Campz ervaringen en reviews

Campz is dé online shop voor outdoor, kampeer- en trekking artikelen, droomtochten met de caravan en kamperen onder de sterrenhemel. Zo bestellen rugzak touristen voordelig de perfecte outdoor toebehoren voor grote plannen en lange wegen. Over de kwaliteit hoeft u zich ook geen zorgen te maken: bij Campz.nl vind je een heel spectrum aan bekende en beproefde outdoor en camping merkproducenten zoals bijvoorbeeld The North Face, Jack Wolfskin, Nordisk en Eagle Creek.


Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, België
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

De winkel review van Campz is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 9 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 4 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 4 sterren

Jouw ervaring met Campz

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Campz en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Campz betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Campz betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 9 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Ik heb bij Campz.be twee artikelen besteld

Anoniem op 25-7-2020 - Ordernummer: CBE1163122 - Gekocht: Feuerhand Orkaan Lantaarn
Ik heb bij Campz.be twee artikelen besteld. Ze waren op voorraad en de levering zou volgens DHL (waar ze voor levertijd naar verwezen bij hun FAQ) 1 dag (binnen België) duren. Dit kwam goed uit, aangezien ik het zo snel mogelijk (normaal vandaag) nodig had. Er bleef alleen drie maal Bestelling wordt verwerkt staan en nu heb ik het nog steeds niet. Ik heb zelfs nog niet eens een orderbevestiging ontvangen op mijn e-mailadres. De levertijd is traag en dat staat nergens vermeldt op hun website.

Ik vind het ongelofelijk dat ze klanten zo durven misleiden tijdens het aankopen door hun het gevoel te geven dat het op voorraad is en snel zal geleverd worden. Telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar en op mails reageren ze niet. Ik heb nog nooit zo een slechte service meegemaakt met het aanschaffen van producten die op voorraad zijn bij andere webwinkels... Dit is gewoon schandalig voor een webwinkel van deze grootte!

 
 
 
 

Wij hebben een broek gekocht

Anoniem op 10-8-2019 - Ordernummer: CNL1311096-1
Wij hebben een broek gekocht. Deze bleek te groot. Door omstandigheden lukte het niet om het pakket per kerende post terug te sturen, maar dat leek geen probleem omdat we daar twee maanden de tijd voor hadden. Helaas bleek tot onze verbazing de retourcode toch al verlopen te zijn en op diverse verzoeken via de site om een nieuw retourlabel wordt niet gereageerd.

 
 
 
 

Bestelling op zondag doorgegeven

Pip op 26-7-2017
Bestelling op zondag doorgegeven, zou maandag verzonden worden maar is pas dinsdag gebeurd en komt pas donderdag aan. Klantenservice zegt vervolgens: los het zelf maar op. Wij kunnen UPS niet voor je bellen om het te versnellen of het afleveradres te wijzigen, want wij hebben geen uitgaande telefoon. En dat voor een bestelling van meer dan 200 euro.

 
 
 
 

Snelle levering. Prima bedrijf

Anoniem op 13-5-2016 - Ordernummer: CNL1008452
Snelle levering. Prima bedrijf

 
 
 
 

Gisteren besteld vandaag niet binnen. Ondanks dat dat...

Anoniem op 27-7-2013 - Ordernummer: CNL1007524
Gisteren besteld, vandaag niet binnen. Ondanks dat dat wel op de site staat met tijdsaanduiding en alles. Erg misleidend dus. Heb net een email gestuurd.. ben benieuwd naar de reactie.

 
 
 
 

31 januari besteld. Bestelling bleek niet naar wens....

Inge op 8-3-2013 - Ordernummer: CNL1003430
31 januari besteld. Bestelling bleek niet naar wens. Deze retour gestuurd. Ik kreeg maar geen bericht dat de bestelling retour was ontvangen. Kreeg ook geen geld retour. Email gestuurd, winkel is overigens alleen per mail beschikbaar. Telefonisch contact niet mogelijk. Kreeg ik eerst de vraag over welke bestelling het ging. Aangegeven waar het om ging. Toen kreeg ik weer een mail terug dat dit was verzonden!

Het ging om een retour niet om een bestelling! Geld tot op heden nog niet retour ontvangen. Ze hebben het steeds over een systeem dat veranderd is en dat dit vertraging geeft. Nu hadden ze vorige week gezegd dat ik deze terug zou ontvangen. Vandaag weer email gestuurd, nu beloven ze weer dat ik het geld volgende week terug krijg. Met als goedmaker een waardebon van 15 euro. Die gaat niet besteed worden, dit is en was mijn laatste bestelling bij dit bedrijf.

 
 
 
 

Levering is prima maar duurt circa 5 dagen...

Anoniem op 11-2-2013 - Ordernummer: CNL1003125
Levering is prima maar duurt circa 5 dagen omdat de verzending vanuit Duitsland plaats vindt. De service als iets niet past is slecht, eigenlijk is er geen service. Je kunt niet ruilen alleen op nieuw kopen en de terugbetaling duurt heel lang . Ik heb op 18 januari een jas retour gestuurd en tot op vandaag geen terugbetaling ontvangen.

 
 
 
 

Voor het eerst besteld in augustus met name...

Anoniem op 12-11-2012 - Ordernummer: Bestelnummer CNL1001
Voor het eerst besteld in augustus, met name om de snelle verzending wat uitgebreid wordt vermeld op de website (zelfs met tijdsaanduiding wanneer er vandaag nog wordt verzonden). Helaas is dat dikke onzin, heb er een e-mail over gestuurd met een snelle e-mail terug en de excuus dat er veel orders binnen waren gekomen. Na 6 dagen kwam de levering pas aan (vanuit Duitsland). Prima producten, en prima ingepakt etc.

Ik heb 1 ding retour gedaan, en dat ging ook vlekkeloos. Helaas kwam ik er in oktober 'zelf' achter dat ik het bedrag van het teruggestuurde product nog niet terug had ontvangen op mijn rekening. Hier weer een e-mail over gestuurd, en snelle e-mail terug dat het werd geregeld. In November (dus 3 maanden later) het geld terug ontvangen.V oor mij dus ook laatste bestelling daar, te chaotisch, te lange levertijden (als ze daar 'eerlijk' over waren dan had ik daar verder geen problemen mee gehad) en waar je zelf goed op moet passen dat je je geld terug krijgt.

 
 
 
 

Haringen besteld die volgende dag geleverd zouden worden....

Henk op 27-8-2012
Haringen besteld die volgende dag geleverd zouden worden. Na terugkrabbelen en 5 dagen later nog niet ontvangen. Was mijn laatste bestelling.

 
 
 
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie