Brekz ervaringen & reviews

Bij Brekz.nl vind je diervoeding en overige dierbenodigdheden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bij ons vind je altijd vaste lage prijzen. Het assortiment omvat duizenden producten zoals, diervoeding, dierenaccessoires, verzorgingsproducten en diermedicijnen voor grote en kleine dieren. Zowel van bekende A-merken als van eigen merken in kleine maar ook in voordelige grootverpakkingen. Met onze kennis en uitgebreide ervaring hebben wij de beste producten geselecteerd voor je huisdier.

Is Brekz betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Brekz betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 46 andere consumenten. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Voor de tweede keer producten besteld

Geschreven op 15 augustus 2021

Voor de tweede keer producten besteld. Ik kan niet anders dan tevreden zijn. De eerste keer kwam de bestelling wat later aan, maar dit heeft mogelijk met het weekend te maken. De tweede keer een vlotte bezorging.
Prijs bezorgkosten zeker goed te noemen.
Ook de producten zijn keurig qua prijs.
Bezorging is netjes aangekomen, geen schade.
Voor een volgende bestelling zal ik zeker bij deze leverancier eerst kijken.

Brekz heeft beste prijs-kwaliteitsverhouding. Even...

Geschreven op 30 juli 2021

Brekz heeft beste prijs-kwaliteitsverhouding. Even iets langer op bestelling dan 24-uur wachten is daarom prima. Enige minpuntje is soms wat een te grote doos voor kleine bestelling.

Klein pakje dat in een enorme doos geleverd werd met...

Geschreven op 26 juli 2021

Klein pakje dat in een enorme doos geleverd werd met bijbehorende bezorgkosten. Had ook door de brievenbus gekund.

Prima webshop, en het bestellen en leveren gaat ook...

Geschreven op 25 juli 2021

Prima webshop, en het bestellen en leveren gaat ook snel. Ben een tevreden klant.

Er wordt duidelijk gecommuniceerd

Geschreven op 7 juni 2021

Er wordt duidelijk gecommuniceerd en de bestellingen kloppen altijd. Minpuntje: het kan soms wat langer duren voordat het geleverd wordt.

Over Brekz zelf ben ik zeer tevreden

Geschreven op 3 juni 2021

Over Brekz zelf ben ik zeer tevreden, alleen de pakketservice niet. Daar bedoel ik mee het transport van dpd. Heb al meegemaakt dat we thuis zijn, de chauffeur stopt en rijdt ff later weer weg en dan krijg je n melding dat je niet thuis was. Dat heb ik ook al van meerdere mensen gehoord over dpd. Misschien ns uitkijken naar n andere vervoerder.

Bestelling niet compleet, nu 6 opzetstukjes nagestuurd

Geschreven op 25 mei 2021

Bestelling niet compleet, nu 6 opzetstukjes na gestuurd gekregen ipv 12 opzetstukjes die erbij horen. En die 12 opzetstukjes heb je echt nodig. Zelfs aangeboden dat ik ze erbij zou kopen en de verzendkosten ook zou betalen, want zonder die opzetstukjes heb ik niets aan het product. En tot op heden geen reactie gekregen!

Helaas is voor de 2e maal de levering niet goed gegaan

Geschreven op 16 mei 2021

Helaas is voor de 2e maal de levering niet goed gegaan. De bestelde artikelen zijn al eerder over het hek gesmeten door DPD, toen was er niets beschadigd. Nu is het wederom door DPD over ons hek gesmeten, is de zak voer opengebarsten en is een tweede doos (de levering was in 2 dozen opgesplitst) wel als bezorgd aangegeven maar gewoon niet geleverd (of mee gesmeten). Deze 2e doos is later door een zzper in opdracht van DPD alsnog geleverd. Helaas zal ik NIET meer bestellen bij Brekz zolang men de bestellingen via DPD laat leveren. Jammer, ze hebben nl veel keus en is niet duur maar gelukkig zijn er heel veel aanbieders van dierenartikelen die via normale leveranciers kunnen leveren!

ik bestel regelmatig kattenvoer blikjes

Geschreven op 19 april 2021

ik bestel regelmatig kattenvoer blikjes in grotere hoeveelheden. Die blikjes zitten belachelijk verpakt: per 3 stuks met wel 3 meter plasticfolie rondom 3 of 4 blikjes. ik ben een half uur bezig om die milieuonvriendelijke folie van de blikjes af te wikkelen. Ik erger me er verschrikkelijk aan: die folie is gewoon nergens voor nodig: een kartonnen doos voldoet ! blikjes hebben geen bescherming nodig. ik heb al eerder deze kritiek geuit maar jullie bedrijf doet er niets aan om deze overbodige verpakkingen weg te laten.

Ben zeker niet tevreden

Geschreven op 7 april 2021

Ben zeker niet tevreden over de manier zoals met een klacht wordt omgegaan. Worden open zaken geleverd terwijl ze aangeven dat dat niet kan. En dan wordt er summier en bedrag teruggestort wat niet eens toereikend is Hier verdient Brekz zeker geen hoofdprijs maar wel een klant!

Overal gezocht naar een bepaald product

Geschreven op 27 november 2020

Overal gezocht naar een bepaald product en nergens anders goedkoper kunnen vinden. Levering is netjes verlopen en het product was goed verpakt. Volgende keer bestel ik weer bij Brekz.

Mooi naturel gestoomd natvoer in blik

Geschreven op 27 november 2020

Mooi naturel gestoomd natvoer in blik van Schesir voor onze Siamezen. Tht datum van de kip zou over een aantal dagen bereikt zijn. Dit is prima opgelost door Brekz. Binnen een week werd mijn geld retour gestort. Niet dezelfde dag antwoord op mijn mails maar je zal maar druk zijn. Ik ben zeer tevreden en mijn katten ook. Ik bestel hier voortaan!

Grote sortering en goedkoper dan in de reguliere winkel

Geschreven op 24 november 2020

Grote sortering en goedkoper dan in de reguliere winkels.
Levering iets later dan verwacht, maar dat zal wel door de drukte komen.

Was helaas niet thuis toen het bezorgd werd

Geschreven op 24 november 2020

Was helaas niet thuis toen het bezorgd werd, maar is bij Kees boekhandel in Terwijde geleverd lekker dichtbij huis om dit op te halen. Heel fijn.

Ik had een zak van 20 kg kanarie voer besteld

Geschreven op 23 november 2020

Ik had een zak van 20 kg kanarie voer besteld. Er zat een gat in de zak toen ik hem thuis kreeg. Er was zeker 3 kg uitgelopen. De vervoerder ging slordig met bestelling om. Die was zeker te zwaar voor hem. Advies voor U neem een andere vervoerder.

Ik ben tevreden over de snelheid van aankomst

Geschreven op 19 november 2020

Ik ben tevreden over de snelheid van aankomst van de bestellingen, max 2 dagen is super. Beetje negatief: ik heb altijd veel problemen om te herbestellen.Het lukt nooit. Ik moet altijd alles terug invullen. Gaf nu enkele moeilijkheden omdat de verpakkingen veranderd zijn.

Eerdere bestellingen via DPD verliep goed

Geschreven op 14 november 2020

Eerdere bestellingen via DPD verliep goed. Deze keer een brief in de bus met de vermelding niet thuis en dat het pakket de volgende dag bij een afhaalpunt gehaald kon worden. Pakket was behoorlijk zwaar. Bezorger had niet aangebeld terwijl ik thuis was. Voortaan maar weer door Post nl laten bezorgen. Ze bellen tenminste aan en bezorger komt na 17.00u bij ons in de straat.

Er was een pakket van iemand anders verkeerd geleverd

Geschreven op 12 november 2020

Er was een pakket van iemand anders verkeerd bij ons bezorgd. Dit heb ik telefonisch gemeld en ben thuisgebleven zodat het opgehaald kon worden mij is toen telefonisch verteld dat ik op de eerstvolgende bestelling automatisch 5 % korting zou krijgen. Deze korting heb ik niet gehad op mijn laatste bestelling en heb tot en met heden ook niets terugbetaald gekregen.

Fijne riem voor een goede prijs

Geschreven op 12 november 2020

Fijne riem voor een goede prijs. Ik had deze riem al eerder besteld en wegens grote tevredenheid hebben mijn beide honden zon goede riem. Makkelijk te bestellen, de maat die ik wilde was in eerste instantie niet op voorraad maar er stond netjes bij wanneer de riem weer verkrijgbaar/ te bestellen was. Ondanks dat DPD niet echt zijn best gedaan toch een goede service gehad en heb ik de riem al was het met vertraging goed ontvangen en in gebruik kunnen nemen.

Op internet staat levering 1 a 3 werkdagen

Geschreven op 6 november 2020

Op internet staat levering 1 a 3 werkdagen na 10 dagen nog niks gehoord of gekregen geprobeerd telefonisch contact met hun te krijgen duurt 55 minuten voordat je iemand te spreken krijgt en zeggen ze gewoon dat ze er niks aan kunnen doen. Heb gelijk de bestelling geannuleerd en geld terug gevraagd. Dus niet tevreden ik bestel hier dus nooit meer iets.

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van Brekz en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.brekz.nl

Jouw ervaring met Brekz

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met Brekz. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Gezondheidswinkel
lees 1 ervaring
Petsplace
lees 1 ervaring
AllesvoorBBQ
lees 3 ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.