Bol.com ervaringen en reviews

Bol.com is marktleider in de online verkoop van boeken, cd's, DVD's, software & PC-accessoires, games en elektronica. Bezoekers van de website hebben toegang tot ruim 140.000 Nederlandstalige boeken, 750.000 Engelstalige boeken, 300.000 cd's en 10.000 films en enkele duizenden elektronica-artikelen. Tevens zijn we de grootste softwareaanbieder en gameswinkel van Nederland Ún hebben we mobiele telefonie in het assortiment opgenomen.

Korting op je aankopen? Prijsvergelijk.nl heeft een speciale kortingscode voor Bol.com!


Adresgegevens

Website www.bol.com
Telefoon 0900-2025438
Utrecht

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, EU (niet voor games, elektronica, gsm)
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Bol.com is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen datá alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijvenázich houden aanáwet- en regelgeving. Maar ookáaan de opgestelde gedragscodesávanáde vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 6 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Bol.com is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 189 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Bol.com

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Bol.com en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Bol.com betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Bol.com betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 189 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Artikel wel besteld maar niet geleverd

Anoniem op 26-11-2018 - Ordernummer: 2023194870 - Gekocht: Camperhoes
Artikel niet geleverd. Mail gekregen dat de levering later zal gebeuren. Verscheidene mails gestuurd. Wanneer levering? Telkens van kastje naar de muur. Product niet meer aanwezig. Geen order uitstaan voor product. Nog steeds geen duidelijk antwoord. 2 weken geleden al wel betaald. Product nog steeds niet ontvangen en weet ook niet wanneer ze het gaan leveren. Dit jaar of volgend jaar?

 
 
 
 

Afgelopen maandag 200 euro aan kadobonnen gehaald

Maria Kouhli op 26-7-2018
Ik bestel al een poosje op bol.com. Mijn rekeningen gewoon betaald en afgelopen maandag 200 euro aan kadobonnen gehaald, omdat ik een aantal spullen nodig had, die mijn zenuwpijnen verzachten, vanwege mijn aandoening (kan daardoor ook bijna niet meer lopen en vandaar dat ik vaak afhankelijk van webshops ben). Krijg een aantal uur na de bestellingen, dat het geannuleerd is, omdat er vanaf mijn account ineens niet meer besteld kan worden. (ondertussen wel 200 euro aan cadeaubonnen ingewisseld)

Ik balen, niet alleen vanwege de spullen, die ik dus nu niet kon halen, maar vooral dat ik nu niet meer ergens anders die noodzakelijke spullen kon halen, want dat geld zat in de kadobonnen van bol.com. Na contact bleek het een technische fout en volgende dag kon ik weer bestellen. Sinds gisteren weer hetzelfde verhaal, maar nu kreeg ik als antwoord, dat ik niet meer met cadeaubonnen kon betalen, zonder verdere opgaaf van reden, maar wel met ideal, terwijl ik ze heb uitgelegd waarom ideal geen optie is voor mij (bewind), maar blijkbaar moet ik nu maar uit zien te vinden hoe ik spullen bij hun kan bestellen. Zowiezo vertrouw ik ze niet meer want dadelijk betaal ik met ideal en wordt alles weer geannuleerd, omdat er toch Ŕcht stond dat er vanaf mijn account niet besteld kan worden, dus snap deze vage antwoorden allemaal niet meer, maar deze goedbetalende klant zijn ze kwijt!

 
 
 
 

Geld na meer dan 14 dagen nog niet terug

Anoniem op 25-6-2018 - Ordernummer: 4670427860
Geld na meer dan 14 dagen nog niet terug na retournering Smart tv! Ruim 2 weken geleden (5 juni) een tv s morgens besteld. Had een half uur na mijn 1e bestelling toch een andere tv op het oog en heb de eerste dan ook direct s morgens nog geannuleerd en 2e tv daarna direct besteld. Heeft men intern bij Bol.com de annulering niet bevestigd van de 1e bestelling en zo werd de tv toch naar ons verzonden, alhoewel ik bij hen heb aangegeven dat ze de 1e tv niet moesten verzenden.

2e tv kwam een dag later keurig binnen en daar zijn we nog steeds heel tevreden over. De 1e tv hebben we direct geweigerd en is dan ook in de bus van Post.nl blijven staan en direct door medewerker retour gescand en weer meegenomen. Beide tv's had ik al betaald en heb ze vriendelijk verzocht om 1e tv terug te betalen. Na ruim 1 week gevraagd waar mijn geld bleef. Men zei dat retournering nog niet was geboekt. Nog 3 werkdagen zou het duren... nog 1 week later weer gebeld en toen zei medewerkster dat ze er de vorige dag mee bezig geweest waren en dat bedrag binnen 3 dagen zou worden overgemaakt. Gisteren belt een medewerker en geeft aan dat ze de tv nog niet kunnen traceren. Ik word volgens hem op de hoogte gehouden.

Heb mailwisseling naar Bol.Com gedaan waarin Post.nl aangeeft dat het naar Bol retour is gegaan. Samenvattend hebben ze kennelijk logistiek niet helemaal op orde en daar word je als klant de dupe van want je moet gewoon nog maar enige dagen wachten op je geld omdat zij opnieuw met Post.nl willen communiceren waar pakket met tv gebleven is.
Onvoorstelbaar maar heb mijn geld nog niet terug.

Toekomstige kopers bij retournering van een product kun je mogelijk zeer lang op je geld moeten wachten, je wordt als klant niet echt serieus genomen! Het vertrouwen in dit bedrijf is bij mij heel erg gedaald.

Update: heb vanmiddag (25 juni) weer contact met klantenservice gehad en mail gestuurd. Het moet nu weer zon 2 werkdagen beoordeeld worden door hoofdkantoor en dan krijg ik (hopelijk) antwoord. Nog even weer wachten op mijn geld dus. Geduld is hierbij dus een schone zaak en begrip is er wel bij medewerkers maar excuses worden er niet gemaakt.

 
 
 
 

Goede service tot er iets hersteld moet worden.

Jimmy op 25-4-2018 - Ordernummer: 4456938460
Goede service tot er iets hersteld moet worden. Home cinema was niet goed hersteld waardoor ik deze een 2e keer heb opgestuurd. Dit was blijkbaar niet naar de zin van de reparateur, die heeft dan maar bewust schade aan mijn home cinema gebracht. Na de schade heeft hij fotos genomen en bij de eerdere datum gezet (waar er al 2 foto's gezet waren van hoe deze oorspronkelijk was toegekomen zonder schade). Iets dat iedereen kan zien maar waar Bol niet wil op ingaan.

 
 
 
 

Aeer slechte service, goederen niet geleverd

Verstappen Patrick op 24-4-2018 - Ordernummer: 4611541500016 - Gekocht: Anti alg
Zeer slechte service, goederen niet geleverd. Wel hebben ze me een week aan het lijntje gehouden, zeer onvriendelijke klantendienst die verantwoordelijkheid altijd van zich af schudden.

 
 
 
 

Ik heb 1.5 weken geleden een wasmachine besteld

Claudia op 9-1-2018
Ik heb 1.5 weken geleden een wasmachine besteld en extra betaald voor het laten aansluiten/waterpas stellen en testen. De machine werd volgende dag geleverd maar met, volgens de monteur, een verkeerde aansluiting. Ik ben nu dus al 1.5 weken bezig met de Klantenservice van Bol.com om een nieuwe monteur te laten komen die de machine eindelijk aan komt sluiten. Dit blijkt dus bijzonder moeilijk aangezien er nog steeds niets gebeurt is.

Inmiddels ben ik er zo klaar mee dat ik de machine graag terug wil sturen maar ook dat blijkt niet mogelijk. Ik word dus ook tegengehouden in het bestellen van een machine ergens anders! Ik vind het bijzonder kwalijk dat je niet terug gebeld wordt door de Klantenservice maar dat ze e-mails sturen (1-2 dagen later) wat dus nog langer duurt. Net weer gebeld en er werd gewoon opgehangen. Waardeloos!

 
 
 
 

De site werkt simpel en intu´tief

Karin op 13-10-2017
De site werkt simpel en intu´tief. Ik heb er meer dan 140 bestellingen gedaan, op 1 of 2 na is alles compleet, correct en direct geleverd. 1 bestelling was uitverkocht, dus dat duurde langer dan verwacht, bij 1 bestelling was het boek beschadigd. Ook dingen retour gestuurd, gaat allemaal prima. Erg tevreden, ik koop er net zo makkelijk iets als bij Albert Heijn.

 
 
 
 

Ik krijg de bestelling niet omdat alles uitverkocht is

Anoniem op 11-9-2017 - Ordernummer: 4322037230 - Gekocht: Xbox Scorpio Edition
Na het bestellen van Xbox X Scorpio Edition 22-8-2017 en betalen. Bijna een maand later blijkt dat ik de bestelling niet zal krijgen omdat alles uitverkocht is. Maar geld verzameld en het antwoord van de service, sorry kunnen wij u geld terug geven.Dit is een verantwoordelijke service? Ik denk niet. Als u niet iets hebt dat u niet verkoopt!

 
 
 
 

Ik had een probleem met kadobonnen

Anoniem op 20-6-2017 - Ordernummer: 4119643670
Ik had een probleem met kadobonnen. Dit probleem is door de medewerkers van de Klantenservice zeer naar tevredenheid opgelost.

 
 
 
 

Waarom ik niet tevreden ben

Manuel op 6-2-2017 - Ordernummer: 8100864636
Waarom ik niet tevreden ben, ik koop al jaren bij Bol.com maar de laatste tijd gaat het enorm slecht met de levering van mijn goederen. Ik weet wanneer de koerier komt via e-mail die ik krijg. Die dag blijf ik dan ook heel de dag thuis, speciaals om het pakketje in ontvangst te nemen echter komt de koerier nooit opdagen... Ik ben het beu. Ik heb toen een klacht neergelegd en kreeg later als antwoord: het adres die op het pakket stond was verkeerd, terwijl mijn adresgegevens volledig correct op de website staan, onbegrijpelijk!

Ze hebben mij gesust met een cadeaubon van 10 euro. Ik gaf ze dan ook een laatste kans, helaas! Alles ging zo gezegd goed verlopen, de levering zou plaatsvinden op zaterdag. Ik bleef alweer heel de dag thuis en alweer kwam de koerier niet opdagen. Nu is het echt genoeg geweest. Service staat hoog op mijn lijst als klant, op zo'n manier ga je niet om met klanten!

 
 
 
 

Ze zenden de producten altijd netjes af

Anoniem op 31-1-2017 - Ordernummer: 4136472040
Ze zenden de producten altijd netjes af. Goede website. Alleen de levertijd vind ik niet overeenkomen met hun site. Voor 23 uur besteld is niet morgen in huis. Ondanks dat er staat dat de levertijd kan afwijken, vind ik dat er eigenlijk had moeten staan binnen 1-3 dagen verstuurd. Al een paar producten besteld voor 23 uur, maar tot nu toe niet de volgende dag in huis. Voor de rest ben ik een tevreden klant.

 
 
 
 

Een Hoverboard van 359,- stuk geleverd

Danielle op 3-1-2017 - Ordernummer: 4028562760 - Gekocht: Hoverboard
Een Hoverboard van 359,- stuk geleverd, ik gaf aan een nieuw board te willen ontvangen ipv nu al reparatie. 2,5 week gaat er over heen en het is dat ik zelf contact op neem met Bol.com. Inmiddels gerepareerd, eind van de week komt hij terug. Dit was niet de afspraak. Eenmaal terug maken we de doos open, de schroefjes lagen overal en nergens door de doos, en het board was levens gevaarlijk hij tolde hard in het rond, het gaat maar net goed. Weer terug gestuurd, met de opmerking dat ik mijn geld terug wil aangezien we het vertrouwen totaal kwijt zijn.

Deze is toegezegd door een medewerker. Maar wat krijgen we te horen? Het zicht termijn is verlopen. He? Dit gaat niet over zicht, dit is een ondeugdelijk apparaat, waar geen vertrouwen meer in is. Bol.com staat niet voor en oplossing open. Het erge is dat mijn dochter deze voor haar verjaardag heeft gekregen en zelf geld bij gelegd heeft en dus lang gespaard heeft, we zijn 2 maanden verder en nog geen cadeau en geen 359,- retour. Het gekke is dat Bol het afschuift op dit bedrijf ik koop toch bij hen? Ik hoop dat Bol dit leest dat ze toch het geld over maken op mijn tekening zodat mijn dochter eindelijk een cadeau kan kopen Achteraf kan je beter in het zichttermijn je spullen terug sturen zonder te melden dat hij stuk is.

We zijn erg teleurgesteld dat geen gulden middenweg word gezocht waar iedereen wat mee kan. Ik bestel dus ook nooit meer wat. We wachten nog steeds op de track en tracÚ en daarnaast komen ze afspraken niet na, zoals beloven dat het geld retour komt en mij terug te bellen n.a.v. Een terugbel afspraak.

 
 
 
 

Ik wacht nu al 2 weken op mijn bestelling

Joyce op 3-1-2017
Ik wacht nu al 2 weken op mijn bestelling, en nu tot nader order vertraagd. En nu staat er al 3 dagen dat de bestel datum nog niet bekend is. En er stond bij op voorraad! Ik heb ook al gebeld naar de klantenservice, en die zeggen dan dat het bv morgen zal binnen komen, maar niet dus. En dan zeggen ze voor 12:00 besteld volgende dag in huis.

 
 
 
 

Een bestelling die moest toekomen de woensdag voor...

Bart op 27-12-2016
Een bestelling die moest toekomen de woensdag voor Kerstmis wordt pas geleverd de dinsdag na Kerstmis. Volgens de website van bol.com moet je met hen contact opnemen indien de levering twee dagen na elkaar vertraagd is. Ik heb dit ook gedaan, maar meer dan tijdverlies was dit niet. Er werd geen enkele poging ondernomen om mijn bestelling nog voor Kerst te leveren. Moraal van het verhaal: heb je je pakketje graag op tijd, bestel het dan niet hier want anders krijg je later zeker spijt !

 
 
 
 

Was-droog combi geleverd gekregen

Yvonne t Mannetje op 29-9-2016
Was-droog combi geleverd gekregen, en voordat we iets konden controleren waren de mannen al weer weg. Bij uitpakken bleek toen we de sticker van de deur haalden, dat de ruit finaal kapot was. Contact opgenomen met de klantenservice, en wat denk je, ook ruilen kan niet! Nee, je moet opnieuw bestellen EN betalen. De kapotte zou worden opgehaald. 2 ophaal afspraken verder nu, de 1e zijn ze niet op komen dagen. Men vind dat het ding weer ingepakt moet worden. Alle verpakking ligt er nog bij.

Maar hey, wij zijn net door een woningbrand al onze bezittingen kwijt geraakt, en hebben niets om in te pakken. Hulp? Welnee, doen ze niet aan. Maak maar weer een nieuwe afspraak. En wacht maar of je ooit je geld terug krijgt. Ik zou niemand aanbevelen om bij Bol.com iets te bestellen! Nog nooit zon slechte service meegemaakt!

 
 
 
 
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie