123inkt.nl ervaringen en reviews

Met bijna 1,5 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei.

Al 7 jaar op rij is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot 'Beste Webwinkel' in de categorie Computer, hard- & software bij de Nationale Thuiswinkel Awards en de Webshop Awards. Daarnaast is 123inkt.nl in 2010 grote winnaar van de overall publieksprijs 'Beste Webwinkel van Nederland 2010'. Bij 123inkt.nl vind je overzichtelijk het grootste assortiment printersupplies voor de beste prijzen. Slimme logistieke processen en uitstekend voorraadbeheer zorgen ervoor dat ruim 97% van alle orders binnen 24 uur worden bezorgd.


Adresgegevens

Website www.123inkt.nl
E-mail info@123inkt.nl
Telefoon 0294-787123
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
in Nederhorst den Berg
Openingstijden  
Dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur. Afhaalbalie op maandag gesloten.
 

Keurmerk

123inkt.nl is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat  alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven zich houden aan wet- en regelgeving. Maar ook aan de opgestelde gedragscodes van de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

123inkt.nl is aangesloten bij het Qshops keurmerk. Qshops.org is een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen, controleert, certificeert en blijft controleren. Meer informatie vind je op www.qshops.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 6 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van 123inkt.nl is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 48 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met 123inkt.nl

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over 123inkt.nl en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij 123inkt.nl betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij 123inkt.nl betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 48 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Vorige week een dymo labelwriter aangeschaft

Alex van Balkom op 15-5-2018 - Ordernummer: 112260 - Gekocht: Dymo Labelwriter 450
Vorige week een dymo labelwriter aangeschaft via deze webshop, helaas bleek deze niet compatible met onze server en hebben we een andere printer moeten kiezen de QL 700 van Brother. Printer ongeveer 5 minuten getest en helaas niet compatibel, alles netjes gehouden en zoals het uit de doos kwam weer terug gedaan.

Vervolgens begint de ellende, om überhaupt iets terug te kunnen sturen dien je een compleet formulier in te vullen met factuurnummer klantennummers artikel nummer redenen en allerlei andere voorwaarden. Hierna moet je nog even drie fotos maken van je artikelen en weer terug mailen. Vervolgens gaat 123 bepalen of dat jij het wel terug mag sturen.

Let wel dit is uiteraard volledig voor eigen rekening, eenmaal teruggestuurd ontvang ik een mail dat het artikel 100% verkoop onwaardig is geworden? En ook nog eens dat als je binnen 5 werkdagen geen mail terug stuurt ze jouw artikel milieuvriendelijk gaan afvoeren. Toen brak echt mn klomp, ze zeggen dus dat ze een nieuwe printer zo linea recta de container in gooien als je niet reageert. Onzin wat er dan gebeurd is dat het artikel terug de voorraad in gaat en dan ineens wel verkoopbaar is.

Ow en om het artikel weer terug te krijgen moet je uiteraard weer even verzendkosten aftikken. Top service mannen, ga zo door.

 
 
 
 

Ontevreden over de manier waarop ze een klacht afhandelen

Dave Vangenck op 20-4-2018 - Ordernummer: factuur 11155741
Ontevreden over de manier waarop ze een klacht afhandelen.
De Toner van 162.50 euro was reeds gebruikt toen ik de doos open deed. Ze blijven volhouden dat het een eco verpakking is, maar ook die moet dicht verpakt zijn en niet beschadigd.

 
 
 
 

Fantastische klantenservice. Probleem wordt vriendelijk en snel opgelost

A.m.pol op 30-5-2017
Fantastische klantenservice. Probleem wordt vriendelijk en snel opgelost.

 
 
 
 

Op 19-1-2017 4 cartridges besteld

Ton Weterings op 20-1-2017 - Ordernummer: 8977598 - Gekocht: Inkt Brother DCP-165C
Op 19-1-2017 4 cartridges bij u besteld en daags nadien kunnen printen dat is klasse. Zo snel een ongekende weelde in dit verdeelde land. Niet voor niets al vele jaren de beste webwinkel van Nederland (op dit gebied). Hulde voor u en uw personeel!

 
 
 
 

Gebruik al aantal jaren cartridges van 123Inkt

Leo Franssen op 5-1-2017
Gebruik al aantal jaren cartridges van 123Inkt. Kreeg nu een iets ander model. Bij het printen verscheen ca. 10 cm. onder de originele teksten/afbeeldingen een soort shadow image. Eerst snel geknutseld, toen gebeld. Kreeg een instructiefilmpje toegestuurd voor checken en schoonmaken van de printer. Omdat de printer al een jaar of vier oud is, redelijk plausibel. Met verzoek direct te contacteren indien dit niet hielp. Het hielp inderdaad niet (instructies an sich waren duidelijk). Direct de volgende dag nieuwe cartridge in huis, met excuses en flesje wijn erbij. Eind goed al goed. Top service.

 
 
 
 

Ik vind 123inkt.nl een super winkel

Anoniem op 7-9-2016 - Ordernummer: 9614315
Ik vind 123inkt.nl een super winkel! Ze doen wat ze beloven. Altijd de volgende dag in huis. Nooit gezeur over facturen of aanmaningen (ik doe ook altijd wat ik beloof -)). Ik heb één keer een defect gehad aan inktcartridge. Gebeld, geen enkel probleem. Kreeg de dag erop een nieuwe. Niks geen gezeur. Top!

 
 
 
 

Heel snelle levering overzichtelijke website.

Ed op 14-5-2016 - Gekocht: HP 364 huismerk cartridges
Heel snelle levering, overzichtelijke website. Na probleempje he snel en vriendelijk opgelost.

 
 
 
 

Had twee cartridges besteld zwart en kleur. Zwart...

E.j.zeuch op 28-3-2016 - Gekocht: Canon CL 541XL
Had twee cartridges besteld, zwart en kleur. Zwart werkte wel, kleur niet. Contact opgenomen met 123 inkt en alles werd super goed opgelost. Super service. Kreeg een nieuwe cartridge, een kaartje erbij vol met excuses en een klein flesje wijn! Na het ontvangen van mijn retour gestuurde cartridge kreeg ik direct een credit nota! Service die echt een voorbeeld moet zijn voor andere bedrijven. Ze zijn voor mij echt de nummer 1!

Reactie

123inkt.nl gaf een reactie op deze beoordeling:
Geachte mevrouw Zeuch,

Hartelijk dank voor uw mooie compliment. Wat fijn om te lezen dat u zo te spreken bent over onze service. Berichten als de uwe maken dat wij ons werk met heel veel plezier doen. Graag gedaan!

Met vriendelijke groet,
123inkt.nl

 
 
 
 

Voor mijn kleurenlaserprinter had ik enige tijd geleden...

Jan op 23-3-2016
Voor mijn kleurenlaserprinter had ik enige tijd geleden nieuwe toners besteld. Nu waren de cartridges echt aan vervanging toen. Na vervanging bleken twee cartridges niet goed te werken. Hiervoor werden direct andere cartridges geleverd. Nadat die waren geplaatst bleken ook de twee andere toners kuren te hebben. Ook hierover gebeld. En morgen komen ook daarvoor vervangende cartridges binnen. Wat een service. Geen wonder dat ze jaar na jaar als beste webshop uit de bus komen!

Reactie

123inkt.nl gaf een reactie op deze beoordeling:
Beste Jan,

Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. We zijn je de volgende keer graag weer van dienst.

Met vriendelijke groet,
123inkt.nl

 
 
 
 

Na ongeveer 600 afdrukken werd de kwaliteit van...

Johan op 6-2-2016
Na ongeveer 600 afdrukken werd de kwaliteit van de zwarte prints een stuk minder. De zwarte toner bleek defect.
Na wat foto's opgestuurd te hebben kreeg ik zonder gekibbel direct een nieuwe toner toegezonden. Nu begrijp ik waarom ze beste webwinkel zijn! Ik ga hier niet meer weg.

Reactie

123inkt.nl gaf een reactie op deze beoordeling:
Dat is het grootste compliment dat je ons kunt geven, Johan. Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Graag tot de volgende keer!

Met vriendelijke groet,
123inkt.nl

 
 
 
 

Super webshop snelle afhandeling en zeer snelle aflevering...

Bassie op 2-2-2016
Super webshop, snelle afhandeling en zeer snelle aflevering van bestelde producten.

Reactie

123inkt.nl gaf een reactie op deze beoordeling:
Beste Bassie,

Goed om te lezen dat je zo tevreden bent. Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. We zijn je de volgende keer graag weer van dienst!

Met vriendelijke groet,
123inkt.nl

 
 
 
 

Ben zeer ontevreden. De eigen merk cartridges werken...

Han Seijger op 25-8-2015 - Gekocht: Cartridges Canon pixma Pro 1
Ben zeer ontevreden. De eigen merk cartridges werken slecht. Dat blijkt al meteen. Maar nog erger. De fotos verkleuren na een jaar. Dus inferieure inkt. Besloten om nu originele cartridges te bestellen. En voor een flink bedrag in mijn ogen. Men vertrouwd een vaste klant niet en belt of het wel klopt. Wat een vertrouwen in de klant. Maar de betaling was op maandagochtend rond. Vreemd dat je dan op dinsdagmorgen een mailtje krijgt dat men de zaak gaat versturen. Ze adverteren wel met de slogan: voor 23.59 besteld, de volgende dag in huis. In mijn ogen laat men de klant gewoon in de steek. Een betere slogan: wij hebben u graag als klant, maar vertrouwen doen we u niet.

Reactie

123inkt.nl gaf een reactie op deze beoordeling:
Geachte heer Seijger,

Onze klantenservice heeft vandaag telefonisch contact met u opgenomen om het e.e.a. nader te bespreken. Uiteraard vinden we het jammer dat de afhandeling van uw bestelling niet naar wens is verlopen. Nogmaals onze welgemeende excuses voor het ondervonden ongemak. Daarnaast willen we niets liever dan dat u tevreden bent over onze huismerkcartridges. Ook na een jaar bieden we hierop 100% garantie. We hopen derhalve dat u gebruik maakt van ons aanbod. Als u nog vragen hebt, vernemen wij deze graag via webcare@123inkt.nl.

Met vriendelijke groet,
123inkt.nl

 
 
 
 

Na een goede vergelijking kwam ik uit bij...

Jan op 6-1-2015 - Ordernummer: 5895550 - Gekocht: HP 364 huismerk cartridge
Na een goede vergelijking kwam ik uit bij 123inkt.nl. Goede prijs en levering en ook zag ik dat ze goed uit de Consumentenbond test kwamen. Ik heb gekozen voor het voordeligere huismerk cartridges voor mij HP.

-Verzending
Op maandag om 22.15 uur besteld en vanmiddag al ontvangen! Wauw dat is echt snel. Stevig klein doosje en een gratis gadget erbij. De levering is tot in de puntjes verzorgd.

-Klantenservice
Voor aankoop heb ik nog even gebeld hoe ik een afleveradres kon invullen en ik werd zeer snel en vriendelijk geholpen.

Reactie

123inkt.nl gaf een reactie op deze beoordeling:
Beste Jan,

Fijn te vernemen dat u zo tevreden bent over onze service. We zijn u in de toekomst graag weer van dienst!

Met vriendelijke groet,
123inkt.nl

 
 
 
 

Ik ben tevreden over de afhandeling....

kouwen p op 18-12-2014 - Gekocht: carridges
Ik ben tevreden over de afhandeling.

 
 
 
 

Voor onze bedrijfsprinter een cartridge besteld van het...

Marc op 20-11-2014
Voor onze bedrijfsprinter een cartridge besteld van het huismerk (bijna 200 euro). De eerste gaf over 60% van een A4'tje dikke strepen. Dus na contact terug gestuurd en we zouden een nieuwe opgestuurd krijgen.

De tweede lekte letterlijk in de doos al. Dus gelijk gebeld. We konden hem terug sturen. Voor de zekerheid maar een originele besteld. Deze bleek niet op voorraad te zijn, dus we moesten wachten. 123 inkt had toegezegd een terugstuur formulier naar ons te sturen voor de defecte cartridge. Deze kwam echter niet. Zelfs nog een keer over gebeld, met de vraag waar die bleef.

Op 19 november 2014 kregen wij de email met daarin het benodigde formulier. Op 20 november worden wij gebeld dat de betaaltermijn van de 2e cartridge (die dus kapot was en waarover we contact hadden gehad) was verstreken. 123 inkt gaf aan: Je had hem AL terug kunnen sturen, want ze hadden gisteren al het formulier gestuurd. Het enige wat slechter is dan de producten is de service aftersales.

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie