Avantisport ervaringen en reviews

Avantisport is de webwinkel waar het hele gezin terecht kan voor sportieve merkartikelen. Je vindt er kleding, schoenen en accessoires van alle bekende topmerken. Op de website wordt het hele assortiment in duidelijke foto?s weergegeven.

Met slechts een paar muisklikken selecteer je het gewenste product in de juiste kleur en maat. Zo winkel je thuis, op ieder moment van de dag, net zo plezierig als in de stad. Alleen dan stukken goedkoper en gemakkelijker. Snelle levertijden, een uitstekende service, verrassende prijzen en een uitgebreid aanbod: online shoppen wordt zo wel heel aantrekkelijk. Avantisport sportief de goedkoopste.

Korting op je aankopen? Prijsvergelijk.nl heeft een speciale kortingscode voor Avantisport!


Adresgegevens

Website www.avantisport.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
in Alphen aan den Rijn
Openingstijden  
Maandag t/m vrijdag van 15.30 uur t/m 17.00 uur
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Avantisport is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 18 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 7 sterren

Jouw ervaring met Avantisport

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Avantisport en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Avantisport betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Avantisport betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 18 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Helaas een zeer slechte ervaring

Bas op 16-1-2019
Helaas een zeer slechte ervaring. Producten worden zonder meer snel geleverd maar zoals meerdere reviews vertellen is de garantie tot de deur en geen centimeter verder. Klacht gedaan maar direct wordt er met een jurist gedreigt. Er wordt zelfs geeneens een poging gedaan garantie te bieden.

Avantisport kan via de telefoon beoordelen dat je geen recht hebt op garantie ipv het product te laten retourneren en te beoordelen. Dit zijn echt praktijken die niet kunnen in 2019!
Kortom een product aanschaffen is snel gedaan online maar zoek een webshop die ook service en garantie biedt. Geld is binnen dus pech voor de klant.

 
 
 
 

ik ben supertevreden van Avantisport Ik heb maandag...

Van Bael Saskia op 15-11-2013 - Ordernummer: 419421
ik ben supertevreden van Avantisport! Ik heb maandag een bestelling gedaan van Timberlands ten eerste waren ze al lekker goedkoop, dus maandag besteld vandaag in huis! ze moesten zelfs nog wachten tot ze mijn betaling hadden ontvangen en van Belgie naar Nederland duurt al wel een paar dagen! ik ben echt supertevreden en ze hebben er een klant bij! Top!

 
 
 
 

Zondag besteld dinsdag in huis perfect. Krijgt gelijk...

Anja op 24-6-2012
Zondag besteld dinsdag in huis perfect. Krijgt gelijk mailtje met bevestiging en een mail waneer schoenen verstuurd zijn zodat je de bestelling kunt volgen. Ik ben altijd erg voorzichtig via internet te bestellen, maar zal het via Avantisport zeker weer doen.

 
 
 
 

De volgende werk dag bezorgd komen ze bij...

Jason op 3-4-2012
De volgende werk dag bezorgd komen ze bij mij niet na. Ik wacht al 2 en waarschijnlijk 3 werkdagen op mijn bestelling! Over de producten zelf kan ik nog geen beoordeling geven.

Ook vind ik de voorwaarden niet goed beschreven. Ik heb ooit een waardebon gekocht en kreeg daarna een mail van Avantisport dat er op een dag op de gehele collectie 20% korting was. Ik wilde daar gebruik van maken en voerde mijn waardebon code in Ún daarna de code voor de extra korting.

Kreeg als melding dat dit niet mogelijk was. Na het doornemen van de voorwaarden kon ik niets terug vinden over het gebruik van 2 codes, acties, oid.

Heb contact opgenomen via de mail en kreeg daarop het antwoord dat dit niet mogelijk was. Maar geen antwoord waarom dit niet vermeld staat in de voorwaarden. Kortom.. voor mij is dit geen winkel die zich aan hun woord houd en onduidelijk is.

 
 
 
 

Na gebruik van kortingscode nieuwe order geplaatst toen...

E op 14-12-2011
Na gebruik van kortingscode, nieuwe order geplaatst! toen bleek dat het product niet goed was, geen recht op geld terug, maar was niet vermeld door medewerker en staat ook nergens op de site! Kortom zeer slecht!

Reactie

Avantisport gaf een reactie op deze beoordeling:
Goedemiddag E,

Graag reageren via de mail of telefoon. Volgens mij hebben we alle kortingscodes netjes afgehandeld. Zo niet handelen we het graag netjes af, onder uw eigen naam.

 
 
 
 

Net leuke schoen cadeautjes gekocht en wintersport ondergoed...

Vanessa op 18-11-2011
Net leuke schoen cadeautjes gekocht
en wintersport ondergoed veel goedkoper!

 
 
 
 

Ik haal hier al jaren mijn sportartikelen. Nooit...

Willem op 13-11-2011
Ik haal hier al jaren mijn sportartikelen. Nooit problemen en het wordt altijd netjes en snel en gratis bezorgd

 
 
 
 

Grote en goede webshop voor sportspullen. Sportschoenen zijn...

Bob van de V. op 12-8-2011
Grote en goede webshop voor sportspullen. Sportschoenen zijn hier goedkoper dan in de winkel en ze hebben geen verzendkosten als je boven de 40 euro besteld. Echt een aanrader.

 
 
 
 

Voor sportartikelen is dit mijn webshop Avantisport heeft...

Andre op 16-7-2011
Voor sportartikelen is dit mijn webshop! Avantisport heeft goede aanbiedingen en je kunt er A-merkproducten voor een mooie prijs op de kop tikken. Betalen doe ik altijd via iDEAL en dat werkt wat mij betreft perfect. De klantenservice heb ik maar 1 keer nodig gehad toen ik iets wilde weten over een Nike trainingsbroek en toen waren ze erg vriendelijk en behulpzaam. Leveringen zijn bij mij altijd op het verwachte moment binnengekomen. Gewoon top dus!

 
 
 
 

Ik heb mijn nieuwe adidas sneakers hier besteld...

John op 30-6-2011
Ik heb mijn nieuwe adidas sneakers hier besteld en die zitten perfekt! volgende keer bestel ik weer op deze website.

 
 
 
 

pakketje was zoek geraakt door TNT en toen...

Nikki op 30-6-2011
pakketje was zoek geraakt door TNT en toen heeft avantisport toch nog een keer het pakketje naar mij opgestuurd.

 
 
 
 

Super webshop Ik vond de gratis verzendkosten geweldig...

Edna op 10-6-2011
Super webshop! Ik vond de gratis verzendkosten geweldig, deze krijg je als je voor meer dan 40 euro besteld. Levering is erg snel en ik vind ze altijd goedkoop. Voor sportschoenen en sportkleding een aanrader

 
 
 
 

Nooit problemen gehad met bestellen bij deze webshop....

Nico op 25-2-2011
Nooit problemen gehad met bestellen bij deze webshop. Sinds kort hebben ze ook een nieuwe shop en deze werkt ook perfect. Misschien lag het bij de andere reacties aan de oude webshop maar ik vind het een geweldige website. Ook erg goed serviceafdeling want ik kon zonder moeite gratis ruilen en retourneren! Toppertje

 
 
 
 

Op 1 december bestelling gedaan. Het betrof enkele...

Rob Hoffmann op 5-12-2010
Op 1 december bestelling gedaan. Het betrof enkele sinterklaaspresentjes voor mijn kinderen. Aangezien men levering binnen 24 uur beloofd mocht dit geen problemen geven. U raad het al. Nu 4 dagen later geen presentjes. Zelfs op mijn mail van 3 december is door Avantisport niet gereageerd. Dit was de eerste en laatste keer dat ik een bestelling doe bij Avantisport.

 
 
 
 

Schoenen besteld bij avantisport na betaald te hebben...

Poeloe op 30-11-2010
Schoenen besteld bij avantisport , na betaald te hebben kreeg ik een reactie 'bedankt voor uw betaling'. Na 3 weken nog geen levering en na meerdere malen gebeld te hebben met de klantenservice nog steeds mijn geld niet terug. Iik vraag me af of ze wel echt de spullen hebben die op hun site staan.

 
 
 
 
Naar de Shop
 
Advertentie