Plasmavisie ervaringen & reviews

Bij Plasmavisie vind je de nieuwste plasma-, lcd- en led televisies en randapparatuur tegen scherpe prijzen. Er is een zeer ruime keuze van veel vooraanstaande merken en iedere klant krijgt deskundig advies, een perfecte service en uitstekende garanties. Bij ons heb je het voordeel van een fysieke winkel tegen internet prijzen. Je kunt dus ook alle producten afhalen in onze winkel of verschillende televisies komen bekijken in onze showroom onder het genot van een kop koffie. Mocht een product van je keuze niet in onze webshop voorkomen aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Ook hebben wij een eigen montagedienst voor al je wensen en situaties.

Is Plasmavisie betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Plasmavisie betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 9 andere consumenten. De gemiddelde score is een 8 op een schaal van 1 tot 10.

Artikelen goed geleverd, communicatie iets minder

Geschreven op 15 december 2019

Artikelen goed geleverd, communicatie iets minder. Spullen na 2 weken geleverd, begrijpelijk na Black Friday!

Ben totaal ontevreden over Plasmavisie

Geschreven op 2 februari 2017

Ben totaal ontevreden over Plasmavisie. Krijg een ander type TV geleverd als besteld, een type dat voor Oost Europese markt gemaakt is ipv Benelux. In mijn geval UE49KS8001 ipv 8000, terwijl ik de 8000 had besteld. Na bellen had ik besteld en dat zou een week later geleverd worden, na bellen werd een gedeelte toen bezorgd, Soundbar zou later komen, na weken niets meer van gehoord. Ook zou ik extra garantie kopen, heb ik helemaal nooit meer wat van gehoord. Ben nog nooit zo slecht behandeld als klant als bij Plasmavisie.

Plasma Visie geweldige mensen tv besteld maar de...

Geschreven op 9 augustus 2014

Plasma Visie geweldige mensen tv besteld maar de code klopte niet en het beeld ging vaak op zwart. Na wat telefonisch overleg snel een nieuwe gekregen met de juiste code en een prima beeld. Wat ik vooral prima vind is dat ze rustig blijven en dan komen ze met prima voorstellen. Een dikke 10 voor deze mensen.

Bestelling geplaatst en betaald iDeal op dinsdag 10...

Geschreven op 14 september 2013

Bestelling geplaatst en betaald (iDeal) op dinsdag 10 september 2013. Zaterdag 14 september pakket nog niet te vinden op track en trace. Mailtje naar Plasmavisie leerde dat ze het pakket hadden vergeten te versturen en zal maandag 16 september worden verstuurd. Wanneer geleverd wordt is afwachten. Erg slordig en Plasmavisie geeft helaas geen reactie.

Prima winkel pas een mooie tv gekocht en...

Geschreven op 20 mei 2013

Prima winkel, pas een mooie tv gekocht en telefonisch goed geholpen met installeren.en de prijs was de moeite waard om even voor om te rijden.

Samsung tv gekocht en bij installatie kregen we...

Geschreven op 6 november 2012

Samsung tv gekocht en bij installatie kregen we vreemde strepenop het beeld. Het lag niet aan de coaxkabel. Ook via internet en bij het bekijken van het menu ook dezelfde kleine streepjes. Met plasmavisie gebeld. Zij bestelden meteen een nieuwe tv en de tv werd netjes bij ons thuis afgeleverd en ook geinstalleerd. Dat noem ik service.

tv besteld en de volgende dag geleverd via...

Geschreven op 25 mei 2011

tv besteld en de volgende dag geleverd via pakketdienst. Email verkeer snel en telefonisch goed bereikbaar. goed advies en telefonisch support.hoef je bij de reguliere winkels niet te proberen. Ben een zeer tevreden klant en koop zeker in de toekomst weer een product bij Plasmavisie. Aanrader deze webshop

Snelle duidelijke en overzichtelijke website. Reciever besteld en...

Geschreven op 1 april 2011

Snelle duidelijke en overzichtelijke website. Reciever besteld en betalld en de volgende dag al binnen. Had problemen met aansluiten en ze zijn langs geweest en hebben het voor me opgelost. Dus ik ben zeer tevrden met de aankoop en de service van Plasmavisie. Een goede aanrader deze website. Groetjes Michel

Drie weken geleden DVD speler besteld. Na een...

Geschreven op 4 maart 2011

Drie weken geleden DVD speler besteld. Na een week gemaild: wordt komende week geleverd. Niet dus. Gebeld, nee, komt komende week binnen. Niet dus. Gemaild: geen reactie. Gebeld. Niet beantwoord. Waardeloos tot nu toe. En nog geen DVD speler.

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Plasmavisie en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.plasmavisie.nl

Jouw ervaring met Plasmavisie

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Plasmavisie. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Medion
lees 19 ervaringen
Coolblue
lees 6 ervaringen
Fitnesskoerier
lees 3 ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.