inkt.nl
Telefoon 0294-787123
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
in Nederhorst den Berg
Openingstijden  
Dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur. Afhaalbalie op maandag gesloten.
 

Keurmerk

123inkt.nl is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat  alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven zich houden aan wet- en regelgeving. Maar ook aan de opgestelde gedragscodes van de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

123inkt.nl is aangesloten bij het Qshops keurmerk. Qshops.org is een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen, controleert, certificeert en blijft controleren. Meer informatie vind je op www.qshops.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 6 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van 123inkt.nl is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 53 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met 123inkt.nl

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over 123inkt.nl en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij 123inkt.nl betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij 123inkt.nl betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 53 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Altijd met veel plezier hier artikelen gekocht

DaSilva Beans Leafs B.V. op 9-7-2019 - Ordernummer: 12507379
Altijd met veel plezier hier artikelen gekocht, maar loop nu tegen een beschamende klantenservice aan. Verkeerde informatie op hun website heeft ervoor gezorgd dat we van Dymo printservers hebben gekocht, die dus niet doen wat we ervan mogen verwachten. Het is geen netwerk oplossing, zoals ook Dymo zelf zegt, maar wat wel op de website van 123inkt staat. Diep beschamend om te zien hoe de klantenservice van 123inkt hier mee omgaat. Past niet bij dit bedrijf en had ik ook niet verwacht.

Als HP ze pest, reageren ze als door een wesp gestoken en versturen ze gelijk een persbericht naar al hun klanten. Ze behandelen hun klanten echter zelf net zo. Hoogmoed komt voor de val, zeggen ze wel eens. Aan ons zijn ze op deze manier een klant kwijt. Kijken of de directie van 123inkt dit zo maar laat gebeuren. Ben benieuwd?

 
 
 
 

Eind vorig jaar een kleuren cartridge er in gedaan

Esther op 13-2-2019
Eind vorig jaar een kleuren cartridge er in gedaan maar 1 kleur was helemaal verdwenen. Reinigen hielp niet en ik stuurde een mailtje naar 123inkt.nl. Het bleek dat de cartridge al van 2014 was, 5 jaar geleden dus, en alhoewel nog niet zo lang in de printer, toch wel aan de datum.
Ondanks dat bood men toch aan me gratis een nieuwe cartridge te sturen. Kort daarna had ik de nieuwe cartridge in huis met een flesje wijn erbij in het doosje. Super fijne service, hartelijk dank!!

 
 
 
 

In november een printer gekocht die werkt nu niet meer

Frank op 7-2-2019 - Ordernummer: 13001071 - Gekocht: Canon printer
Ik heb in november 2018 een canon printer gekocht en die werkt nu niet meer. in februari 2019 contact gezocht met 123inkt.nl wat te doen. Dan wordt je verzocht om zelf de service van canon te bellen, begrijpelijk omdat je goed moet kijken of je op kan lossen, deze komen ook tot de conclusie dat de printer idd defect is. je krijg een referentienr van canon met welk je terug moet naar 123inkt.nl. Die geven nu niet meer thuis. Nu sturen ze je naar een techrepair site waar ze deze zooi maken. moet je zelf allemaal regelen. Zij maken uiteindelijk uit of er gerepareerd gaat worden dan niet een nieuwe verstuurd moet worden.

Nu is dit de procedure die 123inkt hanteert. Als ze service willen verlenen laten ze onder hun kosten de printer opsturen en deze regelen de rest. Geen goed woord voor over. hoe meer ik in tik hoe kwader ik weer wordt. Je kan beter een printer om de hoek kopen als er dan wat mee is kan je achterlaten en alles wordt geregeld. Voor alle duidelijkheid het gaat om een printen van 60 euro die in massa gemaakt wordt. Gewoon omruilen die hap. Trek het boete kleed aan en lig niet te zeiken. Ik spui mijn gal nu behoorlijk omdat ik niet een klein beetje pissig ben maar als het alsnog keurig opgelost wordt dan zal ik dat ook vermelden.

 
 
 
 

De prijzen zijn bijzonder scherp

Gerd Janssens op 5-12-2018 - Gekocht: HP cartridges 920XL
De prijzen zijn bijzonder scherp, en de afhandeling van de bestelling werd zeer snel en zeer correct afgehandeld! Het pakketje werd ook zeer zorgvuldig verpakt. Ook het team van de klantenservice is steeds heel vriendelijk en mails worden onmiddellijk beantwoord! 123inkt.nl is echt een topper!

 
 
 
 

Algemeen zeer slechte ervaring

Bart op 12-11-2018
Algemeen zeer slechte ervaring met 123inkt.nl. We waren van plan om originele HP toners te bestellen waarop zij hun huismerk voorstelden aangezien deze toch wel een heel stuk voordeliger waren en zij garantie gaven dat dit kwalitatief even goed was als de orginele. Als het na testen toch niet goed bleek te zijn zouden we kosteloos alsnog originele HP toners krijgen.

Nu na 3 maanden hun toners te gebruiken hebben we 4 toners gehad waarvan het inktpoeder op het papier komt waardoor we al 4 stuks hebben moeten omruilen. Na enkele mailing bleken het dan ook nog eens valse beloftes en moeten we bij betalen voor originele HP toners te krijgen! Waardeloze beloftes, slechte naservice, schandalig dat zij dergelijke praktijken kunnen blijven uitoefene.

 
 
 
 

Vorige week een dymo labelwriter aangeschaft

Alex van Balkom op 15-5-2018 - Ordernummer: 112260 - Gekocht: Dymo Labelwriter 450
Vorige week een dymo labelwriter aangeschaft via deze webshop, helaas bleek deze niet compatible met onze server en hebben we een andere printer moeten kiezen de QL 700 van Brother. Printer ongeveer 5 minuten getest en helaas niet compatibel, alles netjes gehouden en zoals het uit de doos kwam weer terug gedaan.

Vervolgens begint de ellende, om überhaupt iets terug te kunnen sturen dien je een compleet formulier in te vullen met factuurnummer klantennummers artikel nummer redenen en allerlei andere voorwaarden. Hierna moet je nog even drie fotos maken van je artikelen en weer terug mailen. Vervolgens gaat 123 bepalen of dat jij het wel terug mag sturen.

Let wel dit is uiteraard volledig voor eigen rekening, eenmaal teruggestuurd ontvang ik een mail dat het artikel 100% verkoop onwaardig is geworden? En ook nog eens dat als je binnen 5 werkdagen geen mail terug stuurt ze jouw artikel milieuvriendelijk gaan afvoeren. Toen brak echt mn klomp, ze zeggen dus dat ze een nieuwe printer zo linea recta de container in gooien als je niet reageert. Onzin wat er dan gebeurd is dat het artikel terug de voorraad in gaat en dan ineens wel verkoopbaar is.

Ow en om het artikel weer terug te krijgen moet je uiteraard weer even verzendkosten aftikken. Top service mannen, ga zo door.

 
 
 
 

Ontevreden over de manier waarop ze een klacht afhandelen

Dave Vangenck op 20-4-2018 - Ordernummer: factuur 11155741
Ontevreden over de manier waarop ze een klacht afhandelen.
De Toner van 162.50 euro was reeds gebruikt toen ik de doos open deed. Ze blijven volhouden dat het een eco verpakking is, maar ook die moet dicht verpakt zijn en niet beschadigd.

 
 
 
 

Fantastische klantenservice. Probleem wordt vriendelijk en snel opgelost

A.m.pol op 30-5-2017
Fantastische klantenservice. Probleem wordt vriendelijk en snel opgelost.

 
 
 
 

Op 19-1-2017 4 cartridges besteld

Ton Weterings op 20-1-2017 - Ordernummer: 8977598 - Gekocht: Inkt Brother DCP-165C
Op 19-1-2017 4 cartridges bij u besteld en daags nadien kunnen printen dat is klasse. Zo snel een ongekende weelde in dit verdeelde land. Niet voor niets al vele jaren de beste webwinkel van Nederland (op dit gebied). Hulde voor u en uw personeel!

 
 
 
 

Gebruik al aantal jaren cartridges van 123Inkt

Leo Franssen op 5-1-2017
Gebruik al aantal jaren cartridges van 123Inkt. Kreeg nu een iets ander model. Bij het printen verscheen ca. 10 cm. onder de originele teksten/afbeeldingen een soort shadow image. Eerst snel geknutseld, toen gebeld. Kreeg een instructiefilmpje toegestuurd voor checken en schoonmaken van de printer. Omdat de printer al een jaar of vier oud is, redelijk plausibel. Met verzoek direct te contacteren indien dit niet hielp. Het hielp inderdaad niet (instructies an sich waren duidelijk). Direct de volgende dag nieuwe cartridge in huis, met excuses en flesje wijn erbij. Eind goed al goed. Top service.

 
 
 
 

Ik vind 123inkt.nl een super winkel

Anoniem op 7-9-2016 - Ordernummer: 9614315
Ik vind 123inkt.nl een super winkel! Ze doen wat ze beloven. Altijd de volgende dag in huis. Nooit gezeur over facturen of aanmaningen (ik doe ook altijd wat ik beloof -)). Ik heb één keer een defect gehad aan inktcartridge. Gebeld, geen enkel probleem. Kreeg de dag erop een nieuwe. Niks geen gezeur. Top!

 
 
 
 

Heel snelle levering overzichtelijke website.

Ed op 14-5-2016 - Gekocht: HP 364 huismerk cartridges
Heel snelle levering, overzichtelijke website. Na probleempje he snel en vriendelijk opgelost.

 
 
 
 

Had twee cartridges besteld zwart en kleur. Zwart...

E.j.zeuch op 28-3-2016 - Gekocht: Canon CL 541XL
Had twee cartridges besteld, zwart en kleur. Zwart werkte wel, kleur niet. Contact opgenomen met 123 inkt en alles werd super goed opgelost. Super service. Kreeg een nieuwe cartridge, een kaartje erbij vol met excuses en een klein flesje wijn! Na het ontvangen van mijn retour gestuurde cartridge kreeg ik direct een credit nota! Service die echt een voorbeeld moet zijn voor andere bedrijven. Ze zijn voor mij echt de nummer 1!

Reactie

123inkt.nl gaf een reactie op deze beoordeling:
Geachte mevrouw Zeuch,

Hartelijk dank voor uw mooie compliment. Wat fijn om te lezen dat u zo te spreken bent over onze service. Berichten als de uwe maken dat wij ons werk met heel veel plezier doen. Graag gedaan!

Met vriendelijke groet,
123inkt.nl

 
 
 
 

Voor mijn kleurenlaserprinter had ik enige tijd geleden...

Jan op 23-3-2016
Voor mijn kleurenlaserprinter had ik enige tijd geleden nieuwe toners besteld. Nu waren de cartridges echt aan vervanging toen. Na vervanging bleken twee cartridges niet goed te werken. Hiervoor werden direct andere cartridges geleverd. Nadat die waren geplaatst bleken ook de twee andere toners kuren te hebben. Ook hierover gebeld. En morgen komen ook daarvoor vervangende cartridges binnen. Wat een service. Geen wonder dat ze jaar na jaar als beste webshop uit de bus komen!

Reactie

123inkt.nl gaf een reactie op deze beoordeling:
Beste Jan,

Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. We zijn je de volgende keer graag weer van dienst.

Met vriendelijke groet,
123inkt.nl

 
 
 
 

Na ongeveer 600 afdrukken werd de kwaliteit van...

Johan op 6-2-2016
Na ongeveer 600 afdrukken werd de kwaliteit van de zwarte prints een stuk minder. De zwarte toner bleek defect.
Na wat foto's opgestuurd te hebben kreeg ik zonder gekibbel direct een nieuwe toner toegezonden. Nu begrijp ik waarom ze beste webwinkel zijn! Ik ga hier niet meer weg.

Reactie

123inkt.nl gaf een reactie op deze beoordeling:
Dat is het grootste compliment dat je ons kunt geven, Johan. Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Graag tot de volgende keer!

Met vriendelijke groet,
123inkt.nl

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie