Travelbags ervaringen & reviews

In de webshop van Travelbags vind je een uitgebreid assortiment koffers en tassen. Wij verkopen topmerken koffers van onder andere Samsonite, American Tourister, Delsey, Claymore, Titan en Timberland. Wij hebben meer dan 1000 producten in onze online winkel. Je vindt bij ons dan ook altijd geschikte koffers voor je vakantie of zakenreis. Ook op het gebied van tassen vind je bij TravelBags.nl wat je zoekt. Het assortiment tassen bestaat uit merken als Eastpak, Oilily, Kipling, Bjorn Borg en Converse.

Is Travelbags betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Travelbags betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 12 andere consumenten. De gemiddelde score is een 9 op een schaal van 1 tot 10.

Slechte service, verkeerde tas geleverd

Geschreven op 24 april 2019

Slechte service. Verkeerde tas geleverd, telefonisch contact gehad. Er was inderdaad wat fout gegaan en de juiste tas was aanwezig en kon opgestuurd worden, wanneer ik verkeerd geleverde tas retour had gestuurd. Zo gezegt, zo gedaan, tas retour gestuurd. Paar dagen later krijg ik een mail, dat de gewilde tas niet aanwezig is en dat hun een fout hebben gemaakt op hun website. Verkeerde fotos geplaatst bij de producten.

Nu een paar dagen later is de tas nog gewoon te bestellen via de website. Terwijl de tas toch echt niet leverbaar is volgens hun. Kan gebeuren denk je, foutje is snel gemaakt. Maar naar wat research op internet en sociale contacten. Blijkt dit boven genoemde probleem zich vaker te herhalen. Blijkbaar proberen ze niks te verbeteren aan hun fouten gemaakt in het verleden.

De tas had 37 zeer positieve maar onrealistische reacties

Geschreven op 26 januari 2018

De laptoptas die ik besteld had, had 37 zeer positieve maar onrealistische reacties. Zelfs reacties als: ik had deze tas veel eerder moeten kopen! geen enkele negatieve review. Ik zag toen al dat de reviews ongelooflijk nep waren, maar toch de tas besteld omdat hij me wel goed leek. Alles behalve! Diepe teleurstelling.

Toen ik een kritische reactie plaatste, kreeg ik bericht dat de review na 24 uur geplaatst zou worden. Wat denk je? Uiteraard nooit geplaatst. Echt belachelijk. Ik ga nooit meer wat bestellen bij zon oneerlijk en manipulatief bedrijf. Tas kwam tevens alleen in plastic binnen, dus zaten ook nog vouwen in die je er nooit uit zou krijgen.

Snelle levering van onze twee Samsonite koffers Geen...

Geschreven op 15 februari 2016

Snelle levering van onze twee Samsonite koffers Geen beschrijving hoe het cijferslot werkt.

Super service Maandagavond 2 koffers besteld dinsdagmiddag in...

Geschreven op 23 april 2015

Super service! Maandagavond 2 koffers besteld, dinsdagmiddag in huis. Van de zomer hebben we nog 2 cabinbags nodig, dus die gaan we zeker daar weer bestellen. Straalt vertrouwen uit, zulke goede service!

Geweldig snel geleverd. Ben blij met zowel het...

Geschreven op 14 februari 2015

Geweldig snel geleverd. Ben blij met zowel het product als de service.

Mooie koffer besteld van Samsonite. De volgende dag...

Geschreven op 24 juli 2014

Mooie koffer besteld van Samsonite. De volgende dag in huis. Dus maken waar wat ze zeggen.

Mooie duidelijke site overzichtelijk. Ontzettend snelle levering rond...

Geschreven op 21 november 2012

Mooie duidelijke site, overzichtelijk. Ontzettend snelle levering rond 23u savonds besteld, dag erop in huis! Top!

Maandagavond om 20u besteld volgende dag geleverd. Erg...

Geschreven op 31 juli 2012

Maandagavond om 20u besteld volgende dag geleverd. Erg duidelijke site, goed te bereiken. Top!

Concurerende prijs snelle levering goed verpakt. Top...

Geschreven op 24 januari 2012

Concurerende prijs, snelle levering goed verpakt. Top!

Ik ben volledig tevreden,had een probleempje met bezorging...

Geschreven op 12 oktober 2011

Ik ben volledig tevreden,had een probleempje met bezorging maar is heel erg snel afgehandeld. Toen ik gebeld had ook serius genomen, perfect gewoon:)

Voor de 2 keer besteld. Veel keus Snelle...

Geschreven op 16 mei 2011

Voor de 2 keer besteld. Veel keus, Snelle leveringen. Kortom prima webshop.

Overzichtelijke site en een breed assortiment.Donderdag middag om...

Geschreven op 29 april 2011

Overzichtelijke site en een breed assortiment.Donderdag middag om 16.00 uur besteld en de volgende morgen om 10.00 werden de pakketten bezorgd. Sercice is geweldig!

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Travelbags en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.travelbags.nl

Jouw ervaring met Travelbags

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Travelbags. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Nedgame
lees 37 ervaringen
Office-deals
lees 6 ervaringen
Kamera Express
lees 8 ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.