Bol.com ervaringen en reviews

Bol.com is marktleider in de online verkoop van boeken, cd's, DVD's, software & PC-accessoires, games en elektronica. Bezoekers van de website hebben toegang tot ruim 140.000 Nederlandstalige boeken, 750.000 Engelstalige boeken, 300.000 cd's en 10.000 films en enkele duizenden elektronica-artikelen. Tevens zijn we de grootste softwareaanbieder en gameswinkel van Nederland ťn hebben we mobiele telefonie in het assortiment opgenomen.

Korting op je aankopen? Prijsvergelijk.nl heeft een speciale kortingscode voor Bol.com!


Adresgegevens

Website www.bol.com
Telefoon 0900-2025438
Utrecht

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, EU (niet voor games, elektronica, gsm)
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Bol.com is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat† alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven†zich houden aan†wet- en regelgeving. Maar ook†aan de opgestelde gedragscodes†van†de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 6 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Bol.com is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 198 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Bol.com

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Bol.com en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Bol.com betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Bol.com betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 198 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Artikel kon alleen ongeopend retour gestuurd worden

Lukas op 3-10-2019 - Ordernummer: 2549452030
Heb een artikel besteld, die blijkbaar volgens de voorwaarden alleen maar ongeopend terug gestuurd mag worden. Toen ik het product met de app had besteld, stond deze informatie nergens bij, maar 30 dagen bedenktijd! Zo'n leugen. Heb screenshots gestuurd en geprobeerd om dit met de klantendienst op te lossen, maar ze hadden maar de hele tijd hun voorwaarden herhaald en niet echt naar mij geluisterd.

 
 
 
 

De 3G filter besteld product kwam niet overeen

Ayu op 19-9-2019 - Gekocht: Samsung Waterfilter 3G
De 3G filter besteld product kwam niet overeen met de foto die op de website is weergegeven (zie foto). Heb een heel ander product ontvangen (zie foto), vandaar een klein stukje van boven opengemaakt om te zien of het past (zie foto). Dit ook gedaan vertrouwende erop dat ze 1 jaar fabrieksgarantie geven volgens hun advertentie. Ze hebben de filter niet geaccepteerd voor retour. Heb meerdere malen gevraagd voor een oplossing waar ze als enige als oplossing voor gaven om een andere filter te kopen bij hun van 35 euro met onkosten van 10 euro. Ik gaf aan dat als ik het weer zou openmaken en het niet erin zou passen dan zat ik met 2 geopende filters waarvoor ik 70 euro zou betalen zonder dat ik er wat mee kon. Ik heb meerdere malen vriendelijk verzocht dat ik jullie klant wil blijven en na elke 6 maanden nieuwe zal blijven bestellen of dat ze het in willen kopen omdat ik er echt niets mee kan. Uiteindelijk hebben ze de filter teruggestuurd en moet ik opkomen voor kosten terwijl ik er niets aan heb. (zie foto vergelijking oude en de filter die ik teruggestuurd heb gekregen, groot verschil in aansluiting). Heb Bol.com ook ingeschakeld maar zij willen ook niets betekenen voor mij en zeggen dat ze goed hebben gehandeld. Erg jammer en een les voor mij dat ik niets meer via internet zal bestellen in de toekomst! Slechte ervaring en zeer klantonvriendelijk behandeld!

 
 
 
 

Ik ben al jaren een goede klant

Anoniem op 25-7-2019 - Ordernummer: 2419182650 - Gekocht: Ginseng Creme
Ik ben al jaren een goede klant van Bol.com maar maak nu iets mee waarvoor ik iedereen wil waarschuwen. Het onderstaande is voor mij een reden niets meer te bestellen. Ik bestel op 7 juli een product (bij een externe verkoper), ik kies gelukkig voor ?Achteraf betalen?. Ik zou volgens de website het product de volgende dag in huis hebben.

Op 11 juli ontving ik het product, ondertussen had ik het al ergens anders gekocht en heb het direct dezelfde dag retour gestuurd. Op 12 juli krijg ik via Track and trace van PostNL de melding dat het pakket is afgeleverd. Op 19 juli stond bij Bol.com het product nog niet op retour ontvangen. Ik heb gebeld en de dame aan de telefoon verteld mij dat zij inderdaad ziet dat het op 12 juli retour gekomen is. Vanaf dat moment staat het product in mijn account op ook op retour ontvangen. De dame zegt het te zullen regelen met de externe verkoper.

Vandaag 25 juli ontvang ik een betalingsherinnering. Ik heb opnieuw gebeld met Bol.com en mijn ongenoegen uitgesproken. De dame aan de telefoon zegt niets te kunnen doen omdat de externe verkoper geen reactie geeft. Ik vraag aan deze dame hoe het zit als hij de komende maand ook geen reactie geeft, kan ik dan een aanmaning en incasso krijgen. De dame zegt dat dat inderdaad mogelijk is. Ik dacht al die jaren zaken te doen met een betrouwbaar bedrijf maar nu blijkt dat Bol.com je gewoon in de kou laat staan als een externe verkoper zijn retouren niet afhandelt. Het zal ongetwijfeld goe dkomen maar ik wil toch gemeld hebben dat Bol in ene een stuk minder betrouwbaar is als dat ik al die jaren gedacht heb. Ik bestel niets meer bij dit bedrijf omdat achteraf blijkt dat je niet weet met wie je zaken doet!

 
 
 
 

Ik ben tevreden met mijn aankoop

Levi op 20-3-2019
Ik ben tevreden met mijn aankoop. Helemaal geen problemen, het hoesje dat ik heb gekocht ziet er goed uit en doet het goed.

 
 
 
 

Ik ben blij met mijn aankoop

Michaela op 30-1-2019
Ik ben blij met mijn aankoop en het is niet de eerste keer. Items zien er altijd uit zoals op de foto. Ik zou willen dat de levering nog sneller was, maar twee dagen is prima.

 
 
 
 

Als er iets mis gaat is het jouw probleem

Anoniem op 20-1-2019 - Ordernummer: 2137521830
Als er iets mis gaat is het jouw probleem en kun je fluiten naar je centen. Hun leverancier was de door ons bestelde computer kwijt geraakt. De order konden we van Bol niet annuleren omdat deze al verzonden was. Post heeft aan ze bevestigd dat ze intern problemen hebben en dat deze inderdaad nooit is bezorgd. Zolang de pc weg is kunnen we fluiten naar onze centen:

 
 
 
 

In de nacht tijdens Black Friday hebben we een thermostaat besteld

Sanne op 2-1-2019
In de nacht tijdens Black Friday heeft mijn man en ik direct een bestelling geplaatst: een thermostaat. Deze koste 169,- (normaal 249,-). De thermostaat zou 5-12 geleverd worden. 10-12 heeft mijn man zelf contact opgenomen met Bol.com, met de vraag wat de status is van onze bestelling (we hebben hem namelijk nog niet ontvangen). Medewerker gaf aan dat de bestelling 5 dagen vertraging heeft en we ons geen zorgen hoeven te maken.

Eind december heeft mijn man weer contact opgenomen met bol.com, dit keer via de mail (want nog steeds geen thermostaat ontvangen). Het wordt nu wel erg vervelend, omdat we een maand zonder thermostaat zitten (fijn in de maand december). We kregen de volgende boodschap via de mail terug: Het geld wordt naar u teruggestort en de bestelling wordt niet meer geleverd. Mijn man heeft direct gereageerd via de mail dat dit niet de bedoeling is. Wij willen de betreffende thermostaat voor de Black Friday prijs.

Vervolgens werd er vanuit Bol.com niet meer naar ons gemaild (lekker makkelijk). Mijn man heeft toen weer (het wordt eentonig) zelf gebeld. De medewerker gaf aan dat het geld is terug gestort en dat Bol.com niks meer kan betekenen (huh en dat zonder onze toestemming?). Advies medewerker: We moesten de thermostaat maar opnieuw bestellen voor de prijs (raadt u het al) 249,-. En ohja de witte variant is er niet meer, wel een zwarte of rode variant.

En waarom Bol niks voor ons kan betekenen? Omdat de thermostaat geleverd zou worden door een andere leverancier.? Ho, stop, wacht eens even? Wij hebben de thermostaat expres via de website besteld (betrouwbaar), onze betaling is direct naar Bol.com gegaan en dus niet naar een of andere leverancier. Na je bestelling krijg je zelfs nog een mooie mail met de tekst: Fijn dat je koos voor onze winkel. Okť en nu het verkeerd is gegaan, wordt er verwezen naar een andere winkel? Lekker makkelijk! En als het goed gaat Bol.com? Dan krijgt u toch ook uw provisie en komt uw logo toch ook via de mail voorbij? Nee, dit is niet de oplossing voor ons. We vragen niks extra?s, we vragen slechts naar uw belofte en dus onze bestelling die we eind november hebben geplaatst. We willen de thermostaat voor 169.- het liefste wit, maar als het echt niet anders kan dan willen we zelfs nog water bij de wijn doen en gaan voor de kleur zwart. Maar nee hoor, de medewerker leek of wilde ons totaal niet begrijpen en bleef maar wijzen naar de andere leverancier.

Mijn man heeft het gesprek toen maar beŽindigd, want hier heb je als klant geen boodschap aan. We hoopten dat we per toeval een verkeerde medewerker aan de telefoon hadden die met het verkeerde been uit bed is gestapt (zoiets als: verkeerde plek, verkeerde tijd). Mijn man belde daarom direct weer naar Bol.com. Dit keer kregen we een andere medewerker aan de lijn. Dit keer wel iemand die klantbelang centraal heeft staan? Nee hoor, deze was zelfs onvriendelijk. Hij toonde totaal geen begrip: ging iets verdedigen wat gewoon niet te verdedigen is (alsof het onze eigen fout was). Hij was onbeleefd: liet mijn man niet uitpraten. En toen we naar een leidinggevende vroegen (die wel meer mandaat heeft?) kregen we als antwoord:?Wij hebben hier geen leidinggevende, u moet het met ons doen en dus ook met dit antwoord.? Mijn man heeft het gesprek beŽindigd.

Jammer, want was het voor Bol.com financieel niet beter geweest om deze klacht direct op te lossen en de desbetreffende thermostaat te leveren. Dit zou Bol.com maximaal 80,- kosten. Medewerkers zoveel tijd in deze zaak laten steken met alsnog geen gewenst resultaat en een boze klant is toch veel duurder? Teleurstellend. Ik was een echte ambassadeur (en geloof me ik heb veel bestellingen gedaan.) Maar nu ik ze echt even nodig had, hebben ze me keihard laten zitten. Dit was voor hen een kans, zodat ik en mijn man nog meer bestellingen in de toekomst zouden plaatsen en we ze zouden aanbevelen aan anderen. Maar als ooit onze mening wordt gevraagd, dan zeggen wij: Winkel vooral bij kleinere winkels die nog wel hart hebben voor hun klant in goede en slechte tijden.

 
 
 
 

Ik heb tijdens Black Friday drie keer iets gekocht

Stan op 19-12-2018
Waar moet ik beginnen. Ik heb tijdens Black Friday drie keer iets gekocht bij Bol.com en geloof het of niet, drie keer ging het finaal fout, waarbij de service werkelijk ongekend dramatisch bleek.

Als eerste heb ik een cadeau gekocht voor een surprise avond. Deze zou netjes binnen 1-2 dagen geleverd worden. Echter werd het product pas na 3 weken(!) geleverd. Let op, dit was niet rond de feestdagen, maar halverwege november. Mocht de levering vertraagd worden vanwege de feestdagen dan heb ik daar begrip voor, maar dit slaat werkelijk alles.

Daarnaast heb ik een week geleden een ander cadeautje besteld. Ook deze zou netjes binnen 1-2 dagen geleverd worden. 4 dagen later nog niks binnen. Inmiddels wel bericht gehad dat het product veilig na 1 dag geleverd zou zijn. Nou, niet dus! Wat gaan we hier aan doen Bol.com? Waarschijnlijk helemaal niets, zoals jullie aan alles niets doen en verwijzen naar externe bedrijven die jullie beschouwen als partners. Zij doen het altijd fout en Bol.com is slechts een tussenpersoon.

Als laatste het grootste fiasco. Ik heb tijdens Black Friday een Nest 3e generatie learning thermostat gekocht voor een prima prijs. Op dit apparaat waren vele aanbiedingen, maar wij bestelden dit bij Bol.com in de veronderstelling dat Bol.com betrouwbaar zou zijn. Dit product zou binnen 5-7 dagen geleverd worden. Na 11 dagen nog niets binnen. Nadat ik contact heb opgenomen met Bol.com krijg ik een mail van CheapSales (de partner/leverancier van Bol.com) met het bericht dat zij zijn opgelicht door haar leverancier en ze de gegevens doorsturen naar de rechter. Verder hebben ze een nieuwe leverancier gevonden en krijg ik gewoon mijn Nest toegestuurd binnen enkele dagen. Inmiddels 4 weken(!) verder heb ik nog steeds geen Nest thermostat. Ik neem wederom zelf contact op met Bol.com, ditmaal via de telefoon. Mevrouw aan de telefoon ziet meteen waarom ik het product nog niet heb ontvangen Ik zie het al, wij hebben de samenwerking met de leverancier (CheapSales) opgezegd. Deze levert niet meer aan ons en het product zult u dan ook niet krijgen. Met andere woorden wij controleren onze leveranciers NIET en als ik zelf geen contact had opgenomen met Bol.com dan had ik kunnen fluiten naar mijn geld.

Nadat mevrouw van de klantenservice mij een aantal keer mevrouw had genoemd, verzocht ik haar vriendelijk om mij meneer te noemen, omdat ik een meneer ben. Waarop ze spontaan reageert met Oh natuurlijk, mijn excuses mevrouw. Dit is toch werkelijk ongelofelijk? Je hoeft duidelijk geen opleiding te hebben afgerond om bij de klantenservice van Bol.com te werken.

Omdat mevrouw het wel probeert, wil ze kijken of ze iets voor ons kan regelen. Ik word in de wacht gezet. Na een aantal minuten keert ze terug met de boodschap Er is eenzelfde Nest thermostat bij Wehkamp te koop voor 249 euro. Dit scheelt verdomme 80 euro(!) met de prijs waarvoor wij het apparaat bij Black Friday hebben gekocht! Wij hebben andere (achteraf betrouwbaardere) aanbiedingen laten liggen omdat wij vertrouwen hadden in Bol.com. Ook zegt mevrouw constant dat het de schuld is van CheapSales. Wij bestellen niet bij CheapSales, wij bestellen bij Bol.com. Het is JULLIE probleem dat jullie de leverancier niet goed controleren en in zee gaan met louche bedrijven. Daar heb ik als consument van Bol.com geen boodschap aan! Als laatste gaat mevrouw van de klantenservice kijken of ze een vergoeding kan regelen omdat (ik som het even op) we worden genaaid door Bol.com, we extreem lang hebben moeten wachten op een product waarvan Bol.com al lang wist dat het niet geleverd zou worden, we zelf hier achteraan moesten gaan en we anders niets meer zouden horen en we totaal geen begrip van Bol.com ontvangen voor de situatie. Na weer even in de wacht te hebben gestaan komt ze met het antwoord Ik begrijp dat het een vervelende situatie voor u is, maar ik kan verder niets voor u doen. Ik kan u ook geen vergoeding geven.

Nou Bol.com, schaam je diep. Wat een dramatisch bedrijf! Ons vertrouwen in jullie is weg. Consumenten bestellen bij jullie en niet bij jullie leveranciers. Het is jullie verantwoordelijkheid om de verkoop dan goed te laten lopen. Mij als consument zijn jullie kwijt.

 
 
 
 

Ik heb een bestelling van 5 boeken geplaatst

Anoniem op 17-12-2018 - Ordernummer: 201234567
Ik heb een bestelling van 5 boeken geplaatst ruim voor sinterklaas en de levering hiervan in geen een keer goed gegaan. Boeken raakten kwijt, waren ernstig beschadigd, niet leverbaar, bestelling werd geannuleerd, pakket kwijt etc. etc.

Ik heb mij hierover beklaagd en het probleem zou worden opgelost. Welke oplossing denkt u dat Bol.com mij biedt voor het bedrag van e200,- (tweehonderd euro)? Mijn account is permanent geblokkeerd door bol,.com en ik kan mijn geld niet meer uitgeven. Blokkade wordt pas opgeheven wanneer voor de tigste keer telefonisch contact opneem met bol.com. Dit nadat eerder is verteld dat je niet moet bellen en gewoon de interne procedure moet afwachten. Overigens krijg je steeds een andere persoon aan de lijn en lezen ze de mail in je account niet want je moet het verhaal iedere keer weer opnieuw vertellen. Case nummer doorgeven heeft ook geen zin want ze maken gewoon weer een nieuwe aan als je belt.

Ik weet niet wat ze nu weer in petto hebben voor ons, maar ik vind dit onderwereld manieren en klinkklare diefstal. Hoe kan het dat ze eigen regels maakt in het webshop verkeer? Hoe kan het dat bol.com klanten verantwoordelijk maakt voor haar eigen fouten? Hoe kan het dat ze klanten cadeaubonnen niet meer laat uitgeven omdat ze hun eigen processen niet op orde hebben?

Wij zijn al jaren klant en betalen al jaren vooruit met cadeaukaarten. Ik woon niet in een achterbuurt en ik ben de eerste bewoner van dit huis. Kortom geen reden om ons te criminaliseren, laat staan om geld in de vorm van cadeaubonnen van je klant te stellen. Ik snap dat hier niet op wordt ingegrepen door overheid. Aan het thuiszorg waarborg certificaat heb je niets want deze doen ook niet in in deze situatie. Het is gewoon eng dat dit kan in Nederland.

 
 
 
 

Artikel wel besteld maar niet geleverd

Anoniem op 26-11-2018 - Ordernummer: 2023194870 - Gekocht: Camperhoes
Artikel niet geleverd. Mail gekregen dat de levering later zal gebeuren. Verscheidene mails gestuurd. Wanneer levering? Telkens van kastje naar de muur. Product niet meer aanwezig. Geen order uitstaan voor product. Nog steeds geen duidelijk antwoord. 2 weken geleden al wel betaald. Product nog steeds niet ontvangen en weet ook niet wanneer ze het gaan leveren. Dit jaar of volgend jaar?

 
 
 
 

Afgelopen maandag 200 euro aan kadobonnen gehaald

Maria Kouhli op 26-7-2018
Ik bestel al een poosje op bol.com. Mijn rekeningen gewoon betaald en afgelopen maandag 200 euro aan kadobonnen gehaald, omdat ik een aantal spullen nodig had, die mijn zenuwpijnen verzachten, vanwege mijn aandoening (kan daardoor ook bijna niet meer lopen en vandaar dat ik vaak afhankelijk van webshops ben). Krijg een aantal uur na de bestellingen, dat het geannuleerd is, omdat er vanaf mijn account ineens niet meer besteld kan worden. (ondertussen wel 200 euro aan cadeaubonnen ingewisseld)

Ik balen, niet alleen vanwege de spullen, die ik dus nu niet kon halen, maar vooral dat ik nu niet meer ergens anders die noodzakelijke spullen kon halen, want dat geld zat in de kadobonnen van bol.com. Na contact bleek het een technische fout en volgende dag kon ik weer bestellen. Sinds gisteren weer hetzelfde verhaal, maar nu kreeg ik als antwoord, dat ik niet meer met cadeaubonnen kon betalen, zonder verdere opgaaf van reden, maar wel met ideal, terwijl ik ze heb uitgelegd waarom ideal geen optie is voor mij (bewind), maar blijkbaar moet ik nu maar uit zien te vinden hoe ik spullen bij hun kan bestellen. Zowiezo vertrouw ik ze niet meer want dadelijk betaal ik met ideal en wordt alles weer geannuleerd, omdat er toch Ťcht stond dat er vanaf mijn account niet besteld kan worden, dus snap deze vage antwoorden allemaal niet meer, maar deze goedbetalende klant zijn ze kwijt!

 
 
 
 

Geld na meer dan 14 dagen nog niet terug

Anoniem op 25-6-2018 - Ordernummer: 4670427860
Geld na meer dan 14 dagen nog niet terug na retournering Smart tv! Ruim 2 weken geleden (5 juni) een tv s morgens besteld. Had een half uur na mijn 1e bestelling toch een andere tv op het oog en heb de eerste dan ook direct s morgens nog geannuleerd en 2e tv daarna direct besteld. Heeft men intern bij Bol.com de annulering niet bevestigd van de 1e bestelling en zo werd de tv toch naar ons verzonden, alhoewel ik bij hen heb aangegeven dat ze de 1e tv niet moesten verzenden.

2e tv kwam een dag later keurig binnen en daar zijn we nog steeds heel tevreden over. De 1e tv hebben we direct geweigerd en is dan ook in de bus van Post.nl blijven staan en direct door medewerker retour gescand en weer meegenomen. Beide tv's had ik al betaald en heb ze vriendelijk verzocht om 1e tv terug te betalen. Na ruim 1 week gevraagd waar mijn geld bleef. Men zei dat retournering nog niet was geboekt. Nog 3 werkdagen zou het duren... nog 1 week later weer gebeld en toen zei medewerkster dat ze er de vorige dag mee bezig geweest waren en dat bedrag binnen 3 dagen zou worden overgemaakt. Gisteren belt een medewerker en geeft aan dat ze de tv nog niet kunnen traceren. Ik word volgens hem op de hoogte gehouden.

Heb mailwisseling naar Bol.Com gedaan waarin Post.nl aangeeft dat het naar Bol retour is gegaan. Samenvattend hebben ze kennelijk logistiek niet helemaal op orde en daar word je als klant de dupe van want je moet gewoon nog maar enige dagen wachten op je geld omdat zij opnieuw met Post.nl willen communiceren waar pakket met tv gebleven is.
Onvoorstelbaar maar heb mijn geld nog niet terug.

Toekomstige kopers bij retournering van een product kun je mogelijk zeer lang op je geld moeten wachten, je wordt als klant niet echt serieus genomen! Het vertrouwen in dit bedrijf is bij mij heel erg gedaald.

Update: heb vanmiddag (25 juni) weer contact met klantenservice gehad en mail gestuurd. Het moet nu weer zon 2 werkdagen beoordeeld worden door hoofdkantoor en dan krijg ik (hopelijk) antwoord. Nog even weer wachten op mijn geld dus. Geduld is hierbij dus een schone zaak en begrip is er wel bij medewerkers maar excuses worden er niet gemaakt.

 
 
 
 

Goede service tot er iets hersteld moet worden.

Jimmy op 25-4-2018 - Ordernummer: 4456938460
Goede service tot er iets hersteld moet worden. Home cinema was niet goed hersteld waardoor ik deze een 2e keer heb opgestuurd. Dit was blijkbaar niet naar de zin van de reparateur, die heeft dan maar bewust schade aan mijn home cinema gebracht. Na de schade heeft hij fotos genomen en bij de eerdere datum gezet (waar er al 2 foto's gezet waren van hoe deze oorspronkelijk was toegekomen zonder schade). Iets dat iedereen kan zien maar waar Bol niet wil op ingaan.

 
 
 
 

Aeer slechte service, goederen niet geleverd

Verstappen Patrick op 24-4-2018 - Ordernummer: 4611541500016 - Gekocht: Anti alg
Zeer slechte service, goederen niet geleverd. Wel hebben ze me een week aan het lijntje gehouden, zeer onvriendelijke klantendienst die verantwoordelijkheid altijd van zich af schudden.

 
 
 
 

Ik heb 1.5 weken geleden een wasmachine besteld

Claudia op 9-1-2018
Ik heb 1.5 weken geleden een wasmachine besteld en extra betaald voor het laten aansluiten/waterpas stellen en testen. De machine werd volgende dag geleverd maar met, volgens de monteur, een verkeerde aansluiting. Ik ben nu dus al 1.5 weken bezig met de Klantenservice van Bol.com om een nieuwe monteur te laten komen die de machine eindelijk aan komt sluiten. Dit blijkt dus bijzonder moeilijk aangezien er nog steeds niets gebeurt is.

Inmiddels ben ik er zo klaar mee dat ik de machine graag terug wil sturen maar ook dat blijkt niet mogelijk. Ik word dus ook tegengehouden in het bestellen van een machine ergens anders! Ik vind het bijzonder kwalijk dat je niet terug gebeld wordt door de Klantenservice maar dat ze e-mails sturen (1-2 dagen later) wat dus nog langer duurt. Net weer gebeld en er werd gewoon opgehangen. Waardeloos!

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie