Zalando ervaringen & reviews

Zalando biedt uitstekende service en een heel groot assortiment aan schoenen, kleding, tassen en huidverzorging van internationale en nationale bekende topmerken. Diverse damesschoenen, herenschoenen, kinderschoenen en daarbij ook nog herenkleding, dameskleding en kinderkleding van gerenommeerde fashionlabels zijn te vinden in ons uitgebreide mode-assortiment. Combineer nu naar jouw eigen smaak een hippe Chino met de laatste enkel boots of een paar hippe Vans-sneakers met de nieuwste Levi's-jeans, en bestel nu snel online. Naast het uitgebreide assortiment van mode biedt Zalando ook een uitgebreid assortiment aan aan sportartikelen. Sportschoenen, sportkleding en uitrusting voor tijdens golf, hardlopen, voetbal en nog veel meer.

Is Zalando betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Zalando betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 118 andere consumenten. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Een bestelling werd door een partner verzorgd, die...

Geschreven op 4 augustus 2021

Een bestelling werd door een partner verzorgd, die het afwijkend van de normale post.nl-verzending via een of andere obscure koerier liet bezorgen. Was niet thuis en het pakket werd gedumpt bij een nog obscuurder afgiftepunt - op 60(!) minuten lopen. Uiteraard heb ik het daar nooit opgehaald. Nu al maanden dreigbrieven van Zalando over mijn niet-betalen. Op mails wordt ijskoud niet gereageerd.

Al jaren klant en opeens kan ik alleen maar betalen...

Geschreven op 27 juli 2021

Al jaren klant en opeens kan ik alleen maar betalen met creditcard. Niemand bij de klantenservice kan uitzoeken waarom dit zo is, niemand die iets kan regelen.

Ik moet betalen voor leveringen die ik retour heb gestuurd

Geschreven op 24 september 2019

Ik moet betalen voor leveringen die ik retour heb gestuurd. Ik bestel veel via internet en gaat altijd prima. Nu heb ik met Zalando 2 slechte ervaringen binnen korte tijd. Van 2 bestellingen heb ik een deel teruggestuurd. Zij zeggen dat ze niets ontvangen hebben. Bij 1 bestelling ging het om retourzending naar Mango. Inmiddels al 2 maanden, resp maand geleden en door omstandigheden heb ik verzendbewijs niet meer. Mijn indruk is dat de afhandeling van retouren daar niet helemaal goed gaat. Bij de klantenservice krijg je te horen dat ze het heel vervelend vinden maar kunnen helaas niets voor je betekenen. Tsjaa. Ik bestel hier nooit meer.

Ik doe een bestelling op zaterdag

Geschreven op 2 april 2019

Ik doe een bestelling op zaterdag (ochtend) vervolgens word mijn bestelling verwerkt op maandag waardoor ik mijn bestelling op woensdag pas kan krijgen. Vervolgens bel je met de servicelijn dan kunnen ze niks voor je betekenen. Lekker dan nog een klant kwijt.

Super slechte en waardeloze klantenservice

Geschreven op 23 januari 2019

Super slechte en waardeloze klantenservice. Ik had VVV bonnen gewonnen hier wilde ik een horloge van kopen. Daarvoor moest ik eerst een Zalando cadeaubon kopen met de VVV bonnen.

Het pakket met horloge 1 had ik via Paypal betaald het pakket horloge nummer 2 met de cadeaubon. Nu heb ik nummer 1 terug gestuurd en hebben ze het tegoed niet op mijn Paypal maar terug op mijn tegoed gestort. Terwijl ik de juiste informatie had bijgevoegd.

Niemand is thuis bij Zalando want eerst kan het niet teruggedraaid worden omdat het betaald is met paypal (?) nu kan het na een aantal mails ineens niet omdat het wettelijk niet mogelijk is. Wat een kletskoek. Zij hebben het geld op de verkeerde manier teruggeboekt en nu zit ik met een tegoed op mijn account en moet ik de creditcard nog betalen. Echt waardeloos terwijl ik zelfs de juiste gegevens heb bijgevoegd zijn ze niet coulant en willen niet meewerken. Super slecht ik zal mijn tegoed nog op moeten maken maar daarna geen Zalando meer voor mij

Op 8 december een cadeaukaart van 50 euro besteld

Geschreven op 19 december 2018

Op 8 december een cadeaukaart van 50,00 direct via Internet bij Zalando besteld. Nu, 19 december 2018, elf dagen later blijkt er volledige onduidelijkheid over waar het pakket is gebleven. Zalando geeft de schuld echter aan DHL en DHL de schuld weer aan hen. Ze vertikken het de zaak uit te zoeken. De helpdesk is een regelrechte aanfluiting. Geen enkele bereidheid om je te helpen en wil ook niet bellen met DHL om de zaak uit te zoeken en tot een goede oplossing te komen. Op een mail wordt door Zalando niet gereageerd en inmiddels kosten gemaakt voor diverse malen met hen en DHL bellen. De cadeaukaart was een Kerstcadeau, wel betaald, maar of hij ooit nog aan komt betwijfel ik sterk.

Ik bestel zo nu en dan bij Zalando

Geschreven op 23 september 2018

Ik bestel zo nu en dan bij Zalando. Altijd positieve reviews gegeven, tot nu. Eerst was ik altijd te spreken over Zalando en hun service. Ik heb badslippers besteld. Handig voor op vakantie, in huis, strand enz. Maar helaas mogen deze badslippers niet in de douche of 10 tot 15 minuten lang nat worden. Want dan gaat de witte coating eraf EN plakt alles heerlijk aan je voeten. Daar heb ik dan 100+ euro voor betaald.

En dit is GEEN defect, dit is geen fout van het merk waar het van is maar dit is de fout van mij want, ze zijn 10 a 15 min. te lang nat gebleven in gewoon simpel water. Ik wist niet dat badslippers niet nat mochten worden. Helaas wordt ik niet geholpen en ik heb 2 weken moeten wachten op dit antwoord. Ze kwamen er zelf niet eens mee! Ik moest hiervoor nogmaals contact voor opnemen en begrip hiervoor hebben.

Zeer goede website, goede service

Geschreven op 1 mei 2018

Zeer goede website, goede service, nooit geen probleem ondervonden ook niet met retouren. Is gewoon beste online kleding webshop op dit moment.

Tot nu toe is altijd alles netjes geleverd

Geschreven op 22 februari 2018

Tot nu toe is altijd alles netjes geleverd en op tijd. Zeer goede kwaliteit voor heren dames en kids. Ook op rekening betalen gaat prima en zonder gedoe! Zalando is echt een aanrader.

Zeer slecht! Pakket retour gestuurd

Geschreven op 2 januari 2018

Pakket retour gestuurd en na een tijdje vragen of deze ontvangen is waarop er wordt geantwoord dat dit niet het geval is. Helaas heb ik het verzendbewijs niet meer. Ik geef aan de pakbon in het pakket mee retour gestuurd te hebben, hun retour-etiket gebruikt te hebben, maar ze weigeren gewoon om het intern na te kijken. Schandalig!

Altijd goede ervaringen gehad met Zalando

Geschreven op 12 december 2017

Altijd goede ervaringen gehad met Zalando, snelle levering, snelle retourafhandeling, vriendelijke klantenservice waar ze je altijd goed te woord staan. Tot vandaag. Wil ik vandaag een retourzending aangeven van een nieuwe bestelling, zie ik tot mijn verbazing dat er nog een retour open staat van 18-10-2016. Uhm, dat klopt niet. Altijd alles netjes op tijd terug gestuurd. Maar ja hoor, dit geld is nooit terug gestort op mijn bankrekening.

Zojuist een medewerker aan de telefoon gehad die me basically zei dat ik mijn geld niet terug krijg. Wow. Dus ik geef tijdig mijn retour aan, stuur mijn jas terug, alles volgens de regeltjes. Van een andere retourzending is alles wel goed gegaan. Om nu te horen dat zonder een verzendbewijs ze me weigeren om me mijn geld terug te sturen. Heel slecht om zo kort te zijn met een vaste klant.

Ik kan er alle kleding vinden die ik wil

Geschreven op 12 december 2017

Ik kan er alle kleding vinden die ik wil en ik krijg via de mail goeie aanbevelingen voor eventuele aankopen.

Ik heb twee jassen geretourneerd

Geschreven op 5 december 2017

Ik heb twee jassen geretourneerd die volgens Zalando nog niet binnen zijn, terwijl ze de jassen allang terug hebben. Je kan hier niemand aan de telefoon krijgen die een probleem voor je kan oplossen, terwijl hier duidelijk is dat ik gewoon in mijn recht sta. Ik heb de retoursticker gebruikt die bij het pakket zat en ik heb een verzendbewijs van PostNL naar hen verstuurd. Met Track&Trace is te zien dat het pakket al een maand geleden op het juiste adres is aangekomen!

Toch weigert Zalando te betalen. Ze gaan nu eerst intern een onderzoek starten en dat moet ik afwachten. Waarom ik daarop moet wachten hebben ze niet verteld. Aan de telefoon werd ik steeds ronduit bot behandeld. Kennelijk klopt er iets niet met het retouradres dat zij zelf hebben opgegeven (en waarnaar de jas ook is verstuurd).

Volgens de eigen voorwaarden van Zalando (en volgens de wet) moet het aankoopbedrag binnen 14 dagen worden teruggestuurd nadat ze het pakket hebben ontvangen. Dat doen ze dus niet. Wat een slechte service!

Schoenen besteld die snel kapot waren

Geschreven op 4 december 2017

Schoenen besteld die snel kapot waren. Ik heb hier een mail over gestuurd en mocht ze retouren. Ik moest eerst nieuwe kopen en had hier geld voor nodig. Ik heb nu nieuwe en het retour termijn is verlopen dus mag ik de schoenen niet meer retouren. Nu heb ik de schoenen die kapot zijn en ik krijg geen geld terug dus kan ik mijn rekeningen deze maand niet betalen.

Een andere winkel in mijn buurt verkoopt dit vest ook voor 79,95 euro

Geschreven op 28 november 2017

Ongeveer één maand geleden merkte ik op de site van Zalando een vest op van Petrol Industries aan 79,95 euro in de maat XXL. Een andere winkel in mijn buurt verkoopt dit vest ook voor 79,95 euro (officiële prijssticker). Vandaag staat dit artikel met 20% korting op de site, evenwel is de afgeprijsde verkoopprijs 79,95 euro zoals voor de korting.

Wat is er gebeurd: de prijs is verhoogd naar 99,95 euro om dan na de korting van 20% toch nog 79,95 euro aan te rekenen. Met deze handelspraktijk krijgt de klant het gevoel een korting van 20% te krijgen, maar eigenlijk klopt dit niet, want je betaalt gewoon de officiële prijs. Ik confronteerde hen met dit gegeven en dit was hun antwoord: Ik snap de onduidelijkheid over de prijs, alleen is het niet zo dat de prijs eerst verhoogd is om dan terug te plaatsen. Sommige maten worden niet door Zalando maar door een partner van ons geleverd. Bij de maat xxl is het zo als je daar op klikt, dat je ziet dat deze maat door onze partner Motion Fashion verzonden wordt.

Wanneer dat het geval is, kan het zijn dat zij een andere prijs hanteren dan wij voor een artikel. Hun normale prijs is 99,95 en zij geven daar 20% korting op waardoor het nu 79,95 kost. Zij kiezen ervoor om een prijs te hanteren van 99,95. Wij als Zalando staan hier dus verder buiten. Zij geven er vervolgens 20% korting op, ook dit is buiten zalando om. Hierdoor is de prijs alsnog 79,95. Met deze uitleg kunnen ze uiteraard alle kanten op.

Een ding staat bij mij vast, deze stelling houdt weliswaar geen rekening met hoe de kwestie ervaren wordt door de klant. De geloofwaardigheid van Zalando lijdt hieronder, en de intelligentie van de klant wordt ook zwaar onderschat. U bespaart dus 20% bij misleiden van de klant, en bij een confrontatie schuiven zij op een nog onvriendelijke manier alle verantwoordelijkheid af door een onduidelijke uitleg te geven en verwijzen daarbij ook nog naar hun algemene voorwaarden met de klant/toeleveranciers.

Een passende oplossing zou hier zeker op zijn plaats geweest zijn ipv. een uitleg die kant nog wal raakt. Nog even dit, op een website staat dezelfde vest voor de prijs van 44,95 euro plus 8,00 euro verzendkosten. Op een tweede Nederlandse site staat deze vest aan 50,95 euro (verzendkosten inbegrepen).

Kwam viavia bij Zalando en ik ga hier nooit meer weg

Geschreven op 19 oktober 2017

De beste site! Vroeger deed ik al het winkelen bij de Zara maar door de ontzettend slecht klantenservice weiger ik daar nog wat te kopen. Kwam viavia bij hen en ik ga hier nooit meer weg! Heel makkelijk gratis retour dus je kan van alles kopen in meerdere maten en thuis op je gemak passen. Heb een keer schoenen gekocht van all star en een keer gedragen maar knelde heel erg, Zalando gemaild met het probleem en binnen een uur een net antwoord dat het is doorgegeven en dat ik ze alsnog kan retourneren als ik dat wil. Ik vind het een top site!

Schoenen terug gestuurd

Geschreven op 28 september 2017

Schoenen terug gestuurd (2x), waarvan wel één paar gehouden. Beide zendingen kwijt! Meerdere mails gestuurd, geen reactie. 5 weken verder en nog niet behandeld of afgehandeld. Maar geef de moed nog niet op.

Prima winkel totdat je een keer een probleem hebt

Geschreven op 10 september 2017

Prima winkel, totdat je een keer een probleem hebt. Bij mij was bestelling na 3 weken nog niet binnen. Telefonisch dagenlang totaal onbereikbaar, ook geen live chat mogelijkheid zoals vele anderen wel hebben. Dus uiteindelijk maar via de mail contact gezocht. Krijg je standaard ontvangstbevestiging met mededeling dat beantwoording wel een aantal dagen kan duren wegens drukte.

Uiteindelijk na een aantal weken (!) pas antwoord gekregen... alleen het antwoord was incompleet en niet correct. Klacht hierover gemaild maar (uiteraard) ook niets meer op terug gehoord. Kortom, Vette winsten maken maar niets terug investeren richting klant en te beroerd om te investeren in extra personeel voor fatsoenlijk klantencontact. Voor mij nooit meer.

Zalando wat een geweldige winkel is het toch

Geschreven op 3 september 2017

Zalando wat een geweldige winkel is het toch! kuch kuch... euhuhm, ik zal mijn ervaring dan toch maar eens delen, want naar 1,5 week niet 1 maar uit eindelijk 3 bestellingen te verknallen vind ik dat maar is hoog nodig tijd. Het begon allemaal bij een bestelling van wat kleding 3 broeken en 3 t shirts. Na een 2 dagen kreeg ik een automatische email met daar in de melding dat de bestelling wat vertraagd was, ai ja wel dat kan gebeuren geen probleem. Echter naar bijna een week vond ik het wel welletjes. Ik bel en krijg een heer aan de telefoon.

Het gesprek duurde niet lang. ik zie het luid het antwoord van de medewerker. De spullen moesten uit verschillende warenhuizen komen, en zijn inmiddels in het centrale warenhuis aangekomen. Ze worden vandaag verstuurd! Ik meld dat is mooi dan kan ik vandaag van jouw een Track trace ontvangen? jawel meneer dat komt goed, ik zal er ook nog even een mailtje achter aan sturen was het antwoord van de medewerker. Ik ben tevreden wens de jonge man netjes een fine dag en hang op.

Jawel het mocht niet zo zijn de volgende dag het volgende telefoon gesprek. Ik leg de situatie nogmaals uit aan de dame aan de telefoon. och wat vervelend zegt ze en zoekt mijn bestelling op en ziet dat er iets mis is, heeft u een momentje tuurlijk heb ik dat! En geduldig wacht ik af tot dat ze terug komt met de tekst en uitleg die ze van haar collega heeft gekregen. Er is wat fout gegaan met het bestel proces, de bestelling gaat zo vreselijk lang duren. Ik kan voor u de bestelling annuleren, en u kunt dan opnieuw bestellen is haar oplossing. Als pleister op de wonden geeft ze me een kortingscode, immers was haar ook lekker fout bezig!

Afijn ik bestel opnieuw, zie er enigszins de lol er nog wel van in fouten worden immers wel is gemaakt. Toch ben ik niet blij met de situatie want ik zit immers al een week te wachten op mijn spullen! Ik heb besteld en check de bestelling, verbaast zie ik dat er 1 broek van af een leverancier moet komen! verdorie alles was toch op voorraad denk ik bij mijzelf. Ik bel nogmaals en krijg van de medewerker de garantie dat, dat als een apart pakket verstuurd zal worden.

Jawel hoor de medewerker had gelijk de broek is zelfs sneller binnen dan de overige bestelling geweldig! Nu wachten op de rest. een dag later de rest van de handel komt binnen! Echter wat schetst mijn verbazing, ... jawel er ontbreekt een artikel en er zit een soort van trainings BH bij mijn pakket in! Ik denk bij mijzelf hoe krijgen ze het voor elkaar tot 3 maal toe een bestelling bij 1 persoon zover te verkloten! ongelofelijk!

Ik bel wederom opnieuw nu op zondag morgen want het pakket was zoals gebruikelijk op mijn adres ontzettend laat binnen gebracht door PostNL. Enig sinds geagiteerd maar wel netjes doe ik mijn verhaal bij de dame van dienst. opnieuw klinkt het och wat vervelend voor u ze begint haar procedure uit te leggen hoe ik netjes dat ene artikel kan terug sturen, ik mijn geld terug ontvang, en dan voor een derde keer opnieuw mag gaan bestellen!!! Nu ben ik echt kwaad ik zit daar niet op te wachten!! Ik bestel gewoon simpel 3 t shirts en 3 broeken! En men krijgt het bij Zalando klaarblijkelijk niet voor elkaar om zonder een probleem meer dan 1 artikel te versturen! Ik vraag nog of ze dat t shirt niet gewoon dat t shirt kan versturen, maar ze blijft stee vast bij haar procedure. Mensen lijken vandaag de dag wat dat betreft net robots! Geen enkele empathie meer te vinden! Voor mij is t dan ook wel klaar met deze web winkel! T krijgt van mij een dikke 1 met een griffel! En ik adviseer een ieder met klem deze webwinkel te vermijden als de pest! Mits je het niet erg vind natuurlijk als je 3 tot 4 keer achter je spullen aan moet!

Je zal maar eens een kortingscode van 20 euro hebben

Geschreven op 3 juli 2017

Je zal maar eens een kortingscode van 20 euro zonder verdere voorwaarden hebben van Zalando. Je bestelt schoenen en ze passen niet. Schoenen terug. Kortingscode nieuw maar nu in een keer met beperkingen. Minimaal koop van 100 euro en de code is nog maar beperkt geldig. Wat er niet duidelijk staat.

Gevolg: kortingscode niet meer geldig. De snelheid van leveren is overigens hetzelfde als de snelheid van reageren op een mail. Shit dus. Hoe groot de kans is dat ik ooit nog een bestelling bij hen plaats? Tja, wat maakt hen dat uit! Vooral vasthouden aan deze niet te begrijpen regels en de klanten lopen vanzelf weg.

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Zalando en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.zalando.nl

Jouw ervaring met Zalando

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Zalando. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Tennisdirect
nog geen ervaringen
Dell
lees 29 ervaringen
Paradigit
lees 9 ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.