AKO ervaringen & reviews

AKO, de leukste leeswinkel van Nederland. Naast internet vind je ons ook in de stad, maar ook op stations, waar we meer dan 80 winkels hebben. Daarnaast heeft AKO twintig verkooppunten op de vier grote Nederlandse vliegvelden. Boeken bestellen op AKO.nl is snel, gemakkelijk en veilig. En met meer dan 180.000 Nederlandse en Engelse boeken en ruim 2000 tijdschriften heb je altijd een ruime keus. Ophalen in één van de vele AKO winkels (op stations en in steden) of snel in huis. AKO.nl heeft het certificaat Thuiswinkel waarborg, dat geeft je de zekerheid van een betrouwbare webwinkel. Je bestelling liever in de winkel ophalen? Ook dat is mogelijk!

Is AKO betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten

Prijsvergelijk toont je de laatste 20 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij AKO betrouwbaar? De beoordeling is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 10 andere consumenten. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Online bestelde en betaalde ik 2 luisterboeken

Geschreven op 20 september 2017

Online bestelde en betaalde ik 2 luisterboeken, die de volgende dag als cadeau moesten worden bezorgd bij een hoogbejaarde jarige. De boeken werden niet verstuurd omdat de opgegeven postcode, die decennialang is gebruikt, een letter verschilde van de juiste postcode. Pas op de 4e dag na de bestelling kreeg ik een onbegrijpelijke email met de mededeling dat de bestellingen waren geannuleerd wegens ontbrekende code.

Navraag per email leerde dat het om de postcode ging. Op de 6e dag na de bestelling kreeg ik het laatste boekenweekgeschenk, dat ik al heb, plus een Brugge-wandelgids toegezonden. Ik neem aan dat AKO deze opstuurt aan iedere nieuwe klant maar ik prefereer correcte bestellingen en tijdige en begrijpelijke informatie overbodige boekjes.

Bestelling geplaatst paar dagen later mail gekregen

Geschreven op 12 april 2017

Bestelling geplaatst, paar dagen later mail gekregen dat de bestelling geannuleerd was. Gebeld met de klantenservice waar mij werd verteld dat de postcode onjuist was. De medewerkster had meteen een nieuwe bestelling geplaatst met de juiste postcode en deze is zo snel mogelijk verzonden. Top service!

Ik heb maandagavond een bestelling geplaatst

Geschreven op 11 januari 2017

Ik heb maandagavond een bestelling geplaatst, via mail goed op de hoogte gehouden en vanochtend netjes ingepakt ontvangen. Dus prima service! Ik heb niet hoeven bellen of mailen en ben niet in de winkel geweest, dus over service en bereikbaarheid aldaar heb ik geen oordeel over.

Klantenservice met beperkte openingstijden

Geschreven op 12 december 2016

Klantenservice met beperkte openingstijden en tijdens openingstijden onbereikbaar, een webshop die vol fouten zit en niet functioneert, en op mail word niet gereageerd.
En jawel de bestelling word ook niet afgeleverd. Na eindelijk contact te hebben gehad lag de oorzaak bij de webshop deze kon namelijk het inpakken van een aantal boeken 5 niet berekenen. Slechts 1 boek werd berekend. Meteen van slag.

Boek vrijdag besteld. zaterdag zou het bezorgd worden

Geschreven op 11 juli 2016

Boek vrijdag besteld. zaterdag zou het bezorgd worden. op maandag krijg ik een e-mail: status van uw order is veranderd. Status: geannuleerd. Verder geen toelichting. Gebeld met AKO. Direct contact met telefoniste. Blijkt in 10 seconden dat ik een typefout in mijn postcode heb gemaakt. Wij storten het geld terug en u kunt het boek opnieuw bestellen. Succes. Wat is er zo moeilijk aan om direct te checken wat er mis is AKO en de typefout te herstellen en het boek gewoon te versturen?

Gisteren boek besteld direct bevestiging

Geschreven op 30 juni 2016

Gisteren boek besteld, direct bevestiging in de mailbox. Vanochtend vroeg mail met statuswijziging: onderweg. En dat was ook zo. Vanmiddag in de brievenbus. Wel in een te grote doos, maar dat lijkt normaal te zijn en neem ik wel voor lief. De belofte die gedaan is v.w.b. de levertijd is netjes nagekomen.

Online boeken besteld en laten bezorgen bij de...

Geschreven op 23 maart 2016

Online boeken besteld en laten bezorgen bij de Ako vestiging op Leiden CS. Ik kreeg geen bevestiging dat de boeken bezorgd waren, daar kwam ik pas achter toen ik na een aantal dagen langs ging om te polsen of ze al bezorgd waren. Bovendien kreeg ik een boek met lijmvlekken erop.
Ongeïnteresseerd en onvriendelijk personeel.

Ik heb tien dagen geleden al een boek...

Geschreven op 21 januari 2015

Ik heb tien dagen geleden al een boek besteld, en de verwachte aankomstdatum van het door mij bestelde boek zou vijf dagen geleden al zijn. Ik heb al verschillende keren gebeld, maar steeds wordt de verbinding verbroken na de boodschap dat alle medewerkers in gesprek zijn.
Ik heb het boek al betaald en heb het volgende week nodig voor een tentamen voor mijn studie. Ik heb ook al gemaild, maar daar ook geen reactie op. Ik ga hier nooit meer iets bestellen.

Een hele goede service ook na aankoop. Had...

Geschreven op 14 oktober 2011

Een hele goede service, ook na aankoop. Had een studie pakket besteld, maar helaas bleek het niet meer nodig, en heb het gratis terug kunnen sturen. Het pakket was al na 1 dag binnen, en ben helemaal tevreden, ook al was het dus een niet nodige aankoop.

Ik heb woensdag online een boek bij AKO-online...

Geschreven op 19 maart 2011

Ik heb woensdag online een boek bij AKO-online gekocht. Die ik zelf bij de Ako winkel op sloterdijk zou gaan afhalen. Ze beloven op hun website dat levering binnen 24 gebeurt. Het is nu zaterdag en ik weet nog steeds niet of ik dit boek kan komen afhalen. Dit is dus gelijk de laatste keer dat ik via Ako-online een boek koop.

Meer informatie over deze shop

Op Prijsvergelijk.nl vergelijk je eenvoudig de kosten van AKO en andere shopping aanbieders. Wil je meer informatie? Ga dan direct naar de website van de aanbieder met onderstaande button.

Website : www.ako.nl

Jouw ervaring met AKO

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen met AKO. Vul onderstaande gegevens in om je ervaring met ons te delen:

Geef voor ieder onderdeel een beoordeling
Aanvraagproces
Voorwaarden
Prijs-kwaliteit
Klantenservice

Geef een duidelijke motivatie waarom je tevreden, of juist niet tevreden bent over deze aanbieder. Blijf correct en probeer je mening duidelijk te onderbouwen:

Omschrijf duidelijk je ervaringen
Je naam *Vul je naam in. Hieronder kun je aangeven dat je anoniem wilt reageren.
E-mailadres *Vul een geldig e-mailadres in. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het controleren van je review.
Welk product heb je aangeschaft? *Vul het product in dat je gekocht hebt.
Wat is het ordernummer? *Vul het ordernummer in dat je ontvangen hebt. We vragen dit om ongeldige reviews te voorkomen.
Anoniem, mijn naam niet weergeven
Ik geef toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring van Prijsvergelijk.nl Je dient in te stemmen met het verwerken van je persoonsgegevens door Prijsvergelijk.nl

Vergelijkbare aanbieders

Voordeligwitgoed
lees 4 ervaringen
Bol.com
lees 147 ervaringen
Amazon.nl
nog geen ervaringen
Prijsvergelijk.nl maakt gebruik van cookies

Om onze website te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Kies hieronder welke cookies we mogen plaatsen. Onze noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Wil je de beste ervaring? Kies dan voor alle cookies. Meer informatie vind je in onze cookie policy.