Bruna ervaringen en reviews

Bruna is een landelijke detailhandelsonderneming, die actief is met 375 winkels op de markt van boeken, tijdschriften, papier- en schrijfwaren, dagbladen, wenskaarten en multimedia producten. In deze branche is Bruna marktleider.

De winkelformule Bruna bestaat sinds 1868. Naast de winkelketen biedt Bruna meer dan 100.000 boeken aan via haar website www.bruna.nl met als unieke propositie: alle bestellingen kunnen zonder bezorgkosten in iedere Bruna winkel worden opgehaald.


Adresgegevens

Website www.bruna.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ
Afhalen mogelijk
in Alle Bruna winkels in Nederland
 

Keurmerk

Bruna is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat† alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven†zich houden aan†wet- en regelgeving. Maar ook†aan de opgestelde gedragscodes†van†de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 6 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Bruna is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 11 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Bruna

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Bruna en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Bruna betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Bruna betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 11 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Zeer ontevreden 90, aan boeken via iDeal betaald...

Marielle op 7-11-2015
Zeer ontevreden, 90,- aan boeken via iDeal betaald maar men levert niets en reageert niet op mails.

 
 
 
 

Voor 23.00 uur besteld de volgende dag in...

Paul Hoogeveen op 10-7-2015 - Ordernummer: 27225262
Voor 23.00 uur besteld, de volgende dag in huis was de belofte. Het lukt ze echter twee dagen later nog niet terwijl het boek in voorraad was. Zeer tegenvallend en niet voor herhaling vatbaar. En nu maar afwachten wanneer het boek wel geleverd wordt.

 
 
 
 

Wat je ook besteld bij Bruna laat het...

Anoniem op 28-1-2013 - Ordernummer: 11567759
Wat je ook besteld bij Bruna, laat het niet thuiskomen want het komt niet aan. Maak gebruik van de mogelijkheid om het in de winkel op te halen. Service na kwijtraken van bestelling vind ik waardeloos. (probeer maar bij de buren, wij hebben het verzonden)

 
 
 
 

Ik heb al bijna 3 weken geleden een...

Petra Visser op 26-12-2010
Ik heb al bijna 3 weken geleden een boekje besteld bij Bruna. Het boekje zou binnen 1 week geleverd worden bij de vestiging hier zodat ik het af zou kunnen halen. Eerst kreeg ik een mail na mijn bestelling dat ze niet konden garanderen dat het boekje er binnen 1 week zou zijn i.v.m. de poststaking ?

Dit begrijp ik al niet want ik neem aan dat het boekje niet via de TNT post naar de winkel gestuurd wordt maar met de reguliere vrachtwagen meekomt.

Na anderhalve week nog niets gehoord. Kreeg daarna opeens een mailtje dat het nog langer zou gaan duren en dat ik voor 5 euro iets uit mocht zoeken in de winkel. Hoe dit in zijn werk zou gaan stond er niet bij en ik had nog steeds niet mijn boekje. Er stond ook nog in het mailtje dat ze het boekje naar mijn huisadres zouden sturen. Dit was niet afgesproken maar goed, ik vond het niet zo'n probleem. Kreeg 2 dagen later weer een mailtje met excuses voor deze foute info. Ze hadden heb boekje toch naar de winkel gestuurd. Weer een aanbod van 5 euro te besteden in de winkel. Nu, anderhalve week later alweer nog steeds niets gehoord van de Bruna hier. Ik denk dat ik het boekje maar afzeg en toch maar via Bol.com ga bestellen. Daar heb ik goede ervaringen mee. Dan maar verzendkosten betalen, ik weet in elk geval zeker dat het dan komt. Gelukkig heb ik nog niets betaald bij Bruna. Het valt me vies tegen van zo'n grote keten. Ik bestel nooit meer iets bij Bruna.

 
 
 
 

Op 3 december meldt Bruna dat de verwachte...

H. Honigh op 4-12-2010
Op 3 december meldt Bruna dat de verwachte leverdatum van artikelen die voor 16.00 uur besteld zijn, de volgende dag (in dit geval 4 december), is. U raadt het al Bruna maakt dit niet waar. Sint staat met lege handen!

 
 
 
 

heel tevreden woon in duitsland 1 telefoontje naar...

grieja visscher op 29-9-2010
heel tevreden, woon in duitsland 1 telefoontje naar het filiaal in winschoten en wordt keurig teruggebelt als de levering binnen is, zij nemen ook de moeite om iets voor je op te zoeken, denken mee

 
 
 
 

Erg handig dat je in de bruna winkel...

Ellen op 18-3-2009
Erg handig dat je in de bruna winkel je bestelling kunt ophalen. Je hoeft niet van te voren te betalen, geen verzendkosten. Bij mijn bestelling miste een CD. Hoewel ik het pakket al geopend had, kreeg ik een paar dagen later bericht dat er een nieuw pakket klaar lag met CD en dit werd probleemloos omgeruild. Prima service!

 
 
 
 

Ik heb 3 boeken tegelijk besteld en kreeg...

Nicole op 26-11-2008
Ik heb 3 boeken tegelijk besteld en kreeg een telefoontje dat ze waren aangekomen. Alles prima in orde.

 
 
 
 

Service is buitengewoon slecht. Een boek dat ik...

Hans Pols op 13-8-2008
Service is buitengewoon slecht. Een boek dat ik besteld hebt, is vier maanden later nog niet aangekomen. Vele emails naar de klanten-service hebben niets geholpen (vele malen is mij verteld, dat mijn boek verzonden is, totdat uiteindelijk iemand toegaf, dat het niet gebeurd was! Het zou direct verzonden worden (dit was eind Juni). Geen verassing, maar het is nog niet aangekomen. Ik ben er moe van!

 
 
 
 

Perfect meer keuze dan in de winkel zelfs...

Alberta op 19-2-2008
Perfect, meer keuze dan in de winkel zelfs maar je kan het wel gewoon in de winkel ophalen. Enige minpuntje is dat het wat mij betreft wel iets sneller zou mogen. Het duurde een week maar de service was wel weer perfect wat je krijgt netjes een telefoontje uit de winkel dat het boek voor je klaar ligt. En dat is wel allemaal zonder extra verzend- en of administratiekosten.

 
 
 
 

Het handige van Bruna is dat je je...

H. Verwijst op 14-2-2008
Het handige van Bruna is dat je je bestelling ook in de winkel kunt afhalen. Verder gewoon de service die je mag verwachten.

 
 
 
 
Naar de Shop
 
Advertentie